pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Javno priznavam, da sovražim vse butaste blondinke (katerih ni malo), ki se tako za svojo rit in stolček bojijo, da bi bile sposobne narediti ne vem kaj za svojo pozicijo, kater ne samo da ne obvladajo - celo zajebejo vse, kar jim daš........ Najraje bi šla do nje in jo pobruhala - sem se ravno najedla! Nepofukana zafrustrirana nesposobna PRASICA :angry2: :angry2: :angry2: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Nepofukana zafrustrirana nesposobna PRASICA :angry2: :angry2: :angry2: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← I can help with that .) :devil: drugače pa je vreme za :SS , ugotovil sem da mi je 28.2. registracija na avtu potekla in da se vozim na črno :slap: :SS :SS :SS juhu še to mi je manjkalo :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 I can help with that .) :devil: drugače pa je vreme za :SS , ugotovil sem da mi je 28.2. registracija na avtu potekla in da se vozim na črno :slap: :SS :SS :SS juhu še to mi je manjkalo :SS :SS :SS :SS ← Evo, pa še štajerka je... iz veleja........ glih prava zate..... ti dam njeno cifro :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Evo, pa še štajerka je... iz veleja........ glih prava zate..... ti dam njeno cifro :SS :SS :SS :SS ← Khm...jaz tudi nimam glih preveč daleč do Velenja... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Javno priznavam, da sovražim vse butaste blondinke (katerih ni malo), ki se tako za svojo rit in stolček bojijo, da bi bile sposobne narediti ne vem kaj za svojo pozicijo, kater ne samo da ne obvladajo - celo zajebejo vse, kar jim daš........ Najraje bi šla do nje in jo pobruhala - sem se ravno najedla! Nepofukana zafrustrirana nesposobna PRASICA :angry2: :angry2: :angry2: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← MALA! KONTROLIRAJ SE! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Khm...jaz tudi nimam glih preveč daleč do Velenja... :whistle: ← postavi se v vrsto, spij pivo al pa dva da jaz opravim, naroči meni pivo pa se loti dela .) :beer1: če je hladnega piva dovolj se boma že zmenla, bo dosti za oba :grim aja a sem povedal da morem na tehničnega danes :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Khm...jaz tudi nimam glih preveč daleč do Velenja... :whistle: ← Za Pervy-ja bi še rekla, da mu je butasta blondinka všeč..... zate si pa nisem mislila...... :slap: si me kar razočaral :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 MALA! KONTROLIRAJ SE! :devil: ← ej, sej je bruhalnica, lahko povem kar mi paše kakor mi paše - še posebej, če govorim čisto resnico!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 neobvezno :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) ti je dolgcajt pupa? zakaj za vraga nimaš msnja :grrr .....bova kako konstruktivno rekli...lahko se tud scufava če češ .) Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Ja :SS ampak samo ce :SS med govorjenjem :SS :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 ti je dolgcajt pupa? zakaj za vraga nimaš msnja :grrr .....bova kako konstruktivno rekli...lahko se tud scufava če češ .) ← bi z veseljem.... problem je, da smo blazno omejeni kar se programov na PC-jih tiče...... sej veš, mormo kao delat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 bi z veseljem.... problem je, da smo blazno omejeni kar se programov na PC-jih tiče...... sej veš, mormo kao delat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← Tale MSN ti bo delu... ziher. :topic: Ljudje, ki ne zanjo napisat ali povedat kaj želijo. Potem se pa bunijo, ker ne dobijo odgovora ampak vprašanje kaj želijo. :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 pa kaj si ti ja nor....kaj mi delajo... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 zahrbtni ljudje mi gredo na :SS :SS :SS :SS primitivni ljudje mi gredo na :SS :SS :SS :SS nesposobni ljudje mi gredo na :SS :SS :SS :SS butasti ljudje mi gredo na :SS :SS :SS :SS trenutno mi gredo ljude na :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 le glej da ne bo tam tud :SS :grrr ← K' da se je to že kdaj zgodilo :whistle: primitivni... nesposobni... butasti... trenutno...ljudje... ← 4 od 5 je dobro kajne? Sicer za zadnjega nisem ravno prepričan, možno da sem kuža :slap: ...ko je men dones na slab udarlo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 nč ne štekam, ampak ziher je cool!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Nic ne prbija nic se ne iskri Glava boli Ma kaj boli, gori :SS :SS :SS :SS Pa place tut se ni :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Pizdarija sneg se prepočas topi :angry2: :angry2: :angry2: Gre mi že na :SS :SS :SS :SS pa še po plučih me žgačka jebemo mater :angry2: :angry2: :angry2: :headbang: :headbang: :headbang: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Danes nisem šel na fitnes :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 samo eno kosilo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Ja se buniš...jaz še enega nisem....:SS Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 dons je blo pa vse za :SS :SS :SS razen popoldanskega spanca :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mousi5 Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Pol pa le nisi tolko glupa kot sem jaz mislila... :OK: :grrr :SS ← Brez žalitev prosim. <_< Strategija kot je; Napad je najboljša obramba, je na žalost že preživeta - vsaj za tiste, ki ravnajo premišljeno in taktično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se