Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
samo se tij zafrkavli ja  :angry: ......ali bun zaj tou, vsaj vüpan, za vikend nadoknado  :kva2:

aja :oops: si hoda z napoloblečeno/slečeno NAto na pijačo? :yea1:

Objavljeno

nikaj zaj meni kcoj ne mejšaj, tij pa Ventil sta mela nekše želje, ka bi jo radiva vidila malo menje oblečeno :whistle:

Objavljeno
nikaj zaj meni kcoj ne mejšaj, tij pa Ventil sta mela nekše želje, ka bi jo radiva vidila malo menje oblečeno  :whistle:

:blush: ti pa bi si da sončne očoli gor, pa fkrej bi gleja. Tak? :eek:

Objavljeno
..tij pa Ventil sta mela nekše želje, ka bi jo radiva vidila malo menje oblečeno  :whistle:

čüj tij (jose) zdaj si mi samo svajo skühal doma :fight2: ka güčijš o nekšij želja :blush: nej si znal, ka naša(mama) tüj čita MS

Objavljeno
čüj tij (jose) zdaj si mi samo svajo skühal doma :fight2: ka güčijš o nekšij želja :blush: nej si znal, ka naša(mama) tüj čita MS

:OK: Ej mama, malo nazaj pogledni (dve strani) :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
ke Ventil :P  Do zdaj sta lumpala? :OK:

zdaj še pa ti :slap: ka ščita ka bun rejsan gjes ludwig_18.gif

Objavljeno
:OK: Ej mama, malo nazaj pogledni (dve strani) :lol1:  :lol1:  :lol1:

samo, ka vas dobim ludwig_40.gifludwig_40.gifludwig_40.gif

Objavljeno (popravljeno)
samo, ka vas dobim ludwig_40.gifludwig_40.gifludwig_40.gif

ja tak je, či se ženske nafčijo na računalnik delati :grim [zakej pa si ji da tak dugo ketno, ka lehko iz kuhje do računalnika pride

Popravljeno . Popravil smrobi
Objavljeno
ja tak je, či se ženske nafčijo na računalnik delati :grim [zakej pa si ji da tak dugo ketno, ka lehko iz kuhje do računalnika pride

ludwig_24.gif tak je tauv, da ketna pupistij

Objavljeno (popravljeno)
Ventilos fse se mi smijliš  :friend1:

:P nej si svoj računalnik kupi, pa bo bolše :grim

Popravljeno . Popravil smrobi
Objavljeno
Ventilos fse se mi smijliš  :friend1:

ludwig_39.gif tij si vsega krijf

:P nej si svoj računalnik kupi, pa bo bolše :grim

:nono: jes za računalnik ona pa fajn ludwig_34.gif

Objavljeno

:nono: jes za računalnik ona pa fajn ludwig_34.gif

ja no ;) Pa še ti vseeno v računalnik gleda? :xx:

Objavljeno

:huh: te se zaj nemo več vüpau pri tebi staviti, da va se šla kama pelat, ka nemo ge z meklof pu hrbti doubo :xx: .....bun te v budouče pri kapejlici čakau :kva2:

Objavljeno
:huh:  te se zaj nemo več vüpau pri tebi staviti, da va se šla kama pelat, ka nemo ge z meklof pu hrbti doubo  :xx: .....bun te v budouče pri kapejlici čakau  :kva2:

boš fajn prišel pa raztolmačo :yes: ka si skühal, te pa te jes ednog :fight1: za v bodauče :P

Objavljeno
boš fajn prišel pa raztolmačo :yes: ka si skühal, te pa te jes ednog  :fight1: za v bodauče :P

tij lepo tvojo ....pa nej mamo k meni pošli pa va si müva vse lepo pogučala tak ka v budouče ne buš meu več problemof :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

na žalost nikaj....nej bilou časa :(......pa šče Ventil mi nikaj grozij, tak ka sploj ne vüpan motora vö pripelati :unsure:

Popravljeno . Popravil jose
Objavljeno (popravljeno)
ke je mafija :ninja: ? Ste se vozili kej gnes? :hmm:  Vreme je blo

našo(mamo) san malo pelal do tank štele, motorinoja natankal pa te čez moravce, dobrovnik-turnišči(stavila na langaši) žižki :)

Popravljeno . Popravil Ventil
Objavljeno
......pa šče Ventil mi nikaj grozij, tak ka sploj ne vüpan  motora vö pripelati  :unsure:

čakam ludwig_18.gif

Objavljeno
čakam ludwig_18.gif

aha :lol1: ....tij si lepo zrihtaj ka mo v nedelo dol na dirkališče leteli, buv buš me te drgouč

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!