Furioso Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 tele nočne me počasi začenjajo morit :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Nič se mi ne ljubi. Tak sem ko bi bil star 80let. Sovražim zimo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 keri motorist le ne sovrazi zime :? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 jebem vse po spisku vsem tistim, ki so šli mimo, še posebej KP tablicam in ki niso ustavili!!!!!!!! ← če bi oni takrat vedla, da jih boš jebala, bi zihr ustavli :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 ..al pa cigl na gas :lol: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :SS Kokkkkkkkkkkkkkkkkk se vleče :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :SS :SS :SS v Istri se folk na veliko prevaža z motorji! :OK: :SS pri nas pa zima :SS a bomo že končno lohk kej zvončkov nabiral? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 ne vem zakaj se mi zdi...da bo tale dan dost za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 k sta Manu pa Fifty dons odsotna, bom jst namest njiju :SS... k vem, da jima je zlooo hudooo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Bolezna sm :cry: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Še vedno nimam nič za v vomitorium razen vremena pa še to gre na bolš. Hm verjetno zatišje pred nevihto. Bom pa na tole :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 ma ko jih jebe..,. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 keri motorist le ne sovrazi zime :? :doze: ← JAZZZZZZZZZZZZZZZZZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Aja.....zakaj????? K vsaj kaki TOLAR pršparam...... Naj traja zima do poletja.......bo za registracijo ostal!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Naj traja zima do poletja ← :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :SS :SS :SS :SS ← Tut tebe mam rad :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :SS :SS šiht do 2h ponoč :SS :SS :SS pizda materna :SS :BUA: :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Sem se nažrl :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 glavobol :angry2: ..slabo :SS......kr neki <_< ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 rahlo me zebe... :SS :SS pravzaprav me zelo zebe :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Glavobol..... :doze: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se