Snečer Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Na prigovarjanje člana odprave sem ti poskušal nastaviti kitajske žaromete Vzmetenja pa se ni dalo nastaviti, malo počakaj, da naložim... DAMI34, builder, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 3, 2015 Deli Objavljeno Maj 3, 2015 za hip sem sedel na zadevo pa je razštelalo led žaromete in kardan, ki je zagrabil sredi nakupovalnega središča RobiRoberto, sohen, builder in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 3, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 3, 2015 Ker je Bila Sneckica tok fertik od srece povzrocene od sedenja na Gajsni, sta ga njegova pajdasa odpeljala do potujoce Ducati klinike na obisk kardiologa... PS: ni ga cez sandwich na "karakterju" motozajebant, Kras, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 No dost oglasov ....vodja odprave 1 nas je že cel teden prosil naj se kaj oglasimo,sej ne bi a nas je pot vodila do Bastije kjer so po naših tajnih podatkih kontraobveščevalca ki ga imamo infiltriranega v formaciji 1 stacionirani....... :grim a preden smo prišli tja smo našli še spomenik postavljen vodji odprave 1,če boste dobro pogledali skalo boste videli na desni strani profil prednika Dami34 je bil vedno vesel ko radio ko smo našli spet trdo podlago In končno pridemo v Bastijo Infiltrirani izdajalec v odpravi 1 nam pošlje natančne kordinate od vodilnega mopeda,seveda naredimo hitri inšpekcijski pregled..........Nearrein mu vadi dušo,sam pregledujem trdnost materialov ,Dami34 občuje :lol: .....sploh nočem pomislit kaki grdi mototroci bodo to In evo ga Mr. Snecer osebno ,uživa v nežnostih ..........če pogledam njegov avatar bi bil to Clinton z veliko estrogena Tukaj v kompletu moška zasedba odprave 1 in 2 .) Neprecenljivo,poglejte ta izraz na licu ,anibmflar končno srečen in zadovoljen ,zdaj bo tema "zakaj ne bi imel bmfa" zamrla Nearrein ,Dami34 in ostali smo ga prepričevali da je dost,a ga nismo mogli dobit iz bmfe dol ,dokler mu nisem obljubil še da se lahko usede na nekaj z karakterjem in dušo ,takoj je poklical še svoja kompanjona,ta čas pa se je Nearrein pobral koliko je širok in dolg ,ne dam mu ga več je bentil ..... Evo ko to vidiš ,si videl vse ..................sem mislil da imamo mi izpade a to presega domišljijo Hobita v tem danem trenutku so bili tako vzhičeni da bi se skregali tudi z belim kruhom :lol: To je bilo to za ta dan,odprava 1 se je poslovila žalostna saj so se morali vsesti nazaj na svoje študentske motorje in zapustiti Korziko pred nami pa so še izleti in dogodivščine trija samadva :lol: Snecer .....oglasi prosim malakai, Inceptioned, BMWflar in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Omenil bi še dva slabša asfaltna odseka, sicer so ceste odlične. Galeria-Calvi, 20km dr,mr, poflikan, neraven asfalt, oznaka D81b Je pa alternativna cesta od tam za Calvi pač ni ob obali, druga je ok. in Cap Corse, odsek Nonza-Centuri, sjeb. asfalt, deluje pa kot da bodo delali Torej se od lanskega leta ni veliko spremenilo - tudi takrat je izgledalo, kot da imajo namen delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Ja, Dami je bil res večkrat vesel, ko je dobila kwakica spet trda tla pod nogami, mivka pa kamenje do plaže ji ne ustraza preveč RobiRoberto, MiNa, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) dejstvo, da jahanje treh objestnežev po MTSju, ni bilo kar tako, smo šele potem ugotovili, saj so mulci spizdili en kup pritiklin, zmešali vse nastavite amortizerjev, DTSja, PMSja...še dobr da so ogledala ostala.... Evo dokaz, tule delamo spisek ukradenih zadev in poskušamo, spet spraviti nastavitve v red, ampak izraz na Kmetovem licu kaže na batine, bejba je pa zravn, da slika dobro izpade: po opravljenem strokovnem posredovanju in reprogamiranju MTsja sem vprašal prizadete, kaj si mislijo o takih objestnežih in odgovor je viden: Neareinn se je pa ta čas malce dolgočasil in je svoji očistil ušesa Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil DAMI34 motozajebant, Janezs, RobiRoberto in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Oglasi builder, motozajebant, RobiRoberto in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Torej se od lanskega leta ni veliko spremenilo - tudi takrat je izgledalo, kot da imajo namen delat. Bom pokazal, ker nas je tam ujel še močan naliv Tu pa odsek Galeria-Calvi, ki je že od leta 2005, ko sem bil prvič, obupen. Matej207, Efendi, Janezs in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) Korziki so že, ko še takih cest bi b'lo, stari Grki rekli; Otok lepot (in do sedaj tega, še nobeden ni preklical!) Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil moto rider sohen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Korziki so že, ko še takih cest bi b'lo, stari Grki rekli; Otok lepot (in do sedaj tega, še nobeden ni preklical!) tut mi ne mislimo, ker tvoja izjava še kako velja RobiRoberto, SuNa, markII in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Bom pokazal, ker nas je tam ujel še močan naliv Tu pa odsek Galeria-Calvi, ki je že od leta 2005, ko sem bil prvič, obupen. Drži, ta odsek je resnično eden (naj)slabših na Korziki, a mi je bil kljub temu kar všeč - predvsem zato, kje in kako je speljan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 oglasi DAMI34, Kmet2, markII in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 V iskanju Odprave2 Med kravami in prašiči ni bilo sreče... koze so dajale vtis, da jih bomo našli kmalu. DAMI34, Fantocci, Efendi in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Zanimivo razmišljanje gori, da če vidiš en kanjon, da si videl vse Zakaj so potem nekateri "vsak" dan na Jadranki... hehe Sicer pa smo vas čakali pod Monte Cintom že v nedeljo, no vse je bilo tudi zaprto. Jaz sem imel v spominu neko večerjo, MZ se je šparal cel teden, to bi morali videti... Na koncu pa dobim coca colo iz piksne jami65 in Matej207 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 zelo soliden odsek RobiRoberto, jami65, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Tu smo čakali Odpravo2, tu smo se zmenili. Par oblačkov na nebu jih je očitno prestrašilo klopca, kjer so se nažirali kakšen dan, dva kasneje RobiRoberto, Schultz, markII in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 oglasi Matej207, Mia, builder in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Evo to je bilo na kratko vse ,najače pa smo zadržali za sebe saj imajo nekateri šibko srce ,nekateri pa so mladoletni Spakirali smo se zjutraj v petek ob 6.30 in preden sem zapustil otok sem naredil še fotko ,občutek sem imel da sem nekje v afriki No tako pa smo se separirali na trajektu za domov ,v zadnji klopi pa še odprava 3 (Mija in Jami65) ,odprave 4(Motolover ) nismo več ne videli ne slišali ,mogoče so še tam Lepo se je poslovila od nas .) Bolj kot sem se bližal obali Italije in meji z Slovenijo bolj me je grabila depra..........komaj so me ustavili :lol: Tako sem čakal na izkrcanje depra čista No zdaj sem pa res končal ,obrnil sem 2900 in še drobiž ,MTS brez zapletov ,razen pred izvoz Postojna kjer sem ostal spet brez goriva,pa saj mi je pasalo se mal pretegnit do petrola,edin žena mi je držala pridigo ,a ker je bila vso Korziko res pridna in trpela hitre ovinke sem požrl cmok in jo cmoknil Tu je pa še ruta kje vse smo krožili motom, Janezs, markII in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) Spet si pozabil povedat, da smo ves denar zagonili, ko smo častili ekipo1 s cococolo in ni bilo druge, kot da si trajekt zaslužimo s priložnostnimi deli. Tako je v bistvu tvoja fotka animacija starejših gospa v hula hup tehniki z obročem, moja pa v uvajanju taistih gospa v prve korake k baletu Starejše gospe so bile močno navdušene nad demonstracijami ki sva jih izvajala, tako da so se nekatere prec pognale v: tisti dve, ki sta pa ostali, sta nama pustili krepke denarce, da sva še AC plačala. Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil DAMI34 Janezs, Mia, Schultz in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Pozabil sem dodat da ostalo bo dodal vodja odprave 2 Efendi, builder, Matej207 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Zanimivo, da so vodje na kawasakijih. Versys se je fantastično obnesel npr. Kmet2, builder, Matej207 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Pozabil sem dodat da ostalo bo dodal vodja odprave 2 Nimam več kaj povedat, si bil močno izčrpen. Mogoč namečemo samo še kako romantično slikico....ampak po oglasih Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) Zanimivo, da so vodje na kawasakijih. Versys se je fantastično obnesel npr. Aha, zgleda da bi tut jaz moral met versisa, k mene sploh niso nč ubogali, niti poslušali , non stop so rinili po mivki, pa po grmovlju..... ampak družba in zabava je bla kljub temu fajn. p.s. jaz sploh nism bil vodja, edin kje bomo spali sm vedu, vse ostalo je bilo pa stvar večernih izrisov približnih rut Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil DAMI34 sohen, Kmet2 in Kras 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 In se ena za konec tele agonicne sage . . . sayo, DAMI34, builder in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se