Erik Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Sem mogel verige na avto montirat, da sem sploh lahko kam prišel :SS :SS :SS :SS (pač zadnji pogon :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Upam, da si jih namontiral spredaj, da si lažje ovinkal. :kva2: :oops: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Sem mogel verige na avto montirat, da sem sploh lahko kam prišel :SS :SS :SS :SS (pač zadnji pogon :OK: ) ← Mogel ali moral? sskj: mórati -am nedov. () 1. z nedoločnikom izraža nujnost, nujno posledico, da osebek uresniči dejanje a) zaradi določenih okoliščin môči mórem nedov., mógel môgla (ó ) 1. z nedoločnikom izraža sposobnost osebka, da uresniči dejanje Dej no malo paziti na besede... Tudi jaz morem montirati verige, moram pa ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :SS ← :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :SS ← :SS :SS ← :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Tale sneg :SS pa sneg na cesti :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Ta sneg pa to blesavo vreme......ma prow za :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Vreme za cel naslednji teden :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 sneži že cel dan :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Danes bil pogreb od mamičinega bratranca, mož motorist s kar nekaj nesrečami, imel je samo eno ledvico....in na koncu umre zaradi utopitve v banji, ker ga je zadela kap. 10 minut nazaj, ko sem prišel izpod tuša je mami povedala, da je umrl stari ata od bratrancev. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 Au. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 kako je slaba bolezen..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 "trebuhobol" :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 Sneg :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 vse me boli :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 Mrzzzzloooo boo... :SS .... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 Fuckin' backstabbers :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 ,,rammstein afterparty" :SS :SS ,,jutranji sprehod" po LJ :SS MK Jarše :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Glava boli :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 v službi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 današnji dan se lahko brez problemov šteje v TOP 10 SUCK DAYS!!!! nočne more celo noč, delo, nesposobneži in ignoranti, požari in smrt, FUCK OFF!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS I., žal mi je da sva 2 leti prestavljala pivo -R.I.P. mogoče kdaj kje drugje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Mah :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Misel na to da bo jutri baje spet snegovalo :SS :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se