Wobewt Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Ergo, vsega so krivi sodelavci. :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Belo sranje <_< Ravno takrat ko ga najmanj rabim :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Spet snežilo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Ta kurčev snega mi gre že kurčevo na :SS :SS :SS :SS jebemti sunce zlato....... jst že komaj čakam na to kurčevo pomlad, ne pa da se zjutraj spet zbudim in kaj zagledam? KURČEV SNEG :angry2: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Da seveda ne pozabim, da sta cimri imeli dva tipa pri sebi in da so se smejali in butali z vrati itd do dveh zjutraj in sem čist popizdila in ko sta šla sem ju napizdila ko zmešana potem pa še pol ure nisem mogla zaspat. In sem spala od pol treh do pol sedmih.... pička jima materna.... kako sta me razpizdili. uuuffffff :angry2: :angry2: :fight2: :fight2: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Da seveda ne pozabim, da sta cimri imeli dva tipa pri sebi in da so se smejali in butali z vrati itd do dveh zjutraj in sem čist popizdila in ko sta šla sem ju napizdila ko zmešana potem pa še pol ure nisem mogla zaspat. In sem spala od pol treh do pol sedmih.... pička jima materna.... kako sta me razpizdili. uuuffffff :angry2: :angry2: :fight2: :fight2: :SS :SS :SS ← a "kurčevega snega" pa ti ta dva tipa nista hotla dat? :) PS: :SS, ker me je vso noč napenjalo... ene štirkrat sm se zbudu in mislu, da nas bombardirajo... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 dat??? polno kapo ga mam.... pa bi mi še kaj dajali...... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 dat??? polno kapo ga mam.... pa bi mi še kaj dajali...... :angry2: ← ne ne, Sym je imel v mislih dobesedno "kurčev sneg" :grim - ta ne pada z neba :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 ne ne, Sym je imel v mislih dobesedno "kurčev sneg" :grim - ta ne pada z neba :grrr ← jaooo :slap: a vidte kaj se zgodi, če si neprespan....... ne štekaš spljoh...... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 snih.. :SS jebemti mater zima :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Da seveda ne pozabim, da sta cimri imeli dva tipa pri sebi in da so se smejali in butali z vrati itd do dveh zjutraj in sem čist popizdila in ko sta šla sem ju napizdila ko zmešana potem pa še pol ure nisem mogla zaspat. In sem spala od pol treh do pol sedmih.... pička jima materna.... kako sta me razpizdili. uuuffffff :angry2: :angry2: :fight2: :fight2: :SS :SS :SS ← A jest tle foušijo voham? :yea2: :lol1: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 A jest tle foušijo voham? :yea2: :lol1: :lol: ← ja, ker punce danes lahko spijo do 10h, jaz sem mogla pa vstat ob pol sedmih in sem zaspana ko hudič, ker sem spala samo 4. ure..... :angry2: Ma jebeš fovšijo.... ZASPANA SEM <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 (popravljeno) NLB :SS :SS :SS Grem prejle med malico na banko, da bi dvignil plačo. Prvič v življenju nobene gužve. Grem do šalterja in T: Dobr dan NLB: ...tišina... neumen pogled.... T: Rad bi dvignil gotovino. 40.000 SIT naj ostane, ostalo bi pa dvignil. NLB: A vi plačujete položnice? Sem tiho, ker sploh ne dojamem kaj je tipu za šalterjem!?!?! NLB: Ja če plačate položnico vas pri nas pride 250 SIT, če bi pa plačevali preko klika bi pa blablablabla..... Aha kapiram, mi ponuja klik storitev. Na samem šalterju. Pa sej so mi že nabiralnik nasmetili s tem klikom, pa na internetni strani NLB-ja je. Kako naj se ga rešim. Bom prijazen. T: Joj hvala za priajznost, ampak ima že žena klik. NLB(na vse glas): A TAKO TOREJ? KAR ŽENI PODTAKNETE POLOŽNICE, DA JIH MORA PLAČEVATI? In folk se začne obračat k nama. S pogledom dam vedet tipu za šalterjem, da je beden. Pa pizda matrna, a banke ne vedo, da so oni tam zaradi mene in ne jaz tam zaradi njih. Zaradi mene, bi mi lahko plačo dal kr v službi, tako kot so jo prad 25 leti dajali matki in fotru. Tko lepo v plavi kuverti. Pa kaj kurac ga briga kaj jaz delam s svojim denarjem. Pa če v smeti mečem, je to čist moja stvar. Ma kakšne kretene dajejo za šalterje. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Grem pisat pritožbo, mogoče bom še kakšno odškodnino zahteval za povzročeno sramoto. Tadej Pa še to, ker se lenuhu ni dalo narest tako kot sem mu naročil, je na banki ostalo 47.000 SIT. Je preprosto zaokrožil kar na deset tisoče. Popravljeno Marec 4, 2005. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 @ furioso: Dons je pa res kur×ev dan ane? :? @ Tadej: Ni bistvena sramota za šalterjem, ampak to da BOŠ LOHKA ZAPRAVLJAL :) Pa da nam čist oftopic.. bemti sneg pa kidanje k me čez eno uro čaka :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 (popravljeno) :SS :ninja: Popravljeno Marec 4, 2005. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 NLB :SS :SS :SS Grem prejle med malico na banko, da bi dvignil plačo. Prvič v življenju nobene gužve. Grem do šalterja in T: Dobr dan NLB: ...tišina... neumen pogled.... T: Rad bi dvignil gotovino. 40.000 SIT naj ostane, ostalo bi pa dvignil. NLB: A vi plačujete položnice? Sem tiho, ker sploh ne dojamem kaj je tipu za šalterjem!?!?! NLB: Ja če plačate položnico vas pri nas pride 250 SIT, če bi pa plačevali preko klika bi pa blablablabla..... Aha kapiram, mi ponuja klik storitev. Na samem šalterju. Pa sej so mi že nabiralnik nasmetili s tem klikom, pa na internetni strani NLB-ja je. Kako naj se ga rešim. Bom prijazen. T: Joj hvala za priajznost, ampak ima že žena klik. NLB(na vse glas): A TAKO TOREJ? KAR ŽENI PODTAKNETE POLOŽNICE, DA JIH MORA PLAČEVATI? In folk se začne obračat k nama. S pogledom dam vedet tipu za šalterjem, da je beden. Pa pizda matrna, a banke ne vedo, da so oni tam zaradi mene in ne jaz tam zaradi njih. Zaradi mene, bi mi lahko plačo dal kr v službi, tako kot so jo prad 25 leti dajali matki in fotru. Tko lepo v plavi kuverti. Pa kaj kurac ga briga kaj jaz delam s svojim denarjem. Pa če v smeti mečem, je to čist moja stvar. Ma kakšne kretene dajejo za šalterje. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Grem pisat pritožbo, mogoče bom še kakšno odškodnino zahteval za povzročeno sramoto. Tadej Pa še to, ker se lenuhu ni dalo narest tako kot sem mu naročil, je na banki ostalo 47.000 SIT. Je preprosto zaokrožil kar na deset tisoče. ← in srčno upam, da boš pritožbo res napisal in poslal.. takih in podobnih primerkov imam tudi jaz :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 kidanje snega :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Tadej :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 99 čukov pustil pri Španu, za podaljšanje reg. za mojo mofo :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 #%&#& :SS Pa tak šiht! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 eh.... :SS kako to ni jasno da to ne more bit skp :slap: .....grem kr na kavo nazaj,.....sem cist ziucna :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Ni kaj za počet, pa še vse špile so se zarotile proti meni in nobena noče delat. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se