Pimpi limpi Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Ja sej ti sploh ne maraš bombonov! :lol1: Ni čudno daj ih nisi opazil! :eek: :D Na .... .) Bomboni :? Prvic slisim :) A da ste jih imeli..... :P ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 :OK: :whistle: :xx: :worship: :yes: Hja, cuker mi potem prevec na pritisk udari :devil: Ampak tista ideja z bomb'o'matom ni bila slaba :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2005 :OK: :whistle: :xx: :worship: :yes: Hja, cuker mi potem prevec na pritisk udari :devil: Ampak tista ideja z bomb'o'matom ni bila slaba :P ← Treba Ixsa prepricat da stvar patentira, pa dajemo v najem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 že delam na tem....ampak se bojim, da ko bom mašino skup zmetu, da bo jeba bonbone nabavt...ah bodo pa Kiki-ji not... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 že delam na tem....ampak se bojim, da ko bom mašino skup zmetu, da bo jeba bonbone nabavt...ah bodo pa Kiki-ji not... :eek: ← KIKI KIKI! :OK: Sam je treba pazit, k plombe ven vlečejo! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Prej si plombe vn potegn pa ti jih ne bodo KIKI-ji. KIKI fuj.ODOJEK rulz! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Prej si plombe vn potegn pa ti jih ne bodo KIKI-ji. KIKI fuj.ODOJEK rulz! ← No to glih nebi eksperimentirala! Vsaj na sebi ne! :nono: :xx: Drgač kar se p odojka tče se pa čist strinjam! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 <_< Odojek.... To je prevec mlecno meso.... :zzz: Ni kaj za grist :( Bolje kaj rdecega :naughty: krvavega :kva2: Lahko tudi... :whistle: Pa bolj ko je socno... :naughty: :yea2: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Saj ne vem, a je Klimbrovo salamo ze kdo pohvalil :? :slap: Nojevo salamo :devil: Ok, salamo iz noja :) Hrana????? Pridem!!! O:-) Nismo te vidl. Hehe, lohka ti je zou... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Saj mi je žal :( Alla :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Saj mi je žal :( Alla :( ← a lepo ti je rekao čika Syme... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Čika Syme mi ni nič rekel. :grrr Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 PI..., PI..., PI...., proklet snega, kaj a ne misli nehat padat! Ravnokar iz kidanja, (ura in pol), pa še zdavnej ni vertik :slap: ! Če bi hotela vse skirat bi rabila verjetno ene 5 ur! A pride kdo pomagat? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Pimpi, ce bi ne bila na netu, bi bilo ze davno skidano. Drugac bi pa rade volje pomagal....... pa se mi ne da. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 hmm se kej posebnega pripravlja za torek? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2005 hmm se kej posebnega pripravlja za torek? :P ← Ja, napovedali bomo, da bo naslednji dan sreda ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Ja.....Kidanje :devil: Uh, to ze ni vec neki posebnega..... :( Lohka se pa gremo mavzat.....zgori brez :naughty: Saj ima Icy vedno fotoaparat s seboj.....Slike na net.....To bi pa blo neki posebnega :yea2: Da se ne bojo vec pritozeval, da se v miss motosvet nic ne dogaja. Itaq je Ixs nekaj obljubljal :whistle: Pa se mi zdi, da ne bojo drobtinice :naughty: Borovnicke, breskvice, melone, hruske, jagode, pomarance...... :yea1: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Ja.....Kidanje :devil: Uh, to ze ni vec neki posebnega..... :( Lohka se pa gremo mavzat.....zgori brez :naughty: Saj ima Icy vedno fotoaparat s seboj.....Slike na net.....To bi pa blo neki posebnega :yea2: Da se ne bojo vec pritozeval, da se v miss motosvet nic ne dogaja. Itaq je Ixs nekaj obljubljal :whistle: Pa se mi zdi, da ne bojo drobtinice :naughty: Borovnicke, breskvice, melone, hruske, jagode, pomarance...... :yea1: :smoke: ← No tale tvoja ideja mavžanje zgoraj brez je skoraj mal prekruta! Pa da mi vse zmrzne!? :wacko: :unsure: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Te bo pa ja kdo pogrel :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Pa da mi vse zmrzne!? :wacko: :unsure: :huh: Zmrznjene bra..... :oops: borovnicke bomo pa ze znali odtajati :devil: Pa kot je rekel Gebre :worship: Kandidatov po moje ne bo tako hitro zmanjkalo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 hmm se kej posebnega pripravlja za torek? :P ← Kot lahko prebereš Tejcy se BO dogajalo v torek :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 ...se BO dogajalo v torek :P :kva2: :kva2: A potem je zmenjeno...... :yea2: ....pridem... :P Ze delam ledenke :naughty: Hehe, borovnicke :devil: Bom se malo smetane prinesel s seboj .) P.S. Icy, ce bos pozabil fotoaparat... :evilgrin: Hja, omavzali te ne bomo....ampak potem nic borovnick zate....nada, niente, nix....in to spljoh .... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 (popravljeno) Snip, snip ....ampak potem nic borovnick zate....nada, niente, nix....in to spljoh .... ← Ja ti se kar zadovolji z borovničkami, .) , bom pa jaz ostalo :winkiss: :devil: Popravljeno Februar 28, 2005. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 :kva2: :kva2: A potem je zmenjeno...... :yea2: ....pridem... :P Ze delam ledenke :naughty: Hehe, borovnicke :devil: Bom se malo smetane prinesel s seboj .) P.S. Icy, ce bos pozabil fotoaparat... :evilgrin: Hja, omavzali te ne bomo....ampak potem nic borovnick zate....nada, niente, nix....in to spljoh .... :D ← A ste sespetkar odločili, al kaj?! :eek: I don't think so! :nono: Kruse, na ledenke in borovničke, al kaj že pa lohka kar pozabiš!!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 :blink: <_< :( ...ne pridem... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se