smrobi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) ka je zaj ... rejsan tak slabo vrejme doma ... :? ... v toten Laibachi samo sranje z nejba doj kaple ... :angry2: ... san mijsla bar ka te teden še idnouk z mopedon priletijn domouv ... pa zgleda ka de trbelo na vlak ... :angry2: ... eli glavno ka bon doma lejko zakurblala mojega maloga na štirij potačaj pa po dugon časi ... :D ... ati pravi, ka vö vijdi kak nouvi ... :kva2: ← ke mati novi traktor duma ha? :yea2: kakšnega, kakšnega? :kva2: :kva2: :kva2: Popravljeno September 20, 2005. Popravil smrobi
jose Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 idemo fsi k Nati silos klačit :lol1:
stuhec Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 idemo fsi k Nati silos klačit :lol1: ← kda je toj ??? :? .) :P
jose Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 saj nema veze glavno ka mo klačili....tak ali pa ovak O:-) :whistle:
TinaRR Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ... san mijsla bar ka te teden še idnouk z mopedon priletijn domouv ... Jaz (moj tudi) pa iden v soboto z motoron v naše kraje - samo či de lepo vreme.
Nata Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) saj nema veze glavno ka mo klačili....tak ali pa ovak O:-) :whistle: ← ja valda ... :) ... tij še najbole ... ka skouz rep med noge stisnejš kda je odin po Prekomürji ... niti duha niti sluha od tebe, ka bi letela na kakši drink ... :grrr ...tak ka ti fejst vrvlen ka boš klačo ... :grrr of na štiri potače pa je nej traktor ... skoro no ... bole moj mali aftek ... ka je končno doma z delavnice ... :kva2: ... glij fajn, ka moped vö menjan z njin ... :lol: či pa ščete kaj klačiti pa vlüdno vableni - na vrti je še puno puno prejk preveč dela ... :whistle: ... pa grouzdje trbej pobrati, ka de se sok küjal ... :naughty: ge li odi moja mala Ninjika ... :? :xx: Popravljeno September 20, 2005. Popravil Nata
jose Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ...glavna je dobra vola O:-) :) ......sicer pa tij stauno samo javiš ka prijdeš, pa ka naj pu cejlon prekmurji za tebof lejčen :slap: :grrr ....moreš malo bole natančno puvedati ge je tvoja mikro lokacija ;)
smrobi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 eh, neje traktor :cry: :cry: :cry:
jose Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 vzememo mij traktore s sebof :kva2:
Vojč Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 vzememo mij traktore s sebof :kva2: ← rajši kaj drüvgu :grim
Nata Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 rajši kaj drüvgu :grim ← ja ... :grim ...pejneze ka mi plačate pijačo ... :lol:
Vojč Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ja ... :grim ...pejneze ka mi plačate pijačo ... :lol: ← v žabariji so vikše plače :yes: taka pijača in jedača je tvoja :grim
jose Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ja pa Nata znaš ka smu mij nej maloga strouška tak ka de te drago kuštalo :naughty:
jose Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Robika daj si gumije zrihtaj du nedele ka mu šli dol na dirkališče :doze:
smrobi Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 vzememo mij traktore s sebof :kva2: ← traktore, traktore :kva2: :kva2: :kva2: vsi se dobimo s traktori :yea2: pa gremo k Nati :kva2: :kva2:
smrobi Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Robika daj si gumije zrihtaj du nedele ka mu šli dol na dirkališče :doze: ← sorry, man "male" obiske toti vikend, tak da nikak nemren. :yes: Za gumo pa si nekaj še moren zmisliti :hmm:
jose Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 za obiske bi ti glij dirkališče lejko bilou izgouvor, tak ka bi se jij elegantno rejšo :closedeyes: ;)
Nata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 ja pa Nata znaš ka smu mij nej maloga strouška tak ka de te drago kuštalo :naughty: ← ej ... :eek: .... zaj pa vij meni nekaj povejte ... ka jes iden na Gorenjsko ali v Prekmürje ... :? ... kelko jes znan so naši dečki eni od taboukšij, takši ka skrbijo za svoje dikline kak za okou v glavi ... :yes: .... od kda pa ste gratali takši stiskači pa jebivötri ? ... tou van je vrejme kaj naškoudilo ali kaj drujgoga ? ... bon jes rajši lipou zvala mojo malo Ninjiko pa se z njo fajn mejla kak sigdar ... :grim ... vij pa ite v Vijolco či ste že rajši tan kak pa idnouk na leto z menof 10 minut na pijači ... <_< rejsan ej ... či van je voda naškoudila ... :blink:
smrobi Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 ej ... :eek: .... zaj pa vij meni nekaj povejte ... ka jes iden na Gorenjsko ali v Prekmürje ... :? ... kelko jes znan so naši dečki eni od taboukšij, takši ka skrbijo za svoje dikline kak za okou v glavi ... :yes: .... od kda pa ste gratali takši stiskači pa jebivötri ? ... tou van je vrejme kaj naškoudilo ali kaj drujgoga ? ... bon jes rajši lipou zvala mojo malo Ninjiko pa se z njo fajn mejla kak sigdar ... :grim ... vij pa ite v Vijolco či ste že rajši tan kak pa idnouk na leto z menof 10 minut na pijači ... <_< rejsan ej ... či van je voda naškoudila ... :blink: ← tak se moraš oblečti kak ove v vijolici :yea1:
Vojč Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 ej ... :eek: .... zaj pa vij meni nekaj povejte ... ka jes iden na Gorenjsko ali v Prekmürje ... ← PREKMURJE :yea2: samo tij si v žabariji preveč pod vplivon gorenjske :grim tak vsaj kaže, ka nas tiraš v vijolco :grrr namesto kaj pravla dečki prijte rundo častin :P
jose Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 tak se moraš oblečti kak ove v vijolici :yea1: ← PREKMURJE :yea2: samo tij si v žabariji preveč pod vplivon gorenjske :grim tak vsaj kaže, ka nas tiraš v vijolco :grrr namesto kaj pravla dečki prijte rundo častin :P ← :OK: se čistoma strinjan :chase: sicer pa Nata kak san ži pravo boj malo bole konkretna pa povej te pa te bun tan pa tan in bi se znalo zguditi ka buš dubijla kakšo :beer1: :grim ;)
Nata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 (popravljeno) no evo - zaj pa tak - konec zajebavanja ... :lol: mojo numero najdete tü, či kliknete na mene - vej pa znate ... .) pa se čujemo pa zmejnimo ... :D bou vredi ? ... :? :004 aja - pa oblačila se ne bon kak ove v fijolci, ka neman tak malo štofa doma ... :grrr ... pa niti ne vejn kak tou trbej biti na pol nagi ... pri meni je bole tak - ali fse ali nikaj ... :naughty: ... z nikšimi na pol pol štorijami san je že daven vejk zaklučila ... nej san več tak mlada - ka se razmimo ... .) Popravljeno September 21, 2005. Popravil Nata
jose Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 ja kak tij puvejš :) ......ka je si ži v našij krajaj ali šče nej :hmm:
Nata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 ja kak tij puvejš :) ......ka je si ži v našij krajaj ali šče nej :hmm: ← vütro prijden - večer z vlakon ... :) tak ka san od petka dele fejst žedna ... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se