stuhec Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 pa nucan prazne škatle od toga ČAJA
TheMan Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 moja sestra jih tudi zbera lekar... tau tisti nekšni onej ka jih neven kelko moreš zbrati do neven keroga datuma?
stuhec Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 to je menda ja izgleda ka vsi zberejo
doggie Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 Pomurci, Srečno pa varno Novo leto vam želim
TheMan Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 tudi od mejne, srečno pa varno 2010, pa ka se dosta krat srečamo na cesti na dva potača
cipot Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 naša moto sekcija , je daleč najbolj siromašna--- naši komentari so večinoma brezvezni , oglašajo se iste face , pa še tou brez veze.. ko čitam druge sekcije so dosti pred nami , mi samo nakladamo brezvezne stvari!!!!!!!! pa kaj nas briga tekane čaj!!!!!!!!!!! bilo bi bolj koristno , da bi se prešteli motoristi prekmurja----mij razpravlamo kakšni so krofi na trojanah ---zelpo žalostno za nas prekmurce!!!!!
doggie Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 naša moto sekcija , je daleč najbolj siromašna--- naši komentari so večinoma brezvezni , oglašajo se iste face , pa še tou brez veze.. ko čitam druge sekcije so dosti pred nami , mi samo nakladamo brezvezne stvari!!!!!!!! pa kaj nas briga tekane čaj!!!!!!!!!!! bilo bi bolj koristno , da bi se prešteli motoristi prekmurja----mij razpravlamo kakšni so krofi na trojanah ---zelpo žalostno za nas prekmurce!!!!! no vijdin ka nemreš spati, pa bi rad komstruktivno debato o motorizmi vrezo, ali na žalost je tudi ta tema že več ali manj zdavnaj izpeta, zato ne ostane več nika drujgoga kak bezvezno nakladanje na forumi, nevem tudi ka bi ti koristilo če bi preštel motoriste prekmurja, raj počakajmo spomlad pa se zgučijmo za kakšen krog, če glij že vnaprej znam ka je tou iluzija, ker se sakši več ali menje z svojo drujžbo vozi, vidiš pa že pa nakladamo bez veze, tak ka mo si zdaj privouščo en tekane z dodatkom Altermajstra .) .
stuhec Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 naša moto sekcija , je daleč najbolj siromašna--- naši komentari so večinoma brezvezni , oglašajo se iste face , pa še tou brez veze.. ko čitam druge sekcije so dosti pred nami , mi samo nakladamo brezvezne stvari!!!!!!!! pa kaj nas briga tekane čaj!!!!!!!!!!! bilo bi bolj koristno , da bi se prešteli motoristi prekmurja----mij razpravlamo kakšni so krofi na trojanah ---zelpo žalostno za nas prekmurce!!!!! ja glej, če bi se kaj kdaj dobli, bi tudi drugaček bilo samo si nemremo zgučati niti 1 x letno, tak ka je tak kak je lejko pa ti kaj spremeniš
TheMan Objavljeno Januar 10, 2010 Opozori Objavljeno Januar 10, 2010 naša moto sekcija , je daleč najbolj siromašna--- naši komentari so večinoma brezvezni , oglašajo se iste face , pa še tou brez veze.. ko čitam druge sekcije so dosti pred nami , mi samo nakladamo brezvezne stvari!!!!!!!! pa kaj nas briga tekane čaj!!!!!!!!!!! bilo bi bolj koristno , da bi se prešteli motoristi prekmurja----mij razpravlamo kakšni so krofi na trojanah ---zelpo žalostno za nas prekmurce!!!!! izgleda ka si tij tudi mel samo tej en prdec v to temo fudnoti :zzz: doggie pa stuhec sta pa tak vse povedala lp
stuhec Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 (popravljeno) izgleda ka si tij tudi mel samo tej en prdec v to temo fudnoti :zzz: doggie pa stuhec sta pa tak vse povedala lp seveda pa jaz imam vedno prav :naughty: Popravljeno Januar 11, 2010. Popravil stuhec
stuhec Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 spet 1 teden brez besed je keri kak, ki ima red sneg ? pa da ga izkoristi
gumby Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 (popravljeno) Jaz sem raje izkoristil soboto, ko je sonce blo... Začuda nisem nobenga srečal nikjer Popravljeno Januar 18, 2010. Popravil gumby
stuhec Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 Jaz sem raje izkoristil soboto, ko je sonce blo... Začuda nisem nobenga srečal nikjer ti si cesto, jaz sem sneg smučar pa nisi ?
gumby Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 Ne, dve leve noge imam... enkrat sem samo probal smučat in hitro ugotovil, da to ni za mene...
stuhec Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 eh če ide motor, do še smuče šle probaj še 2 x :naughty:
gumby Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 a-a... pomlad bo počasi tu, nočem v gipsu preklinjat
TheMan Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 brb, smučanje po strmini je prenevarno :unsure: :grim tek na smučeh pa prenaporen :grim tak ka tudi jaz ne smučam :grrr
stuhec Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 brb, smučanje po strmini je prenevarno :unsure: :grim tek na smučeh pa prenaporen :grim tak ka tudi jaz ne smučam :grrr motor je lejko tudi nevaren al pa je še bola
TheMan Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) motor je lejko tudi nevaren al pa je še bola saj maš prav. pri meni je problem takšen ka man omejeno količino denarja s kerov razpolagan (saj ma vsak omejeno količino, ampak moja je bole študentska :grim ) če si zdaj kupim vso opremo za smučanje me v grobem prijde 500€ pa da se parkrat iden smučat je 500 cuj. na žalost ali pa na srečo pa mam še puno drugih stvari in interesov, potrebnih in nepotrebnih v katere bi prlej vložo denar kak pa v smuče in se toga jurčka kaj hitro znebim :grim Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil TheMan anja37 1
stuhec Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 saj maš prav. pri meni je problem takšen ka man omejeno količino denarja s kerov razpolagan (saj ma vsak omejeno količino, ampak moja je bole študentska :grim ) če si zdaj kupim vso opremo za smučanje me v grobem prijde 500€ pa da se parkrat iden smučat je 500 cuj. na žalost ali pa na srečo pa mam še puno drugih stvari in interesov, potrebnih in nepotrebnih v katere bi prlej vložo denar kak pa v smuče in se toga jurčka kaj hitro znebim :grim ge si li najšo te številke ? pa vse 5-tke
TheMan Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 ge si li najšo te številke ? pa vse 5-tke malo reklame gledan, pa je te od oka tak naletelo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se