Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

...ne ven kak si lejko v tak mrzlon vrejmeni tak žedna :P

Objavljeno

te bi pa za tebi bilou najbouše, ka bi šli v gorice pa direkt pud kakši velki lagef :closedeyes: .....mijslin ka je Robika nikši velki vinogradnik :whistle:

Objavljeno
no evo - zaj pa tak - konec zajebavanja ...  :lol:

mojo numero najdete tü, či kliknete na mene - vej pa znate ...  .)

pa se čujemo pa zmejnimo ...  :D

bou vredi ? ...  :?

:004

aja - pa oblačila se ne bon kak ove v fijolci, ka neman tak malo štofa doma ...  :grrr ... pa niti ne vejn kak tou trbej biti na pol nagi ... pri meni je bole tak - ali fse ali nikaj ...  :naughty:  ... z nikšimi na pol pol štorijami san je že daven vejk zaklučila ... nej san več tak mlada - ka se razmimo ...  .)

Že kej vnukecov mogoče :hmm: Grejo polek? :yea2: Sploh pa ne rabiš biti na pol naga :grrr , ti bodi samo na pol oblečena :grim

vütro prijden - večer z vlakon ...  :)

tak ka san od petka dele fejst žedna ...  :D

jas, gda sen še v Lublani bija, sen stalno neke za piti meja polek na cuk :grim

te bi pa za tebi bilou najbouše, ka bi šli v gorice pa direkt pud kakši velki lagef  :closedeyes: .....mijslin ka je Robika nikši velki vinogradnik  :whistle:

moš praf :OK: Smo med večjimi vinogradniki v tisten konci (600 trsov). :whistle: Itak več kak sosed ki jih ma 550 :grim

Objavljeno
moš praf :OK: Smo med večjimi vinogradniki v tisten konci (600 trsov). :whistle: Itak več kak sosed ki jih ma 550 :grim

či buš nücau pomouč pri trgatvi, samo voušči rejč........prijdemo pa...............fse spijemo :P

Objavljeno (popravljeno)
či buš nücau pomouč pri trgatvi, samo voušči rejč........prijdemo pa...............fse spijemo  :P

Ni problema :yes: Vina kejko češ. Smo tak kak vsako leto kupili od soseda 200 litrov.(ker našega že dugo nega več) :kva2: Ne od tistega, ki ma 550 trsov ampak na drugen bregi, ki ma malo več rujne kapljice ;)

Popravljeno . Popravil smrobi
Objavljeno

ej mate dobre, to se moras :D ce sces ali nej

pomojem to vsi zabari citajo, pa ce razmijo ali ne :yea2:

Objavljeno

....v nedelo iden dol v Novi marof de se mi šče što pridrüžo :hmm: ....Red, Ventil :rolleyes:

Objavljeno
....v nedelo iden dol v Novi marof de se mi šče što pridrüžo  :hmm: ....Red, Ventil  :rolleyes:

rade volje ali v nedeljo mi slabo kaže :(

Objavljeno
rade volje ali v nedeljo mi slabo kaže :(

popoldnevi te zi bokse kaze, samo vgojno :grim moras k zupnika gledat iti .)

Objavljeno
ali v nedeljo mi slabo kaže :(

ka te pa maš za edne obveznosti :grrr

Objavljeno

:slap: pa nej valda v nedelo.....v nedelo je šče ovi nad nami počijvau :closedeyes:

Objavljeno
....v nedelo iden dol v Novi marof de se mi šče što pridrüžo  :hmm: ....Red, Ventil  :rolleyes:

:glare: Moped je frei.....oz. jaz moped delam.....naj gre moja :OK:

Bon prekina družinsko idilo v soboto mogoče....pa skočim pogledat....ČE ne bo drugega dela.... :huh:

Objavljeno

Red te me zvrcni pu telefouni, či buš šou, pa mugouče jes v soboto tüdi skočin poglednot

Objavljeno
... v soboto mogoče....pa skočim pogledat....ČE ne bo drugega dela....  :huh:

tak za kakšno urco v soboto :hmm: mogauče tüj jes šau .)

Objavljeno
:glare: Moped je frei.....oz. jaz moped delam.....naj gre moja :OK:

Mislin... :worship: Neverjetno Red, kej ti vse vkup ne sproviš :hooray: pri pisanju pa si odnesa prvo :lol1:

Objavljeno

Robika kak je stanje s tvojin motorinon, si ži zrihtau 'copateke' :hmm:

Objavljeno
Robika kak je stanje s tvojin motorinon, si ži zrihtau 'copateke'  :hmm:

še ne, še ne. :cry: Ti Jose, kej si še stalno na dopusti?

Objavljeno
še ne, še ne. :cry: Ti Jose, kej si še stalno na dopusti?

mogoce bom se ges letos mel podobne copatke koak mas ti Robi

Objavljeno
mogoce bom se ges letos mel podobne copatke koak mas ti Robi

Najkice? :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
aha du kunca toga tjedna

Taka si bija venda den pa noč na motori :lol1: Mislin.... vreme pa si trufa :grim Jebi ga, kdor zna, zna :OK:

Objavljeno

samo se tij zafrkavli ja :angry: ......ali bun zaj tou, vsaj vüpan, za vikend nadoknado :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!