tato Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Spet - 25! :blink: Pa jeb... kdaj se bo to nehalo! :BUA: A ni zdaj marec? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Namesto da bi bila zima decembra, januarja bo pa marca ,aprila...morem takoj mal :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Dve besedi: - mraz :SS :SS - bormašina :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 podtikanje neresnic :SS :SS (zaključek v Nasmeh... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 pa a sem jaz nor al oni al kdo, taka panika da sem cele noči delal, danes pa "veš kaj, ma ni panike, bomo tam do konec marca počakali, ni blema!" :eek: ma saj je cool ampak :SS :SS :SS ko pomislim koliko noči sem zabil zaradi tega ko bi lahko na easy delal :slap: no grem pa prvo jest ker v paniki nisem mel zajtrka, pol pa na pir :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 :SS :SS :SS :SS Grem dam.....Mam pouhn kurac teh kretenou u sluzbi. :SS :SS :SS :SS Imbecili zahojeni..... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Grem dam.....Mam pouhn kurac teh kretenou u sluzbi. Imbecili zahojeni..... ← Imava pa dokaj podobne službe!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 jebemti ščinžan hotdog za malco :SS :SS pa če smo že pri tem - jebemti malco ob 13. 30 :blink: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 :SS <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 nič se mi ne ljubi :SS :SS :SS ko bi bil star 80let :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Današnji dan... :SS ← Jax tole je pa pri Radovljici, je tako? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Jax tole je pa pri Radovljici, je tako? :SS ← Ne vem zdele glih točno, ampak ja, tam nekje. Med Lescam in Bledom... In da še enega stisnem iz sebe :SS Ne morm verjet kaj je ženska naredila... :fredy: :slap: V redu, priznam, delam tudi jaz prekrške in tudi jaz kršim zakone, ampak da greš pa polkrožno obračat na zelo prometni cesti in pri tem spregledaš avto... Now that's just stupid! :angry: Če bi po nasprotnem pasu takrat pripeljal avto, bi se štorija končala brutalno. Podobno bi bilo, če kolega nebi zavil stran od ženske. Nasadila bi jo direkt v njena vrata... :wacko: Da o tem, če bi namesto v avtomobilu, bila na motorju sploh ne začnem razpravljat... :cry: Sicer pa, stvar je z mano. Tam naj tudi ostane... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 stari, če ti je kaj v uteho - meni je včeraj za nepreglednim ovinkom na poti proti MB šlepar z dvema prikolicama čez celo cesto obračal - seveda tako, da se nisi mogel umakniti nikamor. šlo je za centimetre. :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 nočni šiht :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 vse me boli :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 Neki mi je v učka padl......pa praska :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 12 urni šiht pa mraz :wallbash: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Mrazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 No, pa gremo... ...vsi skupaj: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 (popravljeno) V Zrečah ne dobim fraj apartmaja za naslednji teden :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Marec 3, 2005. Popravil v-strom 650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se