ERika Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Kaj slabo jutro zanjo? A si predstavljaš kako sta se žabi počutile ko jih je navlekla nase :lol1: ← :blink: Na to pa sploh poislila nisem! Pimpi takoj zabe slect. To je zivo maltretiranje! Sam nisem se se odlocla a one maltretirajo tebe, al ti njih :doze:
Fire Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Jah, qua. Zbudil sem se in sem imel glavo med usesi. A ni to fajn? Pa ponedeljki so vedno fajn. Pa dve bejbe zdej delata mnogo blizje kot sta prej. Pa... jutri je goreci torek! :yea2:
ERika Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Jah, qua. Zbudil sem se in sem imel glavo med usesi. A ni to fajn? Ja kaj nej recem, Men se zdi da je to cist zares, dober razlog! Res je kadar je ni tam, da se clouk lah pocut totalno slabo(brezglavo). Ceprav po kaki "mocni" noci, si pa prav zelim, da je ne bi bilo tam!
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ' jutro! No lepo da najdete nekaj dobrega v se tako turobni stvari kt je ponedeljek. Pimpi zakaj je zate tolk slabo jutro? ← Ma že včeraj me je full bolel hrbeet, dons pa me še bolj, tk da sem po 2 urah v službi šla do zdravnika in sem dobila naklofene, kateri ne pomagajo! Drgač pa ima baje nekaj z mišicami na hrbtu! Boh ve kaj! :BUA: Skratka nič prijetno! Je pa fajn to, to da bom cel teden na bolniški, tk da se jutri na žalost ne vidimo! :cry:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 .......kičaste žabe ima oblečene..... :cry: ← Kičaste žabe! Ja k jih imam pa tolk velikrat! :slap: Če bi jih pa že imela, bi jih pa z veseljem slekla! :naughty:
Fire Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Hey, ERika, kdaj si pa imela nazadnje "mocno" noc. A to zdej delas brez moje navzocnosti ali vsaj vednosti? Hm, ce te jutri ne bo.... bos pa kdaj drugic :P
ERika Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Hey, ERika, kdaj si pa imela nazadnje "mocno" noc. A to zdej delas brez moje navzocnosti ali vsaj vednosti? Hm, ce te jutri ne bo.... bos pa kdaj drugic :P ← Ne bos verjel sem bla na morju cez vikend, pa se je zgodil :blush:
Fire Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 A si mogla :angry2: Jutri pa zares. Obljuba dela dolg/ega :P
ERika Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 A si mogla :angry2: Jutri pa zares. Obljuba dela dolg/ega :P ← Kako pol, a si pol ti veliko obljubljal, al bolj malo?
ixs Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ma že včeraj me je full bolel hrbeet, dons pa me še bolj, tk da sem po 2 urah v službi šla do zdravnika in sem dobila naklofene, kateri ne pomagajo! Drgač pa ima baje nekaj z mišicami na hrbtu! Boh ve kaj! :BUA: Skratka nič prijetno! Je pa fajn to, to da bom cel teden na bolniški, tk da se jutri na žalost ne vidimo! :cry: ← pa ni od vožnje na monstru?!
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 pa ni od vožnje na monstru?! ← Ej verjetno da ne, sam full se mi čudno zdi zakaj me je to zagrabil! Vetrjetno zato, k je bilo toliko rdečih semaforjev :P ! Ma smo se hecali! Ma je bilo tko fajn! Bo treba še kdaj ponovit! :OK: Dons glejte da boste užival, sam ne preveč, k mene ne bo! :cry:
ixs Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Dons glejte da boste užival, sam ne preveč, k mene ne bo! :cry: ← Dons je najbolj uživaški torek v tem letu!!!! Sorry but jebi ga!
Fire Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 :P True, true, dons bo pa dogajal! Sorry Pimpi. .) ERika, zbudi se. Nehej se skrivat. Noben izgovor ne bo upostevan! :angry2:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Dons je najbolj uživaški torek v tem letu!!!! Sorry but jebi ga! ← Kaj pa bo tolm fajn? :cry:
ixs Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Če bi povedal bi zajeb** pozdravni intro. Bomo tolk skrivnostni, da tudi tisti, ki bodo proišli pogledazt ne bodo vedl za kaj gre! :=) PS: če pa prideš še ti pa lahko nardimo izbor za miss mokre majice :OK:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Če bi povedal bi zajeb** pozdravni intro. Bomo tolk skrivnostni, da tudi tisti, ki bodo proišli pogledazt ne bodo vedl za kaj gre! :=) PS: če pa prideš še ti pa lahko nardimo izbor za miss mokre majice :OK: ← Ja a bi jih spet rad vidu, al kaj? :eek: :slap: Glede na to, da sem uradno na bolniški, ne morem pridet, da mi nebi kdo kej reku! :cry:
ixs Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: SAME OČI SO ME!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: glede bolniške ne bo nihče nč reku..... :D A je še kdo in ker za miss mokre majice?!?!?! Pa sej mogoče pa ni interesa gledalcev! :eek:
katrca Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 PIMPI A TE PRIDEM ISKAT... SEJ MI NE BOMO NOBENEMU POVEDAL KJE SI :xx: :xx: :OK: :OK:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: SAME OČI SO ME!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: glede bolniške ne bo nihče nč reku..... :D A je še kdo in ker za miss mokre majice?!?!?! Pa sej mogoče pa ni interesa gledalcev! :eek: ← Oči ja! :naughty: Reku bi kdo meni doma, od vas vem da nebi nihče! :cry:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 PIMPI A TE PRIDEM ISKAT... SEJ MI NE BOMO NOBENEMU POVEDAL KJE SI :xx: :xx: :OK: :OK: ← A res ti ne bo noben povedu kej sem? :doze:
ERika Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Ej Fire ne bit jezn, k me opa ni blo u Lj..... :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se