Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
ka je zaj ... rejsan tak slabo vrejme doma ...  :?  ... v toten Laibachi samo sranje z nejba doj kaple ...  :angry2:  ... san mijsla bar ka te teden še idnouk z mopedon priletijn domouv ... pa zgleda ka de trbelo na vlak ...  :angry2:  ... eli glavno ka bon doma lejko zakurblala mojega maloga na štirij potačaj pa po dugon časi ...  :D  ... ati pravi, ka vö vijdi kak nouvi ...  :kva2:

ke mati novi traktor duma ha? :yea2: kakšnega, kakšnega? :kva2: :kva2: :kva2:

Popravljeno . Popravil smrobi
Objavljeno
idemo fsi k Nati silos klačit  :lol1:

kda je toj ??? :? .) :P

Objavljeno

saj nema veze glavno ka mo klačili....tak ali pa ovak O:-) :whistle:

Objavljeno
... san mijsla bar ka te teden še idnouk z mopedon priletijn domouv ...

Jaz (moj tudi) pa iden v soboto z motoron v naše kraje - samo či de lepo vreme.

Objavljeno (popravljeno)
saj nema veze glavno ka mo klačili....tak ali pa ovak  O:-)  :whistle:

ja valda ... :) ... tij še najbole ... ka skouz rep med noge stisnejš kda je odin po Prekomürji ... niti duha niti sluha od tebe, ka bi letela na kakši drink ... :grrr ...tak ka ti fejst vrvlen ka boš klačo ... :grrr

of na štiri potače pa je nej traktor ... skoro no ... bole moj mali aftek ... ka je končno doma z delavnice ... :kva2: ... glij fajn, ka moped vö menjan z njin ... :lol:

či pa ščete kaj klačiti pa vlüdno vableni - na vrti je še puno puno prejk preveč dela ... :whistle: ... pa grouzdje trbej pobrati, ka de se sok küjal ... :naughty:

ge li odi moja mala Ninjika ... :? :xx:

Popravljeno . Popravil Nata
Objavljeno

...glavna je dobra vola O:-) :) ......sicer pa tij stauno samo javiš ka prijdeš, pa ka naj pu cejlon prekmurji za tebof lejčen :slap: :grrr ....moreš malo bole natančno puvedati ge je tvoja mikro lokacija ;)

Objavljeno
rajši kaj drüvgu :grim

ja ... :grim ...pejneze ka mi plačate pijačo ... :lol:

Objavljeno
ja ...  :grim  ...pejneze ka mi plačate pijačo ...  :lol:

v žabariji so vikše plače :yes: taka pijača in jedača je tvoja :grim

Objavljeno

ja pa Nata znaš ka smu mij nej maloga strouška tak ka de te drago kuštalo :naughty:

Objavljeno

Robika daj si gumije zrihtaj du nedele ka mu šli dol na dirkališče :doze:

Objavljeno
vzememo mij traktore s sebof  :kva2:

traktore, traktore :kva2: :kva2: :kva2: vsi se dobimo s traktori :yea2: pa gremo k Nati :kva2: :kva2:

Objavljeno
Robika daj si gumije zrihtaj du nedele ka mu šli dol na dirkališče  :doze:

sorry, man "male" obiske toti vikend, tak da nikak nemren. :yes: Za gumo pa si nekaj še moren zmisliti :hmm:

Objavljeno

za obiske bi ti glij dirkališče lejko bilou izgouvor, tak ka bi se jij elegantno rejšo :closedeyes: ;)

Objavljeno
ja pa Nata znaš ka smu mij nej maloga strouška tak ka de te drago kuštalo  :naughty:

ej ... :eek: .... zaj pa vij meni nekaj povejte ... ka jes iden na Gorenjsko ali v Prekmürje ... :? ... kelko jes znan so naši dečki eni od taboukšij, takši ka skrbijo za svoje dikline kak za okou v glavi ... :yes: .... od kda pa ste gratali takši stiskači pa jebivötri ? ... tou van je vrejme kaj naškoudilo ali kaj drujgoga ? ... bon jes rajši lipou zvala mojo malo Ninjiko pa se z njo fajn mejla kak sigdar ... :grim ... vij pa ite v Vijolco či ste že rajši tan kak pa idnouk na leto z menof 10 minut na pijači ... <_<

rejsan ej ... či van je voda naškoudila ... :blink:

Objavljeno
ej ...  :eek:  .... zaj pa vij meni nekaj povejte ... ka jes iden na Gorenjsko ali v Prekmürje ...  :?  ... kelko jes znan so naši dečki eni od taboukšij, takši ka skrbijo za svoje dikline kak za okou v glavi ...  :yes:  .... od kda pa ste gratali takši stiskači pa jebivötri ? ... tou van je vrejme kaj naškoudilo ali kaj drujgoga ? ... bon jes rajši lipou zvala mojo malo Ninjiko pa se z njo fajn mejla kak sigdar ...  :grim  ... vij pa ite v Vijolco či ste že rajši tan kak pa idnouk na leto z menof 10 minut na pijači ...  <_<

rejsan ej ... či van je voda naškoudila ...  :blink:

tak se moraš oblečti kak ove v vijolici :yea1:

Objavljeno
ej ...  :eek:  .... zaj pa vij meni nekaj povejte ... ka jes iden na Gorenjsko ali v Prekmürje ... 

PREKMURJE :yea2: samo tij si v žabariji preveč pod vplivon gorenjske :grim tak vsaj kaže, ka nas tiraš v vijolco :grrr namesto kaj pravla dečki prijte rundo častin :P

Objavljeno
tak se moraš oblečti kak ove v vijolici :yea1:

PREKMURJE :yea2:  samo tij si v žabariji preveč pod vplivon gorenjske :grim tak vsaj kaže, ka nas tiraš v vijolco :grrr namesto kaj pravla dečki prijte rundo častin :P

:OK: se čistoma strinjan :chase:

sicer pa Nata kak san ži pravo boj malo bole konkretna pa povej te pa te bun tan pa tan in bi se znalo zguditi ka buš dubijla kakšo :beer1: :grim ;)

Objavljeno (popravljeno)

no evo - zaj pa tak - konec zajebavanja ... :lol:

mojo numero najdete tü, či kliknete na mene - vej pa znate ... .)

pa se čujemo pa zmejnimo ... :D

bou vredi ? ... :?

:004

aja - pa oblačila se ne bon kak ove v fijolci, ka neman tak malo štofa doma ... :grrr ... pa niti ne vejn kak tou trbej biti na pol nagi ... pri meni je bole tak - ali fse ali nikaj ... :naughty: ... z nikšimi na pol pol štorijami san je že daven vejk zaklučila ... nej san več tak mlada - ka se razmimo ... .)

Popravljeno . Popravil Nata
Objavljeno

ja kak tij puvejš :) ......ka je si ži v našij krajaj ali šče nej :hmm:

Objavljeno
ja kak tij puvejš  :) ......ka je si ži v našij krajaj ali šče nej  :hmm:

vütro prijden - večer z vlakon ... :)

tak ka san od petka dele fejst žedna ... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!