Thundercat Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 še vedno bolan.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Gorilec pozaugal svinarijo, ki ostane na podnu rezervarja in bo tako čez noč izklopljen za jutri je pa napovedan mrazzzz :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 še vedno bolan.... :SS ← sva že dva :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Poslušam glasovanje za ime tedna na Valu 202. Pa kje jaz živim?????? :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 ja, ta teden se pa res nenormalno vleče :SS :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Poslušam glasovanje za ime tedna na Valu 202. Pa kje jaz živim?????? :SS :SS :SS :SS :SS ← V Velenju :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 -7 in burja piha = - 50 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Nekam slabo mi je. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 -7 in burja piha = - 50 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← Res je :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 po čudovitem vikendu spet ta jajca, spet ustajanje zjutraj...dej dedek mraz, kje je sedmica na lotu da se rešim te kapitalistične tlake... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 naivnost nekaterih "zavarovancev" :SS (blagor vam zavarovalnice, ki imate glupe stranke in se vam pustijo na suho nategnit ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 zelo trdo kožo imam in me ne prime dostikrat, ampak zdajle si pa res ne morem pomagat :SS in :SS in :SS in še in še :SS :SS :SS prakar sem namreč zvedla današnjo zgodbo o omejenosti naše kolegice. :SS punca, zamisli se nad sabo!!! :devil: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 -14 stopinj ob 8! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 da ne bo koga pobralo od vsega tega....ehm.....:SS me prav zanima če bom dobila kaj od tistega kar rabim :glare: ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Bicikl :SS Sluzba :SS :SS Banke :SS :SS :SS Placa :SS :SS :SS :SS Familija :SS :SS :SS :SS :SS Racunalnik :SS :SS :SS :SS :SS :SS Se dobr, da je vsaj vreme krasno .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 zelo trdo kožo imam in me ne prime dostikrat, ampak zdajle si pa res ne morem pomagat :SS in :SS in :SS in še in še :SS :SS :SS prakar sem namreč zvedla današnjo zgodbo o omejenosti naše kolegice. :SS punca, zamisli se nad sabo!!! :devil: :nono: ← A jest kakšen čikenfajt tlele voham :nono: :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 eh, vse po starem in nič razjasnitve na obzorju :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 bemti kako piha zunaj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Se dobr, da je vsaj vreme krasno .... ← kje imaš ti kaj krasnega vremena pri srednjeročni napovedi tam do -15 vsak dan?! :SS :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Odštevanje ur :SS :SS , minut, sekund... aaaaaaaaaaaa :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 joj, ta služba :SS :SS :SS ma daj brezveze.... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se