Nagaya Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 sitno ---> 005 <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 prekleti mraz pa strganje ledu z avta pa doma pozabljene rokavice :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 dons ni sicer za :SS ampak :cry: ..... bomo že preživeli........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Sem vam zadnje čase povedal kaj o svoji vagi? :) Da nisem? :huh: OK, tudi danes vam ne bom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Sem vam zadnje čase povedal kaj o svoji vagi? :) Da nisem? :huh: OK, tudi danes vam ne bom... ← Si že...sta se skregala, tko kot jest s svojo....ampak pr naši bajti ne maramo bit preveč skregani...pa tapameten vedno popusti :slap: :nono: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Sem vam zadnje čase povedal kaj o svoji vagi? :) Da nisem? :huh: OK, tudi danes vam ne bom... ← A jo menjas z mojo? Po moje se ne bos nic bolje pocutil ps: pa jaz tudi ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 same babe, k se zaradi teže sekirajo.... :P se zbudil ob 7.00 in gledal v strop 2 uri..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 se zbudil ob 6h in gledal božansko okupatorco eno uro ... potem pa začel :SS :SS :SS :SS ... krči v trebuhu ... diareja. .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Morebiti si predolgo gledal... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Morebiti si predolgo gledal... :hmm: ← Jep, okupatorce je teba....nažgat, ne pa gledat ....Symči, mogoče pa vseen kakšno urco tečajev rabiš :lol1: :topic: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ah.... danes ni moj dan....... pač pridejo dnevi, ko se žalosten zbudiš in si cel dan zelo žalosten...... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ah.... danes ni moj dan....... pač pridejo dnevi, ko se žalosten zbudiš in si cel dan zelo žalosten...... :cry: ← Za začetek pa najprej zamenjaš avtar .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 same babe, k se zaradi teže sekirajo.... :P se zbudil ob 7.00 in gledal v strop 2 uri..... :SS ← Look, who s talking...babe? Sem mislu, da je najbolj izrazita babja lastnost gobezdanje....u tri krasne.... pa če pogledamo število postov.... tud :yea2: :yea1: .) taka tolažba ti tuki ne pomaga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Zaspana :zzz: Lačna............. :( Tečna........... :angry: .......še bruhat nimam kaj.........mogoče mal žolča :SS :SS :SS :SS Kdo se je spomnu te fucking službe...............help me!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ah.... danes ni moj dan....... pač pridejo dnevi, ko se žalosten zbudiš in si cel dan zelo žalosten...... :cry: ← :grrr :grrr :grrr :grrr ...se še ni zgodilo......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 :angry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 se zbudil ob 6h in gledal božansko okupatorco eno uro ... potem pa začel :SS :SS :SS :SS ... krči v trebuhu ... diareja. .. ← Sam ne mi rečt....d je "ričet" kriv :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Sam ne mi rečt....d je "ričet" kriv :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: ← ni ... dogajanje v minulih dneh :( no sej drgač se pa fino počutim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 ni ... dogajanje v minulih dneh :( no sej drgač se pa fino počutim :OK: ← Tut jest :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 lačen...pa komaj pol šihta je za mano :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 :grrr :grrr :grrr :grrr ...se še ni zgodilo......... ← se dogaja baje samo najboljšim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 zima :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 samo se enkrat naj rece da se izmikam..... :angry2: ....samo enkrat naj rece da prodajam meglo in da nisem odkrita :angry2: ... dala sem priliko in vse kar bi blo treba je rečt par besed... :angry2: tok o sodelavcih :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se