stuhec Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 (popravljeno) Kak lehko rečeš ka so nakedi preslabi! Si že čuja za Benelli TNT, Aprilio Tuono, Monster S4R, Triumph Speed Triple, Kawa Z 1000...... da ne naštevam predugo. Toti ti trgajo gate, če seveda sam tak češ. Sicer pa je gnes še kar prijetno vreme - sončno, cca. - 20 stopinj celzija :OK: ← pac odvisno od cloveka, men ni tak adrenalinsko Popravljeno Februar 8, 2005. Popravil stuhec
domin Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 pac odvisno od cloveka, men ni tak adrenalinsko ← Štuhec naj ga srati, adrenalinsko je či skočiš z balkona (2štuk) :BUA: pa si nikaj ne spotereš! Bar probaj pa buš vidu! :grim :grrr (tousantinejjespavopres) :lol1:
Red Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Jaz mam enega viška. Če si zainteresiran in če kaj prideš v Lotmerk in če plačaš kavo se lahko zmenima. .) Če ni prekesno, ga jaz prevzamem, :huh: polistam, plačam kavo, predam Joškeci. Spijem pivo...Jose? .)
jose Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Red ti ga samo mej, bon šou v kratkon v Graz pa si ga prnesen :doze: ...boš pivo z ledom :hmm: :devil:
jose Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Štuhec naj ga srati, adrenalinsko je či skočiš z balkona (2štuk) :BUA: pa si nikaj ne spotereš! Bar probaj pa buš vidu! :grim :grrr ← Ne nagučavli človeka na norije :grrr ...ka de ge rejsan skočo :whistle:
domin Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 :fight2: Ne nagučavli človeka na norije :grrr ...ka de ge rejsan skočo :whistle: ← Ve pa si nej vidu ka san odcpodi napisau ka sa nej jes tou pravo. :slap: :worship:
Guzzila Objavljeno Februar 11, 2005 Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 Če ni prekesno, ga jaz prevzamem, :huh: polistam, plačam kavo, predam Joškeci. Spijem pivo...Jose? .) ← Nega problema! Kontaktiraj me pa se zmeniva!
stuhec Objavljeno Februar 11, 2005 Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 Štuhec naj ga srati, adrenalinsko je či skočiš z balkona (2štuk) :BUA: pa si nikaj ne spotereš! Bar probaj pa buš vidu! :grim :grrr (tousantinejjespavopres) :lol1: ← adrenalinsko je samo tisti cas, kda letis, 2 stok - cca 2 sec je premali cas te je bolj zanimivi 27 stok :D
stuhec Objavljeno Februar 11, 2005 Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 ge lejko v MS kupis karto za Rammstein-e ? :doze:
greenninja Objavljeno Februar 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 ČER! :winkiss: Malo me nega pa je na inouk petnajst nouvih.. :OK: IDE ŠTO 19.2. NA PANONIJO ( pa nej ta kak zaj renoje v soboti odavlejo! ) ??? mađari organizejrajo otvoritev nouvih boksov, gostilne pa nekša dirka bi naj bila.. Interesenti javte se. Ge pa Decaf ideva. Mogoče z motouron- na prikolici (nej moja ideja!) :slap: GREENNINJA :ninja: @Nata: gda boš kaj v soboti ali na markaston se oglasi- za voro pa pou san ge tuj tan. :slap:
domin Objavljeno Februar 11, 2005 Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 ČER! :winkiss: Malo me nega pa je na inouk petnajst nouvih.. :OK: IDE ŠTO 19.2. NA PANONIJO Jes bi šou samo ne vejn, či se mi splača zdaj gda de že konec zijme kupovati zimske gumije za na motor :kva2: :lol1: :OK:
Vojč Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 IDE ŠTO 19.2. NA PANONIJO ← či de mi čas dopuščal, ka nede kakšnih obveznosti (študijskih) bi je mel tudi volauv iti na madžarsko! Seveda brez motora! Še javin kak bauv! :yea1:
jose Objavljeno Februar 13, 2005 Opozori Objavljeno Februar 13, 2005 :nono: na žalost služba ne dopujšča ka bi šou z vami na vogrsko :(
Red Objavljeno Februar 13, 2005 Opozori Objavljeno Februar 13, 2005 (popravljeno) :nono: na žalost služba ne dopujšča ka bi šou z vami na vogrsko :( ← Pa ti živiš... kak drugi čejo...po razporedi!WTF, delaš vse vikende :fight2: ? Daj, povzpni se po stopnicah, stopi na tepih pred brkota.... :nono: :nono: ...zamenjaj šiht, če ne drugo... :yea1: Popravljeno Februar 13, 2005. Popravil Red
stuhec Objavljeno Februar 13, 2005 Opozori Objavljeno Februar 13, 2005 ge lejko v MS kupis karto za Rammstein-e ? :doze: ← karto karto :(
jose Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Pa ti živiš... kak drugi čejo...po razporedi!WTF, delaš vse vikende :fight2: ? Daj, povzpni se po stopnicah, stopi na tepih pred brkota.... :nono: :nono: ...zamenjaj šiht, če ne drugo... :yea1: ← :nono: ne bi se rad klanjau šejfi...saj ga poznaš nej :?
Guzzila Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 :nono: ne bi se rad klanjau šejfi...saj ga poznaš nej :? ← Če je šef ne dober, ga je treba skiniti.
jose Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Če je šef ne dober, ga je treba skiniti. ← :grim :OK: ....vupan ka de se čin prle pospravo v penzijo, ka se jemi remli redno škalijo :whistle:
stuhec Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 :grim :OK: ....vupan ka de se čin prle pospravo v penzijo, ka se jemi remli redno škalijo :whistle: ← ej pazte malo ka pravite, ta sef je eden med prvimi motosvetniki
jose Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 ej pazte malo ka pravite, ta sef je eden med prvimi motosvetniki ← :grrr ne guči gluposti, saj ga ne poznaš.....pa bole ka ga nej :doze:
stuhec Objavljeno Februar 16, 2005 Opozori Objavljeno Februar 16, 2005 :grrr ne guči gluposti, saj ga ne poznaš.....pa bole ka ga nej :doze: ← :grrr :D
Potač Objavljeno Februar 17, 2005 Opozori Objavljeno Februar 17, 2005 karto karto :( ← Kolikor mi je znano je koncert razprodan, moja karta ima št. 000107, sem mislil da nas bo ene par na koncertu, pa mi je maloprej kolegica iz Lj rekla da ne more na koncert ker ni več kart! Žal boš moral drugič prej nabavit :cry:
stuhec Objavljeno Februar 18, 2005 Opozori Objavljeno Februar 18, 2005 Kolikor mi je znano je koncert razprodan, moja karta ima št. 000107, sem mislil da nas bo ene par na koncertu, pa mi je maloprej kolegica iz Lj rekla da ne more na koncert ker ni več kart! Žal boš moral drugič prej nabavit :cry: ← mi vsaj ne bo trebalo it :D
Potač Objavljeno Februar 18, 2005 Opozori Objavljeno Februar 18, 2005 mi vsaj ne bo trebalo it :D ← Saj ti bom povedal kako je bilo :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se