Guzzila Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 Ninja in Nata. Očitno vama je v Prekmurju dolgčas. Zato vaju bomo Prleki v letu 2004 povabili na kako vožnjo, piknik ipd.ipd. Mogoče pa bi tudi preimenovali sekcijo v Pomursko, da bi zajeli širše območje. Razmišljamo, da bi se drugo leto dobivali recimo vsako x soboto v mesecu na točno določeni lokaciji - kdo pride, pride, nato pa bi si že nekaj izmislili. :yea2:
Nata Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 ... glej glej glej ... od kod si se pa ti kar naenkrat vzel ... :o :lol: lepo, da si se oglasil ... :kva1: kot 1. Očitno vama je v Prekmurju dolgčas. meni osebno skoraj nikoli ni dolgčas...preveč dela in preveč fantazije mam v glavi, da bi me doletelo kdaj kaj takega. Ninjika pa je tudi še rosno mlada s polno domošljija, :kva1: tak da tudi tu ni blema. Ampak hvala, da opažaš, da je dolgčas kar se pomurskih motoristov tiče, ki očitno nimajo preveč volje pokukati kaj sem. Kot berem pa se obeta sprememba ... :yea2: kot 2. Zato vaju bomo Prleki v letu 2004 povabili na kako vožnjo, piknik ipd.ipd. Mogoče pa bi tudi preimenovali sekcijo v Pomursko, da bi zajeli širše območje. v Prlekiji san vsaki den, zatou ka tan delan ... :P ... glede vabila .... pa :kva2: ajd ... komaj čakavi ... :kva1: :OK: ... glede imena po/prek-murje .. se strinjam čeglih je isto sranje samo drugo pakovanje... :lol: kot 3. Razmišljamo, da bi se drugo leto dobivali recimo vsako x soboto v mesecu na točno določeni lokaciji - kdo pride, pride, nato pa bi si že nekaj izmislili. kolko pa nas je kar naenkrat?... :hmm: :? ... sicer pa - ker prekmurska sekcija res spi in je Mariborksa zato toliko bolj aktivna, se trenutno dobivamo tam in na vsake tolko ušpičimo kako .... :) ;) ... tako da ste pomurci vabljeni kdaj pa kdaj v ML, da vidimo kdo smo in kako se bomo organizirali... ;) do takrat pa lpp-lep prekmurski pozdrav od Nate ... O:-) :kva1: :D
Guzzila Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 ... glej glej glej ... od kod si se pa ti kar naenkrat vzel ... :o :lol: lepo, da si se oglasil ... :kva1: kot 1. meni osebno skoraj nikoli ni dolgčas...preveč dela in preveč fantazije mam v glavi, da bi me doletelo kdaj kaj takega. Ninjika pa je tudi še rosno mlada s polno domošljija, :kva1: tak da tudi tu ni blema. Ampak hvala, da opažaš, da je dolgčas kar se pomurskih motoristov tiče, ki očitno nimajo preveč volje pokukati kaj sem. Kot berem pa se obeta sprememba ... :yea2: kot 2. v Prlekiji san vsaki den, zatou ka tan delan ... :P ... glede vabila .... pa :kva2: ajd ... komaj čakavi ... :kva1: :OK: ... glede imena po/prek-murje .. se strinjam čeglih je isto sranje samo drugo pakovanje... :lol: kot 3. kolko pa nas je kar naenkrat?... :hmm: :? ... sicer pa - ker prekmurska sekcija res spi in je Mariborksa zato toliko bolj aktivna, se trenutno dobivamo tam in na vsake tolko ušpičimo kako .... :) ;) ... tako da ste pomurci vabljeni kdaj pa kdaj v ML, da vidimo kdo smo in kako se bomo organizirali... ;) do takrat pa lpp-lep prekmurski pozdrav od Nate ... O:-) :kva1: :D Me veseli, da si vsak dan v Prlekiji. Mogoče se boš tu še poročila? Sicer pa se ne strinjam da je Prekmurje in Pomurje eno isto sranje. Kot Prekmurka na stalnem (ali začasnem delu) v Prlekiji verjetno veš, kako Prleki reagiramo, če nas imajo za Prekmurce. Pač imamo svoj nacionalni ponos tako kot vi. Vendar pa nas je v Lotmerki in okolici kar nekaj SOLO RIDERJEV (eni so tudi člani kakega kluba), ki vsako leto vdarimo kako turo. Letos smo bili na ROUTE 69-Pavličevo sedlo-Logarska-Ljutomer, dva dni po Severni Primorski in Gorenjski, Dolina Vinetu, dva dni Istre....... V glavnem se imamo o.k. bilo pa bi res lepo, če bi se nam pridružila še kakšna motoristka. Ko bomo kaj pripravljali te obvestim po PM. A mi zaupaš kje delaš?
greenninja Objavljeno December 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2003 prleki + prekmurci? yeah right.. no, saj moraš bit ok, če voziš kawo.. :) nata: mwwwwa! GREENNINJA¨S STILL GREEN! GREENTEAM: be good!
TinaRR Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 Jaz sem tudi zraven toraj smo že 3 dekline (GREENINJA, Nata, YZFR1)...... :yea2:
Damian Objavljeno December 9, 2003 Opozori Objavljeno December 9, 2003 (popravljeno) Prekmurke (in Prekmurci) Jaz sem bil v novembru in decembru dvakrat v MS (Gostilna letališče), pa nisem nobenega na dvokolesu srečal. Enkrat sobota, enkrat nedelja , več ali manj lepo vreme, vas pa od nikoder. Enkrat sem prišel posebej v MS, enkrat pa iz Novega Sada. Obakrat fantastično. (Edinoboljosamljensembilcelopotpress....) LP iz N.mesta Popravljeno December 9, 2003. Popravil Damian
greenninja Objavljeno December 11, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2003 Hi Ninja! Sem te že parkrat v Fado- ju opazoval, ampak nisem bil siguren, če te lahko ogovorim! Se bom pa drugič opogumil. Lp Potač Lepo, da si se opogumil. :)
Potač Objavljeno December 11, 2003 Opozori Objavljeno December 11, 2003 Malo sem se narobe izrazil, nisem bil prepričan če si ti Green Ninja ali ne, ne da bi se kaj bal! Sicer se bomo pa kaj v naslednji sezoni na cesti srečevali. Lp Potač :OK:
Nata Objavljeno December 16, 2003 Opozori Objavljeno December 16, 2003 (popravljeno) za Kawaman-a Me veseli, da si vsak dan v Prlekiji. Mogoče se boš tu še poročila? :lol1: :lol1: :lol1: pa ta človek ma res fantazija ... :lol1: ... no comment this time ... mislim, da tale smajli pove vse --> :lol1: Prleki reagiramo, če nas imajo za Prekmurce. Pač imamo svoj nacionalni ponos tako kot vi. nacionalni ponos ??? :blink: :huh: a naša nacionalnost ni slovenska ??? :? :blink: sicer pa - vas Prleke tretirajo kot štajerce - štajerska sekcija obstaja in deluje brezhibno ... :D ... a ne, dragi moji motomarsovci s tega konca ??? ;) :kva1: V glavnem se imamo o.k. bilo pa bi res lepo, če bi se nam pridružila še kakšna motoristka. nas je kar nekaj motoristk na tem našem prekmurskem koncu ... :kva1: :naughty: ... nisva samo jaz in Ninjika ... kar nekaj "nas deklin" boste morali prenašati in nam lepo pedenati, če že tak lepo vabite .. :devil: :naughty: :kva1: A mi zaupaš kje delaš? delam v firmi ki je namenjena javnosti vendar na javno ne bom objavljala njenega imena in tudi ne moje funkcije v njej :xx: ---> beri PM ... ;) ----------------------------------------------------------------------------------------------- p.s. Ninjika vračam mwwwwwaaa - pa ugani kdo je doma ... :kva1: ... :yea2: končno ... :yea2: Potač in YzfR1 ... se pridno učita ??? al sam na bedarije brodita ??? :D ******************************************************************** pa ste vidli kolko snežink je padlo z neba ... :kva1: valda jih je Nata naročla ... :grim ... ******************************************************************** Popravljeno December 16, 2003. Popravil Nata
Nata Objavljeno December 16, 2003 Opozori Objavljeno December 16, 2003 (Edinoboljosamljensembilcelopotpress....) LP iz N.mesta dragi Damian ... :) ko boš naslednjič na potepu v glavi slovenske kokoške, obvezno javi na PM - okej !?! ... ;) panebošvečtakosamljenprekmurskipressposkrbizadružbo ;)
Damian Objavljeno December 16, 2003 Opozori Objavljeno December 16, 2003 dragi Damian ... :) ko boš naslednjič na potepu v glavi slovenske kokoške, obvezno javi na PM - okej !?! ... ;) panebošvečtakosamljenprekmurskipressposkrbizadružbo ;) Nata, obvezno se javim. Sicer bo to verjetno bolj spomladi, saj pozimi z motorjem delam le krajše fure (do 100 km, brrrrrrevma...). Če bo januarja kakšen sončen vikend, pa mogoče kdaj z avionom (do Rakičana) LP Damian
Vojč Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 :OK: Še en prekmurec! Pa upam res, da se bomo 2004 bolj družili!!! :yea2:
Nata Objavljeno Januar 13, 2004 Opozori Objavljeno Januar 13, 2004 :OK: Še en prekmurec! Pa upam res, da se bomo 2004 bolj družili!!! :yea2: glej glej ... :kva2: ja dobrodošel ... :OK: kaj večkrat se javi semkaj ... .) ... pa khm ... samo zaradi Kawaman-a ... daj povej ... ali si prekmurec ali prlek ... :lol1: ... hehehe ... no no saj ni treba vic, hec, šala, potegavščina, nategavščina ... :lol1: lp, nata ... :D pi-es: GreenNinja in YZF-R1: mwwaaaaaa ... :004
Vojč Objavljeno Januar 13, 2004 Opozori Objavljeno Januar 13, 2004 glej glej ... :kva2: ja dobrodošel ... :OK: kaj večkrat se javi semkaj ... .) ... pa khm ... samo zaradi Kawaman-a ... daj povej ... ali si prekmurec ali prlek ... :lol1: ... hehehe ... no no saj ni treba vic, hec, šala, potegavščina, nategavščina ... :lol1: lp, nata ... :D pi-es: GreenNinja in YZF-R1: mwwaaaaaa ... :004 :kva2: čistokrvni prekmurec :yea2: :OK: marki :OK:
Nata Objavljeno Januar 13, 2004 Opozori Objavljeno Januar 13, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: krasno ... .) ... Nata je tudi čistokrvna markujca ... :lol1: daj pošlji PM, da se zmenimo za kak kafe pa klepet, če si za ... .) :yea2:
Potač Objavljeno Januar 13, 2004 Opozori Objavljeno Januar 13, 2004 :BUA: Lokal patrioti vseh dežel združite se! Lp Potač
Nata Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 Saj mi je čisto jasno, da nekateri pač ne razumete šale, vic, humor ... smeha in zajebancije nasploh ... mi je čisto jasno !!! tudi tega smeškoja si lahko interpretira vsak po svoje ... :lol1:
sturgis Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 :afro1: eeeee tud jst se prištevm k pomurcem a je kdo iz Ljutomera?
Guzzila Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 :afro1: eeeee tud jst se prištevm k pomurcem a je kdo iz Ljutomera? Jaz sem z Lotmerka.
sturgis Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 Jaz sem z Lotmerka. coool pol sva že dva iz Lotmerka. Ka si ve kerem klubu al si free rider kot jaz?
Nata Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 (popravljeno) :afro1: eeeee tud jst se prištevm k pomurcem a je kdo iz Ljutomera? DOBRODOŠEL tudi ti med nami ... :OK: res lepo, da nas je čedalje več ... očitno bomo spomladi res lahko začeli ustvarjati kaj v okviru te sekcije, da ne govorim o kakih skupnih vožnjah ... :yea2: :kva2: :yea2: :kva2: ... res super in fajn ... :D lp, Nata ... :004 pi-es: Kawaman ... mene tud zanima če si klubski al free rider ??? (ostali v tej sekciji smo vsi freeriderji, razen POTAČ je z Gronske Strejle) ... .) Popravljeno Januar 14, 2004. Popravil Nata
sturgis Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 DOBRODOŠEL tudi ti med nami ... :OK: res lepo, da nas je čedalje več ... očitno bomo spomladi res lahko začeli ustvarjati kaj v okviru te sekcije, da ne govrim o kakih skupnih vožnjah ... :yea2: :kva2: :yea2: :kva2: ... res super in fajn ... :D lp, Nata ... :004 sigurno!!!! samo organizirati se moremo, pa bo coool!!!
Guzzila Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 coool pol sva že dva iz Lotmerka. Ka si ve kerem klubu al si free rider kot jaz? Free kak ptiček na veji! Se pa rad pridružim Samorogom, vendar se nočem trajno vezati. Kaj si novopečeni bajker ali si samo novopečeni forumaš?
Guzzila Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 Hej Nata! Slučajno sem si bolj podrobno pogledal tvoj avatar. Če si ti mogoče policistka? Ali pa imaš samo rada policaje - v grafični obliki mislim ? :?
Vojč Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 Saj mi je čisto jasno, da nekateri pač ne razumete šale, vic, humor ... smeha in zajebancije nasploh ... mi je čisto jasno !!! tudi tega smeškoja si lahko interpretira vsak po svoje ... :lol1: Zakaj pa je to zdaj potrebno :? Kdo te jezi? :010 :010 :010
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se