jose Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 Pa kar k dejanjem... Če je kdo zainteresiran za obisk Mobikroga v Cerkljah v nedeljo 17.04., lepo furo (cca. 150 v eno smer) in ogled dirke, naj se javi. ← boš šou dol tüdi či de takše vrejme kak gnes :whistle:
stuhec Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 res vredno, se z avtom je mrzlo :angry2:
Vojč Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 :D Upajmo, da bo konec tedna lepše vreme :OK:
Red Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 boš šou dol tüdi či de takše vrejme kak gnes :whistle: ← :hmm: :hmm: ...magari... tebi bojo štrudle pekli, jaz bom pa kuhal in previjal deco. Pa še razgovor z župnikom mi grozi, če se ne spelam... :photo:
jose Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Red či je pa tak hudo, je bouše iti dol na dirko tüdi či do sekirice kapale :grim :whistle:
Guzzila Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 :hmm: :hmm: ...magari... tebi bojo štrudle pekli, jaz bom pa kuhal in previjal deco. Pa še razgovor z župnikom mi grozi, če se ne spelam... :photo: ← Spravi se k župniki! Zakaj bi bilo tebi lepše kot meni? :kva2: :lol1:
stuhec Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Pomurci, malo dvignimo čelade... :friend1: Začetek ni dober, upajmo na boljši zaključek sezone. Pa kar k dejanjem... Če je kdo zainteresiran za obisk Mobikroga v Cerkljah v nedeljo 17.04., lepo furo (cca. 150 v eno smer) in ogled dirke, naj se javi. Če nas bo dovolj, se zmenimo še za kak čevap na kraju ali pa doma. Odhod predvidoma (najkasneje) ob 10.30. Vredno premisleka, se spoznamo, pa še za domačega Tapajnerja bomo kako zavriskali. :grupni: ← keri ide v Mobikrog, in bo sou skoz M. Sobote :?
Guzzila Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 27. april tudi ni slab datum za kakšno daljšo vožnjo. Simpatična mi je relacija: Ljutomer - Šentilj - na Route 69 do Lavamunda (A) - Dravograd (tankanje) - čez mejni prehod Holmec nazaj v Avstrijo - Železna kaplja - prelaz Pavličevo sedlo - Logarska dolina in proti domu. Ali koga zanima?
Red Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 keri ide v Mobikrog, in bo sou skoz M. Sobote :? ← @stuhec Jaz se ti javim, če bomo štartali, tam do 11.00 ure, če bo le vreme, predvidoma štart v Lotmerki. PS.: Se mi zdi, da se poznamo eno mallo - si vozil s Kolaričem (Xj600) proti Vidoncem in Gradu, ko je lopnil v podrastje? :devil: Sklepam po dvokolesniku, ki ga voziš..nisem pa ziher. LP, se čujemo!
stuhec Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 ne, ne san bil to jaz, kda pa je to lopnil ? ge man enduro 640, edini san v Prekmurju s taksnim kaksen pa je bil oni ktm, na karga si mislil juti ce bom lahk sau, me je vsekalo v krizu vceraj pozovi pa me, vidim ka iz MS noben ne ide
jose Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 No Red malo poročaj kak je bilou na Mobikrogi :rolleyes:
Guzzila Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 27. april tudi ni slab datum za kakšno daljšo vožnjo. Simpatična mi je relacija: Ljutomer - Šentilj - na Route 69 do Lavamunda (A) - Dravograd (tankanje) - čez mejni prehod Holmec nazaj v Avstrijo - Železna kaplja - prelaz Pavličevo sedlo - Logarska dolina in proti domu. Ali koga zanima? ← Na žalost moram negirati sam sebe. Kawawomen me je namreč seznanila, da imam 27. aprila druge obveznosti. :cry:
stuhec Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Na žalost moram negirati sam sebe. Kawawomen me je namreč seznanila, da imam 27. aprila druge obveznosti. :cry: ← a brez nje ne smes ? :hmm:
domin Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 a brez nje ne smes ? :hmm: ← e moj štuhi, tak ti je či si oženjeni; včasih nesmimo iti :BUA:, včasih lejko idemo :OK:, včasi se nam smiji :kva2: :lol1:, včasi pa bi najrajši sijkali :SS . Pa ka moreš, takši ti je život. :yea1: :yea2:
Vojč Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 :xx: ta pa redno zosika, da zasika :hmm: grdača :lol:
TinaRR Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 moja pa sam sika, :( ← :eek: pa saj nimaš tega doma???? :?
jose Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 štuhi ka spij tüdi skup s tebof ?? :whistle:
stuhec Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 :xx: ta pa redno zosika, da zasika :hmm: grdača :lol: ← odvisno kak na koga grdača, to pa ne !!!
stuhec Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 štuhi ka spij tüdi skup s tebof ?? :whistle: ← ce je zadosti vroca .) , potem ja
Guzzila Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 a brez nje ne smes ? :hmm: ← :hmm: Pa kak tega ne razmiš! Jaz sem tisti, ki nimam časa, vendar tega nisem ugotovil sam, ampak mi je to morala povedati moja žena. Štekaš! :)
stuhec Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 glede one stvari, ki sika FZFR1, JA taka stvar zivi z mano
TinaRR Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 glede one stvari, ki sika YZFR1, JA taka stvar zivi z mano ← Vau, priden enkrat ka se :photo: z njo samo ka me nede zadavila :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se