Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Baugdaj prekmurska oz. pomurska družba!

Jako fajn ka nas duže več čita oz. obišče prekmursko sekcijo na Motosvejti :OK:

Zglida, ka de še zdaj kumaj zijma, tak ka akumulatorov ne dejvlite :kva2: notri, ka se še nemo tak friško vozili :nono: ali pač :photo:

Stuhec: Mogauče mo pa vsi na spomlad kipovali enduruje, ka se nemo mogli s sportašami voziti po tej našij "varnij" pa "dobro" vzdrževanij zjeb.... cestaj :klicaj:

lp. vsem skuper

:yea1:

Objavljeno

Ventil ne boj tak črnogledi :krneki: :nono:

...zgleda pa ka mo se letos prle kak do motori prišli na vrsto, še malo sankali :lol1: če maš kakše motorne sani se lejko prejk po njivaj pripelaš do mene pa skup eno turo odpelava :devil: :rolleyes:

Objavljeno
kelko je meni znano - trenutno v prekmurskoj sekciji motosvet.com foruma - nema niti eden enduro ...  :(  ... lejko pa se tuj moutin ...  :blush:

NATA a si se ti v Maribor z helikopteron pelala al z endurojon?!

LP Potač :oops:

Objavljeno (popravljeno)
NATA a si se ti v Maribor z helikopteron pelala al z endurojon?!

LP Potač :oops:

aja aja aja .... :blush: ... ups .... :slap: ... kakša napača .... :blush:

valda - seveda - naš Potač ma enduro varianto ... :grim

se pardoniram za grozno napačo - le kako sem to zamočila ... :huh: ... jao

ne bom nikoli več dragi moj prijatelj Potač ... :worship: (pa še ena najlepših voženj na zadnjem zicu je to bila ... :D )

Popravljeno . Popravil Nata
Objavljeno

Ups Nata...zgleda ka ti pamčenje malo peša :devil: :P

Objavljeno
lol1:  če maš kakše motorne sani se lejko prejk po njivaj pripelaš do mene pa skup eno turo odpelava  :devil:  :rolleyes:

:OK: Pa mogauče bi se najšle kakšne sanij :naughty:

V kero stran bi pa mogel iti ka bi prišel do tebi? :drunk:

Objavljeno
Baugdaj prekmurska oz. pomurska družba!

Jako fajn ka nas duže več čita oz. obišče prekmursko sekcijo na Motosvejti  :OK:

Zglida, ka de še zdaj kumaj zijma, tak ka akumulatorov ne dejvlite  :kva2: notri, ka se še nemo tak friško vozili  :nono: ali pač :photo:

Stuhec: Mogauče mo pa vsi na spomlad kipovali enduruje, ka se nemo mogli s sportašami voziti po tej našij "varnij" pa "dobro" vzdrževanij zjeb.... cestaj  :klicaj:

lp. vsem skuper

:yea1:

jaz sem se lani u enduro-jem vozu, medtem ko so se drugi s smucmi :angry:

:D

Objavljeno
V kero stran bi pa mogel iti ka bi prišel do tebi? :drunk:

Samo telko ti poven, ka od douma vijdin v tvoje selo :doze: ...pa nej so Črenšovci :hmm: ...pa poleti si se dosta vozo mijmo naše hiže...san kumaj zdaj gor prišo ka si tou tij bil :slap:

Objavljeno
...pa nej so Črenšovci  :hmm: ...pa poleti si se dosta vozo mijmo naše hiže...

Naj me kokla ka neven :hmm:

Či su nej Črenšovci, te je lejko Trnje, Polana, kera od Bistric ali pa .) Lendavske oz. Ljutomerkse gorice tan nas včasih tudi vijdijo :grim

:hmm: Za namig : sva z iste občine :?

Objavljeno
:hmm: Za namig : sva z iste občine :?

:nono:

...z Bistrice pa tudi žmetno vijdiš k vam torej... :hmm:

Objavljeno

Ka je hodo što slučajno v Graz pa pri Louis-i vzel kaj več novih katalogov :hmm: se priporočam za ednoga :doze: plačam z :beer2:

Objavljeno

Bon si zgleda mogel san iti po njega :(

Objavljeno
Bon si zgleda mogel san iti po njega :(

ce rabis kaj direktnoga, sam povej

za katalog bom pa enga pito

Objavljeno

...zaenkrat bi mel samo katalog, ka bi vido če majo letos kaj drastično inači kak lani čeprav dvomim :doze:

Objavljeno

ce dans uspem s casom bom vprasal tipa za katalog,

sam z avtom .)

Objavljeno
...zaenkrat bi mel samo katalog, ka bi vido če majo letos kaj drastično inači kak lani čeprav dvomim  :doze:

spoštovani joužek, zakuj bouga mijloga pa obstaja internet; si ga dol vzemi pa ga lejko gledaš (katalog) kelko ščeš :kva2:
Objavljeno
...zaenkrat bi mel samo katalog, ka bi vido če majo letos kaj drastično inači kak lani čeprav dvomim  :doze:

joužek si ponucal za svoj lujsuv katalog že dvej stranej, ka je preveč je preveč :lol1:

Objavljeno
joužek si ponucal za svoj lujsuv katalog že dvej stranej, ka je preveč je preveč :lol1:

:OK: :D

Objavljeno
zakuj bouga mijloga pa obstaja internet; si ga dol vzemi pa ga lejko gledaš (katalog) kelko ščeš :kva2:

z navadnin modemom ka bi si tou doj vlejko :? :wacko:

Objavljeno

Ka se ide keri malo pelat :hmm: ...vrejme je idealno :lol1: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

dragi moj joužek - za katalog lehko vljudno in lepo prosiš našoga ICE-a in ti bo ziher z veseljem ustregel .. :D

pošlji mu PM pa se zmenta ... .)

Popravljeno . Popravil Nata
Objavljeno

ce se nic nisi dobo, poslji men pm :OK:

Objavljeno
dragi moj joužek - za katalog lehko vljudno in lepo prosiš našoga ICE-a  in ti bo ziher z veseljem ustregel ..  :D

pošlji mu PM pa se zmenta ...  .)

Ali pa Potača lipou prosiš pa se tudi vse dobi hehe :grim

Objavljeno
sportasov sem se navelico, pa se probleme so mi delali  :(

naked pa s preslabi

Kak lehko rečeš ka so nakedi preslabi! Si že čuja za Benelli TNT, Aprilio Tuono,

Monster S4R, Triumph Speed Triple, Kawa Z 1000...... da ne naštevam predugo.

Toti ti trgajo gate, če seveda sam tak češ.

Sicer pa je gnes še kar prijetno vreme - sončno, cca. - 20 stopinj celzija :OK:

Objavljeno
Ka je hodo što slučajno v Graz pa pri Louis-i vzel kaj več novih katalogov  :hmm: se priporočam za ednoga  :doze: plačam z  :beer2:

Jaz mam enega viška. Če si zainteresiran in če kaj prideš v Lotmerk in če plačaš kavo se lahko zmenima. Javi se mi na PM. .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!