sturgis Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Vsak brez nečesa.... npr. jaz in še marsikdo brez registracije :( :( :angry2: :slap:
stuhec Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 registracija pa je najmanj vazna, razmisli: s kim se lahk pelas, z motor-om ali izpitom ? :afro1:
jose Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 @vsem: v sredo 16 stopinj? :kva2: Jaz pa brez ninje... :cry: Se beremo, lp GREEN :ninja: (NINJA) ← Ti posoudin mojo ljubico :hmm: :whistle:
jose Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Ker bi se vam rad vsem vkup odkupa, vas enkrat povabim v Prlekijo, ko bodo v oštarihaj začeli odpirati terase in častim rundo ali pa dve.... ← :OK: si bon zapoumno pa te držal za besedo :grim .)
Vojč Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 :kva2: jose ti boš te pa delal, da nas Kawaman povabi na pijačo :grrr :P ve se samo hecan,:oops: ka nede zamere :rolleyes: Kawaman: zaradi takšne malenkosti, ti pa rejsan nej trbej meti slabe vestij :nono:
Nata Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 (popravljeno) Ker bi se vam rad vsem vkup odkupa, vas enkrat povabim v Prlekijo, ko bodo v oštarihaj začeli odpirati terase in častim rundo ali pa dve.... opa opa ... :naughty: ... tou bon te pa jes tuj za jezik 'držala' ... :devil: ovačik pa - taaaaaak mi je žal, ka san se van nej mogla pridrujžiti .... :cry: čimprle moremo ponoviti ... .) - se vijdimo torej čimprle - :photo: Popravljeno Marec 14, 2005. Popravil Nata
jose Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 :kva2: jose ti boš te pa delal, da nas Kawaman povabi na pijačo :grrr ← :nono: bon si pa za takšo priložnost dopust zeu či nede inači šlo :P ....san se gnes malo vozo, bilou super :OK: či si že registrerau, javi pa mo šli na eno turo .)
Guzzila Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 opa opa ... :naughty: ... tou bon te pa jes tuj za jezik 'držala' ... :devil: ovačik pa - taaaaaak mi je žal, ka san se van nej mogla pridrujžiti .... :cry: čimprle moremo ponoviti ... .) - se vijdimo torej čimprle - :photo: ← Nata ne vem če bo kaj s tega! Iz tvojega avatarja vidimo, da si v čuzi, pa tudi sicer si nonstop v "močvirji" in nimaš časa za nas. Če hočeš, da te bomo vidli je najboljše, da se kaj pokažeš na tisti tvoji POP TV.
Red Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Jose! Vse najbojše, postal si "triješčak" :photo: (do zdaj je bil devetindvajščak, če keri ne razmi). Pa se oglasi kaj, sicer nimam več torte, pa va spila sok, če sva isti dan rojena. Pa tistega kolega bi rad vido, ki ima novo stvar-pravzaprav me zanima nova stvar...saj mislim pravega, ha?
jose Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 Red fala enako :OK: ...mater sva stariva ha :grrr ....glede ninje pa :grim pravoga mijsliš, malo se odpelaj v Lendavo pa si ga ogledni .)
Nata Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 ...mater sva stariva ha :grrr sploj nej ... :grrr ... zaj se kumaj zača ta pravo ... :naughty: vse naj naj ... :004 ... bon mejla drgouč gda mo se vidli vsaj izgovor ka te skišüvlen ... :D
jose Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 ... bon mejla drgouč gda mo se vidli vsaj izgovor ka te skišüvlen ... :D ← :blush: :blush: :blush:
stuhec Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 jose, vse naj ge san se pozanimo glede ge se lejko dobimo, npr. se pito v cardi, vec kak 20 nas sigurno ne bo, tak ka lejko posebno sobo dobimo tak ka samo datom nucamo :)
jose Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Lepo je biti opet doma v prekmurji :grim :) ...ka ste vsi tu cejli tjeden spali, ka nihče nič ne miga :?
jose Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Nata ka pa tij si nikaj nej jajčka farbala :? :whistle:
Nata Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Nata ka pa tij si nikaj nej jajčka farbala :? :whistle: ← jes jih farban cejlo leto tak fajn pomali ... :naughty:
jose Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 na boš mi te ednouk pokazala, kak je tij farbaš :grrr :whistle:
domin Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 Nata +Jose. Ita se vuva nikam inam farbat. De deci v škouli sfalijlo farbe pa se nedo mogli špilati :lol1:
Red Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 @vsem: v sredo 16 stopinj? :kva2: Jaz pa brez ninje... :cry: [ Prodala? Jaz mam eno viška - lepo, poslušno, hitro ... :ninja: :friend1:
krava Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Živela tovarišija prekmurska... :yea1: sicer nisem "vaš", a kljub temu, je pač ta "sekcija" najbližja. :OK: No ja, ko se mudi, a ne preveč, brrrrr slabih 5 min, pa smo v varaši.(MS) :yea1: Vas prebiram lep čas,...ni kaj, malo se moren potruditi, ampak ide.... :worship: :grim Se srečamo... :kva2: ..če nemo prehiter... :grim :yea1:
domin Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Živela tovarišija prekmurska... :yea1: sicer nisem "vaš", a kljub temu, je pač ta "sekcija" najbližja. :OK: No ja, ko se mudi, a ne preveč, brrrrr slabih 5 min, pa smo v varaši.(MS) :yea1: Vas prebiram lep čas,...ni kaj, malo se moren potruditi, ampak ide.... :worship: :grim Se srečamo... :kva2: ..če nemo prehiter... :grim :yea1: ← Ja čidi si pa te? Razmi či ščeš!!! :lol1:
krava Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Če dovolite, bi podal en skromen predlog....mogoče Pomurska sekcija ???:yea1: Če pa smo si tak blizi duma, ka nemreš vervati.... :kva2:
TinaRR Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Če dovolite, bi podal en skromen predlog....mogoče Pomurska sekcija ???:yea1: Če pa smo si tak blizi duma, ka nemreš vervati.... :kva2: ← ja ki si pa te duma - radenci, radgona, ljutomer, vežej?
krava Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 No, pa naj bo. Če sem že začel.. :rolleyes: Videm ob Šč. PS GreenNinđiko pa kar dost vidim po teh naših krajih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se