Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ixs, jest bi dva... ce lahko :P

Pol bo pa spet jutro ... :SS ker se valda ne bo vstavlo pr dva ...

:lol1:

Objavljeno

:OK: Se nikol se ni, pa se tud dons ne bo :slap:

Objavljeno
Ne bomo......

Ga bomo pa v torek,če nimaš nič proti :OK:

može jože..... :OK:

Objavljeno

JUTRO! :blink:

Kako smo? Ma spet dež, a? :doze:

Objavljeno

Roštilj za kuruzo pečt je pripravljen - sedaj pa v lov za zrelimi storži!!!!! :OK:

Objavljeno (popravljeno)
Roštilj za kuruzo pečt je pripravljen - sedaj pa v lov za zrelimi storži!!!!! :OK:

JUHEJ!! Koruza! :OK:

Ja bom jaz v ponedeljek pogledala na dolenjskem, pa če bo že zrela jo prinesem v torek!

post-5034-1123824858.gif

Popravljeno . Popravil Pimpi limpi
Objavljeno

Ne preveč zrelimi, jaz bi jo raje glodal kot kavsal .)

Objavljeno
JUHEJ!! Koruza!  :OK:

Ja bom jaz v ponedeljek pogledala na dolenjskem, pa če bo že zrela jo prinesem v torek!

Je ze zrela. Smo jo vcer pekl. :OK:

Objavljeno
Je ze zrela. Smo jo vcer pekl. :OK:

A na dolenjskem je že zrela! No super, to pomeni, da jo bomo tudi v torek jedli!!! :OK:

Objavljeno
A na dolenjskem je že zrela! No super, to pomeni, da jo bomo tudi v torek jedli!!!  :OK:

Super Pimpi, te držimo za besedo .... :OK:

Objavljeno

torej lahko povabimo vse na KUKURUZ PARTY - torek 16.8.2005 - Clubhouse Firestarter Ljubljana, Hajdrihova 21 a, Kolezija - Vič oz. poglejte za zemljevid na spletne strani www.firestartersmc.com

Objavljeno
torej lahko povabimo vse na KUKURUZ PARTY - torek 16.8.2005 - Clubhouse Firestarter Ljubljana, Hajdrihova 21 a, Kolezija - Vič oz. poglejte za zemljevid na spletne strani www.firestartersmc.com

No tolk naa veliko jih pa tudi ni treba vabit, jaz ne bom pripeljala koruze z kamijonom! :nono:

Objavljeno

Koruza, pivo in dobra družba. Njami. PRIDEM

Objavljeno
No tolk naa veliko jih pa tudi ni treba vabit, jaz ne bom pripeljala koruze z kamijonom!  :nono:

Ce pridem, jo lahka se sam nekaj prinesem.

Objavljeno

ja prid, Brihta prid! :OK:

Kaj pa sol?! A bo pršu kdo iz Primorske strani?! Če ne drucga da bi vsaj 1 l morske vode v vrečki prnesu:)

Objavljeno

:( Ah, jutro :(

Ajgor, Vale in Biba! Ce sem pravilno obvescen boste v Mladini.... Jest nc kriv!

Objavljeno

:eek: A kaksna plinska bomba za rostilj je v clubhose Ljubljana al smo vse v KK odpeljali??? :hmm:

Objavljeno
:eek:  A kaksna plinska bomba za rostilj je v clubhose Ljubljana al smo vse v KK odpeljali???  :hmm:

A nis ti nazadnje pomagal pospravljat in kakor se jaz spomnim bi mogle bit v podnu .... :hmm: .... al pa tud ne .... :hmm:

Objavljeno
A nis ti nazadnje pomagal pospravljat in kakor se jaz spomnim bi mogle bit v podnu ....  :hmm:  .... al pa tud ne ....  :hmm:

So v podnu, samo ne vem, kako je s polnostjo le-teh...

Objavljeno
So v podnu, samo ne vem, kako je s polnostjo le-teh...

JUTRO! :closedeyes: :yawn: No upam da je polnost teh vredu, k sem prinesla včeraj iz dolenjske nekaj koruze, tk da jo bomo dons papal!

Objavljeno
JUTRO!  :closedeyes: :yawn: No upam da je polnost teh vredu, k sem prinesla včeraj iz dolenjske nekaj koruze, tk da jo bomo dons papal!

:D 'jutrooo, tut meni je mularija narabutala dve vreči koruze, tko da danes bo :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!