katrca Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 ja sej enim iz nosa kaplja, eni doma lezimo, trpimo in se z gripo borimo... no mejte se fajn se zame..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Kurbe, tudi gripo si privoscite, samo da ne bi bilo treba v sluzbo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Ohoy! Danes se pa tudi jaz prikazem. Pimpi, dej nekej perov na hladno, ker dons sm hot! Vidimo!!! :OK: :slap: P.S. Ej Us, a bo kej ouzota? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Ohoy! Danes se pa tudi jaz prikazem. Pimpi, dej nekej perov na hladno, ker dons sm hot! Vidimo!!! :OK: :slap: P.S. Ej Us, a bo kej ouzota? ← na sreco ne... tko al tko pa sem na alkoholni dieti se dober mesec (:) no ja cel februar... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Za vse tiste ki še ne veste....vsak torek od 18:00 in do 22:00 smo zihr v Clubhouseu, če pa je trebac pa do jutra..... :slap: ....četrtkovga.... Adios amigos...se vidmo ob 18:00...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 In za vse tiste ki ne vejo zakaj je pri nas OK!!! Zato ker ni tako..... http://koti.welho.com/alaari/lodger/ Vredno ogleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Huh spet je blo lepo vidt stare obraze,tko da se spet kmal vidmo,no za pusta morm povedat da me ne bo,ce bo pa kdo kje vidu kaksno maškaro na Voglu na smuckah jah to bom pa jaz ja :D tko da se vidmo cez 14 dni spet... Lp tejcy :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Huh spet je blo lepo vidt stare obraze,tko da se spet kmal vidmo,no za pusta morm povedat da me ne bo,ce bo pa kdo kje vidu kaksno maškaro na Voglu na smuckah jah to bom pa jaz ja :D tko da se vidmo cez 14 dni spet... Lp tejcy :004 ← Caki mal, kaj mislis - stare - obraze - takoj razlozit, na koga je to letelo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Ej stari ne se sekirat smo pac samo obrazi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Caki mal, kaj mislis - stare - obraze - takoj razlozit, na koga je to letelo... ← Mene tut tole zanima <_< , ts, ts, ts Tejcy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 joj fantje to je tko mislen ane k vs ze dolg nism vidla,prenesen pomen. :D :winkiss: nism mislna tko da ste stari to pa ne,ne,ne :wacko: mal smo se narobe razumel :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 ... tko da ste stari ... ← Sej sm vedu de leti name!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Sej sm vedu de leti name!! :angry: ← Pa Icy ti si po duši najmlajši no..grrrrr...narobe ste me razumel...jao jao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Icy je najmlajši po obnašanju, he he.... :eek: bolj star bolj nor......he he :eek: Ej v torek 8.2.2005 pa u uber pijančevanje v maskah.....sreda bo huuuuuuuuda....tsunami je šala proti sredinem glavobolu in mrtvih očeh..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Icy je najmlajši po obnašanju, he he.... :eek: bolj star bolj nor......he he :eek: Ej v torek 8.2.2005 pa u uber pijančevanje v maskah.....sreda bo huuuuuuuuda....tsunami je šala proti sredinem glavobolu in mrtvih očeh..... ← He, he, he iz tira sem vaju pa le mal vrgu, a ne Tejcy in ixsy :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 He, he, he iz tira sem vaju pa le mal vrgu, a ne Tejcy in ixsy :kva2: ← Ja sam res...To bodo tri po nagi riti :oops: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 (popravljeno) Ja sam res...To bodo tri po nagi riti :oops: :P ← Si hotla reč bodo al bomo???? Biblatutenačisturedu ... press :oops: :whistle: Popravljeno Februar 4, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 Če bo v tork še sneg bi lahko pred popivanjem v maskah naredili enga snežaka pred clubhousem......a mamao kakšnega prostovoljca?!??! Snegoumetnik - kidač?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 5, 2005 Deli Objavljeno Februar 5, 2005 O B V E S T I L O PUSTOVANJE V KLUBHOUSE FIRESTARTER JE V PONEDELJEK 7.2.2005!!! s pričetkom ob 18. uri. Dogajalo se bo vse in še več. Vse maske so vabljene. Vsi tisti, ki v ponedeljek ne boste mogli priti pridite v torek 8.2.2005 ob 18. uri. Dogajanje je isto, mi ga bomo samo podaljšali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 (popravljeno) Kaj je na spodnji sliki? Ugibate lahko samo danes do 17. ure. Ob 18. uri bo tole v Clubhouse Firestarter. Nagrad na žalost danes ni. Wifika je namreč spekla takooooooo nesramno dobre krofe, da smo že vse pojedli. :whistle: Če kdo od Firestarters ve, naj zadrži zase!! Popravljeno Februar 7, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Kaj je na spodnji sliki? Ugibate lahko samo danes do 17. ure. Ob 18. uri bo tole v Clubhouse Firestarter. Nagrad na žalost danes ni. Wifika je namreč spekla takooooooo nesramno dobre krofe, da smo že vse pojedli. :whistle: ← Viteška srajčka?????' :blush: :blush: :blush: :blush: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Viteška srajčka?????' :blush: :blush: :blush: :blush: :hmm: ← Mrhač, a s'mogu bit tko hitr?? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Sedaj je samo se vprasanje ali je iz Mithrila, rostfreia ali iz navadnega pleha :? A bomo lahko kaj sprobali? Bom prisel z bojno sekiro :P Mesarico mogoce .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Sedaj je samo se vprasanje ali je iz Mithrila, rostfreia ali iz navadnega pleha :? A bomo lahko kaj sprobali? Bom prisel z bojno sekiro :P Mesarico mogoce .) ← Iz navadnega pleha of corse. Lohk prideš tut s kanglico za rože zalivat, pa bom prec zarjavel :lol1: Meč proti mesarici? :hmm: Še nisem sprobal, kr prnes :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Icy, a si se odlocu da bos za pusta ograja? :kva2: Se vidimo zvecer. :OK: :yea1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se