Pimpi limpi Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 jutro... :zzz: ← Sam Fire tale tvoj spanje je pa res mal pretiran! :slap:
Fire Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Eh Pimpi, kje si bla pa ob 3.00 :hmm:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Eh Pimpi, kje si bla pa ob 3.00 :hmm: ← V pojstli! :blush:
civava Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Asterix, Obelix, Krucefix, Aufbix... :kva2:
SiR Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Asterix, Obelix, Krucefix, Aufbix... :kva2: ← s @ aufbix.org :OK:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Ixs si pa v dobri druzbi. :lol1: ← No fire sej ti si bil tudi blizu! Pa fredy? :fredy:
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Aja Ajgor, sem prinesla fajn koruzo, ti pa si jo fajn speku :OK: ! Njami! Pa drugič spet, ane :yes: ! Ixs kje si se pa ti zgubu? :doze:
Claw Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 :blink: :wacko: :unsure: 'tro .... pfuuuuuu
MARJA Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Aja Ajgor, sem prinesla fajn koruzo, ti pa si jo fajn speku :OK: ! Njami! Pa drugič spet, ane :yes: ! Ixs kje si se pa ti zgubu? :doze: ← Kje si dobila to koruzo. je bla močna k hudič. še zdaj sem podrt. :eek: :eek:
Icy Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 (popravljeno) :blink: :wacko: :unsure: 'tro .... pfuuuuuu ← huh je pa blo :beer2: dons pa :huh: , a ja ... DOBRO JUTRO :eek: Popravljeno Avgust 17, 2005. Popravil Icy
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Kje si dobila to koruzo. je bla močna k hudič. še zdaj sem podrt. :eek: :eek: ← Ma z dolenjske, sam ti si jedu drugo rundo ki pa že ni bila več moja! Jo je Icy prinesu!
ixs Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Aja Ajgor, sem prinesla fajn koruzo, ti pa si jo fajn speku :OK: ! Njami! Pa drugič spet, ane :yes: ! Ixs kje si se pa ti zgubu? :doze: ← Drugi opravki + priprave na Gra(n)d rock, ki bo ta vikend v Sevnici - http://www.grandrocksevnica.com/
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Drugi opravki + priprave na Gra(n)d rock, ki bo ta vikend v Sevnici - http://www.grandrocksevnica.com/ ← Tole bo full fajn zadeva ja, se splača iti! :OK:
klimbra Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 :angry2: :angry2: :angry2: Prekleta koruza...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS Mater kok boli glava :SS :SS :SS
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 :angry2: :angry2: :angry2: Prekleta koruza...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS Mater kok boli glava :SS :SS :SS ← Nič se na koruzo zgovarjat :nono: , to bo kriv naš pir! :slap: :004
klimbra Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Fak......Pimpi.....pa si ti ziher??? :? :? :? Jest sem bil pa prepričan, da je to moral neki v vampu zavret, pa čez noč ........... :SS :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Nič se na koruzo zgovarjat :nono: , to bo kriv naš pir! :slap: :004 ← Mislim, da z našim pirom ni ič narobe ... :)
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Pir je pa tud vredu, kot je napisala Hrčo, razen v primeru, če nimaš mere, pa ga spiješ preveč! Potem pa je lohka :SS ! :blush:
Fire Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 :OK: Oh kako lepo jutro! Klimbra, vidim da ti je koruza fermentirala cez noc. Bogi, bogi. Se dobro da ste jo vso pojedli preden sem primajal svojo rit. Ja, ce se ne veste sem trenutno v biljardu na vrhu piramide, zahvaliti se pa moram hochkotu, ker je bil malo raztresen. No, izzivalci... :grrr
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 (popravljeno) Aja Ajgor, sem prinesla fajn koruzo, ti pa si jo fajn speku :OK: ! Njami! Pa drugič spet, ane :yes: ! ← :OK: odlična oz.koruza kot koruza a jo je majstore Ajgor speku :naughty: Kje si dobila to koruzo. je bla močna k hudič. še zdaj sem podrt. :eek: :eek: ← :wacko: pesticidi delajo svoje :kva2: :angry2: :angry2: :angry2: Prekleta koruza...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mater kok boli glava :SS :SS :SS ← :slap: pa :nono: od koruze,če pi pil pivo(union) te glava ne-bi bolela Jest sem bil pa prepričan, da je to moral neki v vampu zavret, pa čez noč ........... ← Ja Klimbra pa nauš reku,da ti je pop-corn letu z riti Popravljeno Avgust 17, 2005. Popravil ajgor the mad dog
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 :slap: pa :nono: od koruze,če pi pil pivo(union) te glava ne-bi bolela ← S pivom (laškim) ni bilo narobe prav nič in tudi pisker ni bolel. :grrr So se pa zadeve rahlo zakomplicirale, ko je Icy z ognjeno vodo vletel. :ninja: :lol:
Icy Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 snip snip So se pa zadeve rahlo zakomplicirale, ko je Icy z ognjeno vodo vletel. :ninja: :lol: ← Ja, ja FireWasser .)
ixs Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Danes sem sanjal da sem s harpuno ujel brancina, pa ga lahko v torek spečemo! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se