Pervy Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 I got 99 problems but the bitch ain't one :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ma jaoooooooooooo :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ma jaoooooooooooo :SS :SS :SS :SS :SS ← Kimlov čajček morda :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Kimlov čajček morda :blush: ← misliš kuminov .....grrrrrrrrrrrrrrr :grrr :SS :SS :SS pies: kiml ( v SSKJ ni besede kiml :hmm: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 misliš kuminov .....grrrrrrrrrrrrrrr :grrr :SS :SS :SS pies: kiml ( v SSKJ ni besede kiml :hmm: ) ← Vem mala.....sam sem ti včeraj razložil kaj to pomeni.......... Kumina......le kdo si je to besedo spomnil.....kumina....men se sliš k neki,kar se v želodcu dogaja,k se fajn s hrano zagiftaš....bljak :SS :SS :SS :SS :SS "KIML".....to se lepše sliši :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 <_< ...bom tih...čist tih....sem pa vedla.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Preklete plasticne tipkovnice..... :SS A ne znajo narest takih mal bolj trpeznih :SS :SS kaksna placa - taksno delo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Izbrisani :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :SS :SS :SS menstrualni krči :SS :SS :SS :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Pa kwa jim zgledam k en fizikalc, al kaj? :SS A si ne mors sam prestavt tiste kiste ? :SS :SS A ne vids d mam deu? :SS :SS :SS kdo bo pa srfu pa na kave hodu :P , c'm mogu skos u kompjutr rumu cepet ? :SS :SS :SS :SS Sam se mal bom potrpu.... Marc je itaq tuki... Ce si nau moj racun kej opomogu -> grem. Ko vas ... :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :SS da še jaz preden grem domov! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Človeška neumnost in ingnoranca nimata meja. :SS :SS :SS :SS :SS ← S tem se pa tudi jst popolnoma strinjam! :whistle: :slap: :xx: Vem pa eno... vse se vraca, vse se placa... :grim mogoce se pa enim ravnokar vraca... :whistle: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fabi Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 lačen!!!!!!!!!!! že cel dan na enem sendviču ob 9.00 zjutraj!!!!!!! :blink: še za :SS :SS :SS nimam kaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Sovražim se, kadar sem bolan :angry2: I feel like a piece of shit stuffed in cheap clothes :glare: Pa še slabo mi je :SS Znoru bom :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Jutri imam en izpit, pa nobene volje po kakšnem učenju. :grrr Sem naivno pričakoval, da se bojo te stvari nehale po diplomi, pa sem se konkretno zaj.... Za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Tri dni dopusta porabu da sm se zasilo pozdravu a moral danes k doc. ker sem fasal proliv :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 mrrrrrrazzz :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Današnji dan... :SS S kolegom sva šla manjši fotografski izlet na Bled. Na cesti proti Bledu nama je odvzela prednost voznica črnega mercedeza. Trčili smo z skoraj 90 km/h. Na srečo trk ni bil direkten, ampak nekako bočni. Vseeno dosti da me je varnosti pas zabil s tako silo, da se je pokvaril njegov mehanizem. Tisti del ki ga nazaj notri povleče... Kaj več raje ne bom pisal, ker bi nadaljni teksti vsebovali večinoma same kletvice in bi bili popolno posploševanje... Mogoče da izpustim samo tole iz sebe: DA MI GRE NA TAKI CESTI POLKROŽNO OBRAČAT! MATER JI :SS :SS :SS Pa še komentar k sliki. S kolegom sva bila v Puntotu... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 hm...jax še zate :SS drgač pa današnji izpit in pomanjkanje znanja...again.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 :wallbash: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Mrzlo, :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se