pirrulz Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 preveč za počet........ .....na šihtu!!!! :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 Petek zvecer, vsi so dam spizdl.... Jest pa se zmeri tuki :SS Pa sem misli, da bom v pol ure koncal. Valda da ne bom. :SS Ker spet nic ne stima :SS Spet so me scat pelal :angry2: :angry2: :angry2: Jao, kaj sem jast en naivko :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 ne, niso vsi spizdli, stari. jaz sem še tudi tu, jeba od jebe... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 No....dost mam.... Ti prepuscam bojisce :oops: bruhalisce .) Mene pa caka se en lep sprehodek do doma :SS Zakva nism su rajs z biciklom na siht :SS :SS Aja, baje je bil en sneg zjutri :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 mater se šiht vleče :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 še vedno delam..od pol 9h zjutri... no lunch 2 pavzi za kafe... odlicno...:SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 še vedno sem tle... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 A. A. : Žebljarska Od sedmih do ene do osmih od treh.... Voda mehove, kolesa nam žene... Od sedmih do ene do osmih od treh.... Če pogledamo Nagayo so imel kar dobr delovik.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2005 Deli Objavljeno Marec 4, 2005 A. A. : Žebljarska Od sedmih do ene do osmih od treh.... Voda mehove, kolesa nam žene... Od sedmih do ene do osmih od treh.... Če pogledamo Nagayo so imel kar dobr delovik.... :hmm: ← odličen :angry2: ...... :SS in JA..še vedno sem tle :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 spet sem tle....ampak sam jest :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 Kar tako malo iz solidarnosti :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 še vedno sem tle :wallbash: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 (popravljeno) Tudi jaz sem še vedno pri službenem delu. Zdej ne bi več :SS ampak se kr. :cry: Popravljeno Marec 5, 2005. Popravil Ervina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 Same here. :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 in ja....še zmer sem tle :angry2: ....ampak v pondelk pa tork me pa ni :closedeyes: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 Jst sem se pa odločila, da grem danes zjutraj z avtoštopom na morje in sem na kurčevem mrazu stala uro in pol, da sem dobila štop. In sem bila kao prepričana, da pa pač ni problemov dobiti štop sredi zime, ker se kao smiliš ljudem........... jebem vse po spisku vsem tistim, ki so šli mimo, še posebej KP tablicam in ki niso ustavili!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 jst sem se pa danes odloču, da bom nažical zajtrk pred pečjakom in sem na pizdinem mrazu stal dve uri, pa nič dobil. sem bil prepričan, da brez problema kak burek al pa sendvič dobim sredi zime, ker se kao ljudem smiliš... jebem vse po spisku vsem, še posebej tistim z audiji in mercedezi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 :) :D :OK: Jaszt sem se pa danes odloču, da bom naredu par krogov po Lublani In sem bil prepričan, da mi bo brez problema kaka dobra dusa zrihtala motor, da ne bo vec ole spricu na vseh koncih, ker se kao ljudem smiliš... jebem vse po spisku vsem, še posebej tistim v avtobusih in s traktorji! :P Aja, no pa se en :SS , da ne bo :topic: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 Že cel dan me boli koleno in mi ni niti najmanj jasno zakaj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 5, 2005 Deli Objavljeno Marec 5, 2005 nočni šiht :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se