Jason Objavljeno Junij 15, 2003 Opozori Objavljeno Junij 15, 2003 Živjo! Za moje pojme imajo današnji motorji čisto prekratke sprednje strehce. Kje je tukaj kakšna funkcionalnost? Samo še šminkerija al kaj? OK, saj če se po vedno po suhem voziš ni problema, ča te pa ujame dež, bi kakšnih 15cm daljša strehca zelo prav prišla. Je še kdo že razmišljal o tem? Se je kdo tega še lotil? Al' se vam zdi to brezveze?
Ice Objavljeno Junij 15, 2003 Opozori Objavljeno Junij 15, 2003 ko se vozis po dezju ali samo mokri cesti tako od povsod prinasa vodo in umazanijo na motor.za res ucinkovito zascito bi potreboval veliko vecji blatnik.
mat Objavljeno Junij 15, 2003 Opozori Objavljeno Junij 15, 2003 Živjo! Za moje pojme imajo današnji motorji čisto prekratke sprednje strehce. Kje je tukaj kakšna funkcionalnost? Samo še šminkerija al kaj? OK, saj če se po vedno po suhem voziš ni problema, ča te pa ujame dež, bi kakšnih 15cm daljša strehca zelo prav prišla. Je še kdo že razmišljal o tem? Se je kdo tega še lotil? Al' se vam zdi to brezveze? Malo prečekiraj web trgovine. Za Varadera vem da obstoja podaljšek, mislim da ga dela neka angleška firma.
Zok Objavljeno Junij 15, 2003 Opozori Objavljeno Junij 15, 2003 Al' se vam zdi to brezveze? ni brezveze, je pa grdo... :(
Brrrm Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Dobiš vse živo za podaljševanje prednjega blatnika. Vendar ne vedno podaljška, namensko izdelanega za tvoj motor. Najbolje je, da se spraviš na kak ameriški forum, namenjen prav tvojemu motociklu. Tam čez lužo so pripravljeni na motocikle navesiti vse živo. Tam boš najbolje izvedel, ali obstaja in kje, podaljšek prav za tvoj motor ali pa kateri drugi je najustreznejši. Tudi jaz nameravam namontirati tak hec na prednje kolo krave, vendar moram zbrati dovolj funtov za poštnino.
Jason Objavljeno Junij 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Evo, našel sem stvar, ki sploh preveč ne kvari izgleda, hkrati pa sigurno nekaj ponaga. Na sliki se točno vidi do kje je original blatnik (polakirano) in kje je podaljšek. Samo še ugotoviti moram, kje se to dobi. Škoda kter tega nimajo v HeinGericke&co. trgovinah - vsaj nisem še zasledil. Tukaj poglejte sliko, ki je nisem lepil v forum, ker je to skregano z načeli internet etike (če jaz prav zastopim)...
Brrrm Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 To je to. Dobiš v različnih materialih in barvah in oblikah (dolžinah). Običajno to delajo majhni proizvajalci dodatne opreme, ki jih težko sam najdeš.
ak Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Drugače pa odrežeš gumo (velikost in oblika po želji) in si narediš zavesico ;) Ziher sem, da majo te 'podaljške' tudi dilerji (HG,Louis,Motacc)...
Ninja300 Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 podaljške ima Puig in Pyramid plastic, slisal sam da jih dobavljajo tukaj http://www.eutrade.si/
pohajač Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Podaljšek se da izdelati, če prineseš blatnik...za katerikoli motor......lahko pa se naredi tudi podaljšan blatnik to je en tak podaljšan blatnik
Rok600bandit Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 tukaj najdeš podaljške za vsak motor http://www.eutrade.si/category-56056-si/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se