pirrulz Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 spet moral kidat sneg. in to ne samo par zaplat, ampak snega za pol julijskih alp, ki se je usipal s strehe, nato padal proti tlom, da bi se na koncu zbil v en tak belo govnarski beton, ki bi ga s hiltijem bilo treba narazen štemat. jaz pa seveda imel pri roki le napol polomljeno plastično lopato. :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 da mi še zdaj niso štrihnal plastik :cry: , začel so pa oktobra :eek: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 Kako se pa tele teden vleče, pa še v soboto pišemo poskusno maturo :SS , edina svetla točka je žurka v soboto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 Stopil na žebelj :SS dobil dve injekcije :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 ... neka kretenska ženska v letih, za katero bi mislil, da je normalna... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 k sta Manu pa Fifty dons odsotna, bom jst namest njiju :SS... k vem, da jima je zlooo hudooo :P ← Quala. JE ŽESKOR BOLŠ. :SS :huh: :love1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 ... neka kretenska ženska v letih, za katero bi mislil, da je normalna... :SS ← ČE PROW POMISLIM, BI SKOR LOHK MISLNA, DA SI MISLU MENE... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 ČE PROW POMISLIM, BI SKOR LOHK MISLNA, DA SI MISLU MENE... :P ← Pol pa le nisi tolko glupa kot sem jaz mislila... :OK: :grrr :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 edina svetla točka je žurka v soboto :) ← le glej da ne bo tam tud :SS :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Plizzzzzzzzzzzzzz.....nej bo že kmal konc tega tedna....plizzzzzzzzzzzzz :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 .....-10 stopinj :headbang: :headbang: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Dons je pa čisto bedno tuki... nič se ne dogaja :BUA: :SS :SS :SS kok ste bedniki :devil: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Dons je pa čisto bedno tuki... nič se ne dogaja :BUA: :SS :SS :SS kok ste bedniki :devil: :blush: ← zakuhi neki...pa se bo dogajalo...sej znaš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 zakuhi neki...pa se bo dogajalo...sej znaš :naughty: ← mah..... k se mi ne da.... sem tolk zmatrana od seljenja, da se mi nič ne da - pa še mišice me bolijo........ in bolj kot ne samo čakam, da bo kdo kako ušpičil, pa da se potem skupinsko pridružim ;) sej vem... čredarstvo - ampak včasih pa tako kurčevo paše :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) mah..... k se mi ne da.... sem tolk zmatrana od seljenja, da se mi nič ne da - pa še mišice me bolijo........ in bolj kot ne samo čakam, da bo kdo kako ušpičil, pa da se potem skupinsko pridružim ;) sej vem... čredarstvo - ampak včasih pa tako kurčevo paše :blush: ← tko kot je bladzo reku..bom jest tle zato da ne bo samo eno mnenje na forumu :naughty: .... ...se ne bi strinjala s tabo.... najbolj sočno je ko sam kaj nakuhaš in maš kukr en kopirajt do fajta :photo: Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 sej že napeljujem...... sam pppššššttttttt :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Khm...... :topic: Alla P.S. Preklet prehlad, pa zaštofan nos, pa glavobol, pa.......eh...spisek je tko al tko predolg..... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 slabo spal :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Mraz! :cry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS U pi..o ma....no vse skup. Folk je total prfuknen! Idioti komolčarski! Pa da jim je..m ma..r usr..o u 3 pi..e pof...ne! :SS :SS :SS Sploh se ne spravim več nikjer nobene stvari več naprej furat. Pa ta Slovenska foušija raste hujš ko koprive! :SS :SS Moj novi moto: Horjo je najprej sebi brado ustvaril! Ostale pa qrc gleda! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 jah, danes je res nekam čuden dan... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Vreme : tako blizu pa vendar se vedno neprimeren.... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 ni za govort... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se