Dr_Jakob Objavljeno Maj 20, 2017 Deli Objavljeno Maj 20, 2017 Najboljša je bla finta, ko sem si v trgovini hotel kupit sladoled (zunaj je blo 41 stopinj). Grem na oddelek s sladoledi in seveda so imeli na izbiro samo 1 kg pakunge. Bemti bohca, hočm sladoled!! Skratka, na koncu se je izkazalo, da je najmanjša možna varianta kolekcija 4 okusov sadnega sorbeta, melona, marelica, jagoda, banana. Sicer sem zmazal vse 4, mi je bilo pa na koncu žal, ker sem se tako nažrl, da mi je bilo slabo. Ampak sladoled sem pa dobil!! DAMI34, blazzarss, Quest in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Maj 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 22, 2017 No prvi dan in noc je za mano.. Start iz Villacha ob cca 23.in nekaj... Livorno mal pred 6 uro... tocne ure se mi niti ne sanjajo in me ne zanimajo... Iz Bastio po obali do Bonifacio ( skoraj) malo pred njim zavijem do Propriano koncno nekaj ovinkov sej sm vedu da bo do tja dolgcas sam vseeno Sam jebemti francoze pr nih bi bil jest skos lacn... k noben nezna anglesk pa jest ne francosk.. pol pa se vse restavracije zaprte do 19ih... Jest sm pa hotu kj pametnga pojest(poklicna deformacija morm v gostilno) pa vsi meniji v francoscini.. nimam pojma kva narocit pol pa narocim vosu najbol zelenavno pico... jest pa sovrazim zelenjavo... tko da tut slikat nism hotu.. Jutri pa mal vec ovinkov pa man PS.: vem jest pa fotograf.. bols da se sanka drzim... Vem slike in vrsni red... pojem res bols da se sanka drzim Quest, Joker, izibajker in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 2 urami, gasperX pravi: sanka Bravo, preživel nočno autostrado. Ja tudi na motorju postaneš lačen, sm sam probal v Dolomitih. Na srečo je bil kuhar z nami, je mel dilo in velik nož, pa posušene mesnine. Če ne bi prej pomalcal, bi bili od njihove pice lacni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Pizze imajo odlične, samo moraš jo vzeti iz kombija s krušno pečjo, ne v kaki lepi restavraciji. Tudi poceni so. Gašper, Villach je po naše Beljak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred eno uro, motolover pravi: Gašper, Villach je po naše Beljak. Vem sej tolk pa se nism pozabu slovensk.. Ampak ko jest recem in napise je pa cist kokr bom pa jest hotu kajne maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 Za menije...google translate app. Fotkas, naredi OCR in prevede. Uzivaj, in srecno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 12 urami, gasperX pravi: ( skoraj) malo pred njim zavijem do Propriano koncno nekaj ovinkov sej sm vedu da bo do tja dolgcas sam vseeno Sam jebemti francoze pr nih bi bil jest skos lacn... k noben nezna anglesk pa jest ne francosk.. pol pa se vse restavracije zaprte do 19ih... Jest sm pa hotu kj pametnga pojest(poklicna deformacija morm v gostilno) pa vsi meniji v francoscini.. nimam pojma kva narocit pol pa narocim vosu najbol zelenavno pico... jest pa sovrazim zelenjavo... tko da tut slikat nism hotu.. Jutri pa mal vec ovinkov pa man PS.: vem jest pa fotograf.. bols da se sanka drzim... Mislim, da sem kaksno stran nazaj opozoril, da VSE restavracije prenehajo s postrezbo hrane ob 15 uri. Mimogrede, na tej ulici naravnost naprej cca. 250 metrov je na levi strani dobra "domaca" restavracija A Cantaria. Se razlikuje tudi po slogu in kmecki notranji ureditvi (kot hlev - v pozitivnem smislu) od vseh ostalih modernih v tem mestu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 9 hours ago, gasperX said: Vem sej tolk pa se nism pozabu slovensk.. Ampak ko jest recem in napise je pa cist kokr bom pa jest hotu kajne Žalostno, da se Slovenci tako hitro ponemškutijo. Za pest Šilingov bi prodali vse. bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 (popravljeno) pred 57 minutami, Slow pravi: Mislim, da sem kaksno stran nazaj opozoril, da VSE restavracije prenehajo s postrezbo hrane ob 15 uri. po pred 19,00 se redko kje odpre .. podobno kot na Siciliji ... pred 16 minutami, motolover pravi: Žalostno, da se Slovenci tako hitro ponemškutijo. Za pest Šilingov bi prodali vse. Z nasilnim osvajanjem so poskušali, pa ni šlo ... lažje je z denarjem kupt ... gašpr .. ti kr ornk nauć njemaćko ... bova šla švabice pecat .. js bom kao Taljan ... Popravljeno Maj 23, 2017. Popravil maus dr.looney, sunnygirl, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 7 urami, motolover pravi: Žalostno, da se Slovenci tako hitro ponemškutijo. Za pest Šilingov bi prodali vse. sicer ne sodi v to temo, ampak ponemškutenje ali poitalijančenje, če rečem Udine, ker so zame Udine (tak piše na guglu) je še precej daleč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 16 urami, gasperX pravi: Vem sej tolk pa se nism pozabu slovensk.. Ampak ko jest recem in napise je pa cist kokr bom pa jest hotu kajne Pa kaj gostinec ne bi mogel poznati malo tudi francoščine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 3 minutami, Snecer pravi: Pa kaj gostinec ne bi mogel poznati malo tudi francoščine? če za jest ne zna naročit naj gre domov bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: če za jest ne zna naročit naj gre domov Na vrhu Propriana "Mega market", spodaj, kjer je hodil mali Spar, ja pa no...gostinec bi si pa ja lahko kaj sam naredil DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 Pismo francosk pa ne znam poplnoma nic... razn francosk se znam kusvt.... Snecer... sem kelnar kuhat ne znam DAMI34 in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Maj 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2017 2.dan... Sem ze skor na okol otoka.. Propriano-Ajaccio,Cargese,Corte,Lozari.... In to vse po tko smesnih ovinkih in tko neumnih cestah de je blo kr fino.... .Vmes neka mesanca asvalta in makedam, no vaj zgledal je tko, pomoje se zlo redko kdo vozi tm.. pretreslo me je tut kr fajn...Mal sm se zgubu vmes, ker telefon pa navigacija je ful fajna stvar sam k mi je telefon mes parkrat skor zgoru tako da nebiu blo slabo ce bi si koncno enkrat kupu navigacijo ta resno. En kup prasicev vmes totalno zavzelo hondo afroco twin to bi jest mel enkrat.. drugace pa super turca... Do Lozara sem se 2x ustavu za cigaret drugace pa nic... NO razn za fotke to bi se pa lohka na vsake 50m.. zdej zastopim Kmeta kaj je misli s tem v svoji temi Maroko.. pa ker neznam kuhat fotkatin konkretnik potopisev je to to.. jutri pa mogoce pavza... mal braun bojo hvatat pa to... bomo vidl kako se bom zbudu jutri Aja.. hotel Les Mouettes in njihova restavracija 1km stran.. ja hudo finofajn in prijazni in ja alles perfect DAMI34, maus, amateur in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 1 uro, gasperX pravi: alles Lepi kraji + lepo vreme + dobro oko = dobra slika. Čakam nadaljevanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 24, 2017 Deli Objavljeno Maj 24, 2017 To tolk letis, da mors poslikat na hitr, da pol doma pogledas kje si se vozil? Dej probi ksno lusno domacinko slikat maus in Slow 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 24, 2017 Deli Objavljeno Maj 24, 2017 pred 8 urami, DinDiin pravi: Dej probi ksno lusno domacinko slikat Nesmem kva ce bo suzi lobusumna pa me po tleh zmetala a si zmesan al kva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Maj 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2017 (popravljeno) 3.dan.. Okol otoka sm prlezu.... Lozari, Saint Florent, Nonza, in okol do Bastian in nazaj do Lozari... ovinkov neomejeno, cesta na nekaterih ovinkih novo asvaltirana... Neomejeno lepih razgledov, sam tock kjer bi se lahko ustavil in nefotografsko slikal je pa ja skor nic... sem pa presenecen sem mislu da hitr vozm pol pa prpidijo svicarji mim mene ko po tracncah... sm misli da je TT IOC( isle of Corsica) ampak res nepozabno lepo.Je pa treba bit zlo previdn na kaksne avtobuse in tovornjake ker polaca z avse ni nevem koliko kaj, pa se domacini konkretno sekajo ovinke in ne jebejo 5% se pa vedno opravicijo ko naredijo piz....jo. Vmes sem se mal zgubu ampak nic hudega tko se clovk rad zgubi. Mal krajsa turca cca 230km nekje in na koncu polezavanje na plazi.. okj lokalu na plazi... je pa tko kot ste mi mi vsi rekl 100€ ne uide na dan.... z spanjem bencinom in hrano in pirckom na koncu.. sam enkrat je treba uzivat.. ze dolg nism tako, in kdaj bom naslednjic se ne ve...Mah men je fino pa nej stane kar hoce!!! Popravljeno Maj 24, 2017. Popravil gasperX gsxf750, Luka66, amateur in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 24, 2017 Deli Objavljeno Maj 24, 2017 pred 58 minutami, gasperX pravi: Nesmem kva ce bo suzi lobusumna pa me po tleh zmetala a si zmesan al kva Povej ji, da je zame! gasperX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Maj 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2017 4.dan... Jest sem res crknen danes pelu Lozari, Moltifao, Monte Cinto, Calacuccia, Lozari. Po guglmapsu je kao 209km.. sej vem da sem parkrat zalutu ampak za minimalno 50km??? Noprvo vceri mal Dami predlagu kaj naj ne spustim, pogluglam na googlmapsu... pot zacrtan cimbolj ovinkasto cim bolj zafukano kor se da to oznacit nazemljevidu.. in to prenesm na tulifon. V palunu je bilo se od Calacuccia naprej do Ota, Galeria, Calvi, in potem do Lozari v hotel jokat kok sm crknjen... No v Calacuccia v eni zakotni kafani pijem cocacolo gledam kolk je se km in kolk mi vzame casa..... vedno +1urco pristejem zarad slikanja ustavlanja in podbnih bedarij. Sam tjale gor na Monte Cinto in Calacuccia je treba bit fajn previden, zelo ozka cesta busarji tovornjakarji, in nakoncu se na nekih odsekih hudo luknjasta cesta... sem ene prakrat kr pogledu ce se motor skup stoji.. se dobr da se mava rada z suzanco Kar bi mi naneslo vec kot 4ure jest pa ze tko totalno crknjen.... kva zdej... po premisleku in rakovi palcki se odlocim da grem v hotel lezat pocivat... nocem pretiravat je neumno sem le na dopustu trpel bom na sihtu cel poletje.... tko da jutri se kak kilometer pol pa sobota in nedleja nabiram barvo na plazi... da bom spocit za ponedeljkovo avtocesto do doma.... izibajker, Luka66, Janezs in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 26, 2017 Deli Objavljeno Maj 26, 2017 (popravljeno) Dej no jamrat, kaj ni fajn, da je tolk ovinkov, sj zato se pa gre dol ....na plaži lohk v Portorožu ležiš, so vse bl k ne iste ....v glavnem uživaj, pa voz se (po notranjosti imaš miljavžnt luštnih ovinkastih cestic) in nalep še kako fotko, d mal lohk obujam lanskoletne spomine, če morm že na šihtu viset. Popravljeno Maj 26, 2017. Popravil SharpNinja DAMI34 in ALEŠ M 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Maj 26, 2017 Deli Objavljeno Maj 26, 2017 pred 10 urami, SharpNinja pravi: Dej no jamrat, kaj ni fajn, da je tolk ovinkov, sj zato se pa gre dol ....na plaži lohk v Portorožu ležiš, so vse bl k ne iste ....v glavnem uživaj, pa voz se (po notranjosti imaš miljavžnt luštnih ovinkastih cestic) in nalep še kako fotko, d mal lohk obujam lanskoletne spomine, če morm že na šihtu viset. Sej ves da morm mal jokat sej to je cist normaln mal jokat hahahaha LOL slike pa kasnej ko iz plaze pridem... ceprav dons ni blo neki velik... sem su iskat skalo s srckom to je blo pa to... zdej pa 2 dni polezavanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Maj 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2017 (popravljeno) PETEKKKKK::: Lozari,Calvi, GAleria,Piana in nazaj po isti poti do LOzari... Kva pa je to hudo.. V Hotelu pravijo da je Ta del najlepsi Franciski del, se naravno oblikovano pod zascito unesca... Ovinkov zopet neopejeno cesta lepa, na nekaterih delih novi asvalt res hudo... Sem sel z namenom da najdem Skalo z srckem.. sem mislu da bom hudicevo iskal... noja tolk folka ob cesti da tut zgresit nemors... Miljon neskoncno lepih uzivaskih ovinkov.. Zdej pa dva dni pavze da se k seb spravim za avtocesto LIvorno-Villach ( vmes se mal mamico po parih mescih pozdravt v Kranj) Za zakljucek dneva pridem v Hotel na mojem parkingu pes... Prestrasen do amena privezan... takoj sva bla prjatla.... Je kr sedu pred motorjem dokler nisem nazaj prsu.. in ni hotu it stran.... Tko 2 dni pavze pol pa domov, Slike lezanja nam popov razen ce se bojo kake nage babe hotle slikat za DinDin-a drugace pa res hudofinofajn Korzika me je presenetla na polno. Najprej sem skoraj obupal ker sem vedu da bom mogu sam it, vendar mi ni niti popolnoma nic zal. Ponovim definitivno... morm zvot se sredinski del Od Corte do Bonifacio.... no pa se kj se bo najdl za naslednjic Popravljeno Maj 26, 2017. Popravil gasperX Luka66, MiNa, bajkr88 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 27, 2017 Deli Objavljeno Maj 27, 2017 Kaj pa ce ga usmodis cez dolomite domov, namest avtobana? Js bi raj tko naredu.... Da popestris k avtocesta je tko no.... Raj bi se u kolen ustrelu amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se