Pervy Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 I got 99 problems but the bitch ain't one :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
bubamara Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ma jaoooooooooooo :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ma jaoooooooooooo :SS :SS :SS :SS :SS ← Kimlov čajček morda :blush:
bubamara Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Kimlov čajček morda :blush: ← misliš kuminov .....grrrrrrrrrrrrrrr :grrr :SS :SS :SS pies: kiml ( v SSKJ ni besede kiml :hmm: )
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 misliš kuminov .....grrrrrrrrrrrrrrr :grrr :SS :SS :SS pies: kiml ( v SSKJ ni besede kiml :hmm: ) ← Vem mala.....sam sem ti včeraj razložil kaj to pomeni.......... Kumina......le kdo si je to besedo spomnil.....kumina....men se sliš k neki,kar se v želodcu dogaja,k se fajn s hrano zagiftaš....bljak :SS :SS :SS :SS :SS "KIML".....to se lepše sliši :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 <_< ...bom tih...čist tih....sem pa vedla.... <_<
niet Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Preklete plasticne tipkovnice..... :SS A ne znajo narest takih mal bolj trpeznih :SS :SS kaksna placa - taksno delo.
pupa Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :SS :SS :SS menstrualni krči :SS :SS :SS :slap:
Kruse Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Pa kwa jim zgledam k en fizikalc, al kaj? :SS A si ne mors sam prestavt tiste kiste ? :SS :SS A ne vids d mam deu? :SS :SS :SS kdo bo pa srfu pa na kave hodu :P , c'm mogu skos u kompjutr rumu cepet ? :SS :SS :SS :SS Sam se mal bom potrpu.... Marc je itaq tuki... Ce si nau moj racun kej opomogu -> grem. Ko vas ... :SS :SS :SS :SS :SS
motoristek Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :SS da še jaz preden grem domov! :slap:
devilish Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Človeška neumnost in ingnoranca nimata meja. :SS :SS :SS :SS :SS ← S tem se pa tudi jst popolnoma strinjam! :whistle: :slap: :xx: Vem pa eno... vse se vraca, vse se placa... :grim mogoce se pa enim ravnokar vraca... :whistle: :SS
Pervy Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 lačen!!!!!!!!!!! že cel dan na enem sendviču ob 9.00 zjutraj!!!!!!! :blink: še za :SS :SS :SS nimam kaj!
Mustang Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Sovražim se, kadar sem bolan :angry2: I feel like a piece of shit stuffed in cheap clothes :glare: Pa še slabo mi je :SS Znoru bom :headbang:
Marky Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Jutri imam en izpit, pa nobene volje po kakšnem učenju. :grrr Sem naivno pričakoval, da se bojo te stvari nehale po diplomi, pa sem se konkretno zaj.... Za :SS
Black Knight Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Tri dni dopusta porabu da sm se zasilo pozdravu a moral danes k doc. ker sem fasal proliv :SS :SS :SS ...
jax Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Današnji dan... :SS S kolegom sva šla manjši fotografski izlet na Bled. Na cesti proti Bledu nama je odvzela prednost voznica črnega mercedeza. Trčili smo z skoraj 90 km/h. Na srečo trk ni bil direkten, ampak nekako bočni. Vseeno dosti da me je varnosti pas zabil s tako silo, da se je pokvaril njegov mehanizem. Tisti del ki ga nazaj notri povleče... Kaj več raje ne bom pisal, ker bi nadaljni teksti vsebovali večinoma same kletvice in bi bili popolno posploševanje... Mogoče da izpustim samo tole iz sebe: DA MI GRE NA TAKI CESTI POLKROŽNO OBRAČAT! MATER JI :SS :SS :SS Pa še komentar k sliki. S kolegom sva bila v Puntotu... <_<
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 hm...jax še zate :SS drgač pa današnji izpit in pomanjkanje znanja...again.... :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se