Thundercat Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 trenutno nabivam : motogp 2 crusader(stronghold) rise of nations postal2 cmr 3 legende: doom 1,2 rtcw medal of honor mafia gta(vsi) igi 1 ... ..
cyc Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Ej thundercat ... motogp2 ... jaz mam to samo na CDju (hehe :D) in ne vem no - a se res ne da pogleda spremeniti, je to samo bedna arkada al kako?? :blink:
Thundercat Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Ej thundercat ... motogp2 ... jaz mam to samo na CDju (hehe :D) in ne vem no - a se res ne da pogleda spremeniti, je to samo bedna arkada al kako?? :blink: valjda da se ga da spremenit...dva pogleda iza šipce eden brez vsega dva od zadaj.....od strani.... tipka pri meni je W(default), nazaj pogledaš pritisni Q :ph34r:
Black Knight Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 Jaz pa Harry Potterja igram... ;)
strom Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Gothic II... že ma kdo oz. od kje dol stankat... na PM, da ne bomo kle piractva zgajnal. :) Sicer pa... Starglider 2 Leasure suit Larry Indiana jones Moebius WC1,2,3,4,5.... syndicate Privateer 1 in 2 (ima kdo dvojko? Celo... rip mam) x-wing das boot Flight simulator 2 betreyal at krondor (sestavljam mašino da bo gor delala zadeva k še nisem končal...) :) Dune Commandos Fallout 1,2 Crusader GTA Deus ex itd itd itd... Sicer pa vedno aktualni AAO. LP
BC Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Gothic II... že ma kdo oz. od kje dol stankat... mamo ga že kar nekaj časa, dobil smo ga pa z bittorrentom... (3-je cd-ji) :)
BC Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 tukile pa iščeš - http://www.suprnova.org/
gas gas Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 tukile pa iščeš - http://www.suprnova.org/ NAJBOLJ IGRCA JE WC frozen throne, al pa MOROWING
strom Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 tukile pa iščeš - http://www.suprnova.org/ Hmmm... učer je še bil tam gor nekje, dons ga pa ni za najt... Grrr.... LP
strom Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 Never mind... najdu... je blo še zgodi.... :) LP
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 a se je kdo kej trudu z vice city? jez sm prsu do 56 %, naprej se mi pa ne lup. misije in to je narjen, nimam pa secret paketov pa unique jumpov pa to..
Filip111 Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 A ve kdo za kako finto kako bi pr vice city bil nesmrten al pa da bi te polcajčki za stalno pustili pr miru ker se mi ne da več stalno aspirina naročat (kakšen patch al pa kaka finta napisana kam u konzolo) ??????
corser Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 A ima kdo Wolfensteina (ta zadnjo verzijo). Bi prosil za en zapečen CD! Resno. Če kdo ima to igro: PM prosim!!!
BC Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 A ve kdo za kako finto kako bi pr vice city bil nesmrten al pa da bi te polcajčki za stalno pustili pr miru ker se mi ne da več stalno aspirina naročat (kakšen patch al pa kaka finta napisana kam u konzolo) ?????? cheats - http://vice-city.com/vice_city_pc.htm trainer - http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?pzdvc10t!rar
Filip111 Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Ja to so tiste običajne kode in save-i, sam mene zanima če je kaka druga fora npr. da napišeš kodo npr. ko klikneš z desnim miškinim gumbom na bližnjico ot gta in pol u tisti tabeli kjer piše izvorno datoteko dodaš kodo kot če bi imeu oknce npr. c:/gta3/gta3.exe -aspirine (tisti aspirine bi dopisu in pol bi imeu celo igro 100 % zdravja) u glavnem tko kot je blo pri half life
Thundercat Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 no ne slepart v špilih ker pol ni zanimivo.....no malo lahko ma z diskretnim privdihom.... :P
BC Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 (popravljeno) Ja to so tiste običajne kode in save-i, sam mene zanima če je kaka druga fora npr. da napišeš kodo npr. ko klikneš z desnim miškinim gumbom na bližnjico ot gta in pol u tisti tabeli kjer piše izvorno datoteko dodaš kodo kot če bi imeu oknce npr. c:/gta3/gta3.exe -aspirine (tisti aspirine bi dopisu in pol bi imeu celo igro 100 % zdravja) u glavnem tko kot je blo pri half life downloadi trainer (pa preberi nfo), ker to je točno to kar rabiš... Popravljeno Avgust 14, 2003. Popravil BC
Filip111 Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 (popravljeno) Ja to so tiste običajne kode in save-i, sam mene zanima če je kaka druga fora npr. da napišeš kodo npr. ko klikneš z desnim miškinim gumbom na bližnjico ot gta in pol u tisti tabeli kjer piše izvorno datoteko dodaš kodo kot če bi imeu oknce npr. c:/gta3/gta3.exe -aspirine (tisti aspirine bi dopisu in pol bi imeu celo igro 100 % zdravja) u glavnem tko kot je blo pri half life downloadi trainer (pa preberi nfo), ker to je točno to kar rabiš... Maximalno :rolleyes: !!!!! thanx BC :rolleyes: Popravljeno Avgust 14, 2003. Popravil Filip111
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 15, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2003 Če boš pri Vice City cheat-al, je neboš mogel dokončati 100% ;) PS:Danes sem izvedel, da spomladi l.2004 izide Need For Speed: Underground in bo nekako v stilu (za tiste, ki ste gledali) 2Fast and 2Furious. Ne bo vec Ferarijev, Poršejev, in McLarnov, temveč bolj Toyote, Nissan in podobni avtomobili, ki se navijajo do skranjosti :) Novost bo dragracing (dirkanje po ravnini) in še druge reči.. V glavnem - vredno igranja! Če bo kdo našel demo, ali celo celo igro, naj prosim pove ;)
McMatko Objavljeno Avgust 17, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2003 mal na edonkey-u poglej tm je 99% k tm so igrce ze 1let predn sploh vn pridejo. Slaba stran edonkeya je to da ulece lohk tut 1let tko da nis nc prdobu :lol: p.s. ma ne sej bo sam mal potrplena
McMatko Objavljeno Avgust 17, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2003 Js pa sosed sva pršla do 79%! Kolk je pa stara tvoja soseda :P
gas gas Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Tok js vem je to ON ne ONA!! Saj tko mi je reku! :D
CrashOver Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Če boš pri Vice City cheat-al, je neboš mogel dokončati 100% ;) PS:Danes sem izvedel, da spomladi l.2004 izide Need For Speed: Underground in bo nekako v stilu (za tiste, ki ste gledali) 2Fast and 2Furious. Ne bo vec Ferarijev, Poršejev, in McLarnov, temveč bolj Toyote, Nissan in podobni avtomobili, ki se navijajo do skranjosti :) Novost bo dragracing (dirkanje po ravnini) in še druge reči.. V glavnem - vredno igranja! Če bo kdo našel demo, ali celo celo igro, naj prosim pove ;) to pa ql varjanta.... bo treba zrihtat.. kdaj pa to približno izide?.. a že ma kdo to?....
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 izide v prvi četrtini leta 2004.. <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se