stuhec Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 sto ga ze ma, pa kaj fali, naj na PM napise sledi takoj ...
jose Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 ma ku bi človk vas kej razumu :grrr ← Sanda buš mogla malo večkrat v naše kraje zavinouti in mo si te malo pogučali :) ....sicer pa či kaj ne razmiš pijtaj pa ti prevedemo O:-)
jose Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 motor pa ful kaple v ovinke vervli :grim :OK: ← ne vörvlen dokeč ne vijdin pa ne sproban :devil: :whistle:
Sanda7 Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 odavlen pumurski-slovenski slovar prodam pomurski-slovenski slovar vse skup je na lecitaciji, je malo guzva :( ← ma dokler se tinarr v moje konce ženi bove nardile kakšno menjavo teh slovarjev :grim itak pa ji zaupam da me navadi nekaj vrstic do druzga leta ko se primorci odpravimo v vaše konce :yea2:
Sanda7 Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Sanda buš mogla malo večkrat v naše kraje zavinouti in mo si te malo pogučali :) ....sicer pa či kaj ne razmiš pijtaj pa ti prevedemo O:-) ← bom zavila še gdaj v vaše kraje,da me boste malo pogučali kaj to pomen poseksali :hmm: al kaj,pol še raj pridem :slap: ,neki še kr štekam sam pitala pa ne bom nobenga ker odojkcev nimam .) oštja vidm,da bo treba motorino zajahat,dat u prvo da se kamin dere in odpeljat tja gori,inu mure bit sunčnu vreme B)
Vojč Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 (popravljeno) bom zavila še gdaj v vaše kraje,da me boste malo pogučali kaj to pomen poseksali :hmm: ← lejko tüj na praktičnon primeri pokažemo :grim boš sodelavala a ne? :P Popravljeno September 29, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 e super Ventil tij buš si pogučavau z njouf :lol1: , mij mo pa te ovo drüjgo :whistle:
TinaRR Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 ne vörvlen dokeč ne vijdin pa ne sproban :devil: :whistle: ← eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vidiš lehko :grim , sprobaš pa bole teško :photo: :blush:
Vojč Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 e super Ventil tij buš si pogučavau z njouf :lol1: , mij mo pa te ovo drüjgo :whistle: ← glejte in se učite :P
Red Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 vrejme je napovedano :OK: jes bi büv za :yes: Red si je tüj nekaj guvčal, jose un je tak stalno na marofi, stuhi pa smrobi :? no nevem, če že smrobi ma stroj kredi? Ka pa naša greenninja, nikaj se nan več ne javlja :( če internet crknu :P pa našivi "žabarki" ? Tina motorinoja je treba sprobati, kak "kaple" v ovinke :grim ← Če bo solidno vreme, se odpovem SBK in štartam do 10.00, upam. Bote kaj spili v soboto, Ventilos, pa ne bo prekesno? Mene čaka težka sobota... ;)
jose Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Red si se čül kaj s Krešojom, steza fraj :hmm: .....jes prijden malo kesnej, kda se malo naspin :closedeyes:
Vojč Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Ventilos, pa ne bo prekesno? ← :grrr
Hanzi Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Upam da vas bo ta konec tedn akaj bolj razumel ko se bom potikal po vaših koncih, sicer bo najbolje da vzamem slovar s seboj. Če bo kdo videl kakega odšteaknega koelsarjav nedeljo na dragu v MS naj me pocuka za rokav
Vojč Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 sicer bo najbolje da vzamem slovar s seboj. Če bo kdo videl kakega odšteaknega koelsarjav nedeljo na dragu v MS naj me pocuka za rokav ← Glede slovarja: ziher je ziher :grim Če de pa vrejme v nedelo :SS se pa zna zgoditi, ka tüj jes prijden na drag :yes: Hanzi, či de dež tüj prijdeš oz. prikolesariš ? :D
Red Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Red si se čül kaj s Krešojom, steza fraj :hmm: .....jes prijden malo kesnej, kda se malo naspin :closedeyes: ← Ne, nesen zva.....bon vutro proba. Či bo Tapanjer tokrat res šel, bo itak ob 08.00 štart :blink:.... pa mo pred ograjo čepeli. Naj nam končno pokaže "orientacijski" čas... :yea1:
Vojč Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 (popravljeno) ge je drag ? kda :? ← Popravljeno September 29, 2005. Popravil Ventil
Gregs Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 oštja vidm,da bo treba motorino zajahat,dat u prvo da se kamin dere in odpeljat tja gori,inu mure bit sunčnu vreme ← Greš v nedeljo z mano na Marof?! :naughty:
Gregs Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Ma ne bljuzite, pomurci, tole bo v nedeljo: :naughty: Se vidimo!!! :yea2:
Red Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Fajn, ti si pa zaslužiš :worship: :worship: :worship: ! Jaz letos dlje kot do Celja in Veleja še nisem pririnil.....ti pa že 4x ali 5x v Zagorje :OK: Oblikujem še gomo na kontra strani, pa bo še kej za relacije. Se čujemo - če nameravaš čez Ormož, pokliči, da damo za kafe. :yea2:
Hanzi Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Zdele poslušal vreme. Od nedelje večer dalje je napovedano samo slabo vreme(cel teden) :SS , tako da moram še v nedeljo nekako priti do MB, v ponedeljek zjutraj pa na cug za žabarijo
Gregs Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Red si se čül kaj s Krešojom, steza fraj .....jes prijden malo kesnej, kda se malo naspin ← Ma kakšen Red... :P ... Žabar je zrihtal, da je nedelja že rezervirana za nas... :devil: Red še spi... :zzz: Ti pa tudi pridi dol, pa magari malo kasneje... .) BTW: v soboto je steza zasedena za testiranje Mercedesov... avtov... ne motorjev... :doze:
jose Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Ti pa tudi pridi dol, pa magari malo kasneje... .) ← ....ka nebon že pred tebof ge doli :whistle:
Sanda7 Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Greš v nedeljo z mano na Marof?! :naughty: ← ma me full matra,sam bom verjetn preživela vikend z lubitom :) tako da drugič
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se