jose Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Če bi tole videl rajnki Maršal, bi :SS ← Če bi Tundercat bil pionir in Titov omladinec pol ne bi takih stvari tu pisal :doze: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 (popravljeno) a nisi ti obljubil izostanka :devil: ← ofkors da sem - ampak od jutri dalje. danes me mate še na puklu :grim .Sem pa odsotnost sporočil že prej, da sem komu že prej polepšal dan. aja da ne bo :topic: : v bivšem djutiču so šle cene gor (čeprav so jih tudi po ukinitvi djutifrijev meli na prejšnji ravni) :SS :SS Popravljeno Februar 11, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Nočne more. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 ne vem kej čem met več... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 mene je pa na :SS :SS :SS :SS :SS spravila včerajšnja Trenja........ Predvsem tista stran, ki je postavila zgodbo na dan in pa tisti kreten od odvetnika, ki mi je šel prav na :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 ne vem kej čem met več... :SS :SS ← Vidim, da je s tabo še huje kot zmano. Jaz vsaj vem, česa nočem met več. :huh: Salama. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 ej ne morm verjet :headbang: a je tok tezko al kaj :headbang: :fight2: :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 ej ne morm verjet :headbang: a je tok tezko al kaj :headbang: :fight2: :wallbash: ← :friend1: :friend1: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 (popravljeno) zgleda da je ... zajeb z moje strani :headbang: Popravljeno Februar 11, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 jebemti press izkaznice in jebemti fotostudio :angry2: ...pocarji še dobr da se je poštimal :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 jebemti press izkaznice in jebemti fotostudio :angry2: ...pocarji ← Še dobro, da imaš vse nas, da nam lahko poveš, kje in kako delaš.... in da je jeba... :afro1: Ah ja... makaroni za deco so se mi prekuhal.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 (popravljeno) Manu a ne uporabljaš Barilo.... ccccccc :blink: Pa da ne bom off topic, :SS , ker še ni konc šihta... Popravljeno Februar 11, 2005. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Manu a ne uporabljaš Barilo.... ccccccc :blink: ← Ne. :( Sem hotela mal pršparat, pa sem kupila merkatorjeve polžke za osemdeset tolarjev. :cry: De bom lahko SF ju za telefon in internet poplačala. :huh: p.s. Pa malinovc za mešat je tut nekam čudno gost.... :SS Mar bi kupila multisolo al pa fruc kot ponavadi.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Pa malinovc za mešat je tut nekam čudno gost.... :SS Da ga nisi pozabila zmesat .) Aja, z vodo se ponavad to dela :P ceprav ima radenska boljsi ucinek zaradi mehurckov :) Caki, a morm :SS ? Am..... Aha, ze vem zakaj.... Wannabe sef :SS :SS Zakaj je taprau sef na dopustu? Pa ni nic s cevapi :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 lack of denar..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Sfukal sem si ramo na treningu :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 (popravljeno) guzva v ljubljani (po cestah in restavracijah). Cakal 20 min da smo se lahko sploh usedli, potem se 15 min da je prisel kelner in se 30 min da smo dobili nekaj za pod zob :SS :SS :SS Popravljeno Februar 11, 2005. Popravil yozo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Mi smo obupal in smo šli raje v macka :) Vreme :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Prekleta usrana sivina, pa to umazano belo zaledenelo sranje po tleh :SS :baa: Mulc je ze zjutraj klical na pol objokan. Ne morem na Primorsko. Ni sonca. Ni avta. Ni casa. Ni pomladi. Ni motorja. Pa kaj se spet dogaja? :SS :SS :SS Se dobro, da.....Vsaj nekaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Ponoči iz Kranja z dancinga. 500 m stran od Creine policaji 1. pa naju niso ustavili, 1500 m stran od Creine policaji 2. pa naju spet niso ustavili. V Šk. loki (13 km staran od Creine) policaji 3. Alkotest (0,00) PROKL**A POLICAJSKA DRŽAVA :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 :wallbash: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se