Erik Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Današnji račun v Intersparu :xx: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Nočna :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 hecno.. pa furiosota sem spoznal kot bolj pozitivnega človeka :hmm: ← :fredy: Pa ne bit tak špilferderber, Špilferderber - saj ne rabijo vsi vedet. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS U pi..o ma....no vse skup. Folk je total prfuknen! Idioti komolčarski! Pa da jim je..m ma..r usr..o u 3 pi..e pof...ne! :SS :SS :SS Sploh se ne spravim več nikjer nobene stvari več naprej furat. Pa ta Slovenska foušija raste hujš ko koprive! :SS :SS Moj novi moto: Horjo je najprej sebi brado ustvaril! Ostale pa qrc gleda! :SS ← O, holly fuck, again :headbang: To ni res! Repeat 99X :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 v slogi je moč. Zato vam danes pomagam - :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: prokleta buda, sm včeri šel zastojn v TC po hlače, k da nimam telefona da bi prej poklical če so dobili novo robo :( :SS :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 ... sm včeri šel zastojn v TC po hlače, k da nimam telefona da bi prej poklical če so dobili novo robo :( :SS :( :SS ← jaz pa sem mislil, da si se peljal :hmm: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 No........pa mi je le uspelo zboleti!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 pizdooooooooo...kua pa misl da je..... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Ma u kurac naj gre vse skup, spet sem bolan - že 2. letos :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 No........pa mi je le uspelo zboleti!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS ← A sem jaz kriva? :unsure: :( Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 A sem jaz kriva? :unsure: :( Alla ← Ko bi bla vsaj :blush: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Zeeeeebbbbeeeee me..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 (popravljeno) Akumulator od avta mi je šel v ku............ :SS :SS :SS :SS Popravljeno Marec 11, 2005. Popravil v-strom 650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Eno kurčevo omaro bo še treba prestaviti... katera je kar težka.... :SS :SS pa slabo sem spala in sem čisto uničena :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Akumulator od avta mi je šel v ku............ :SS :SS :SS :SS ← kako si ga pa tja not spravu? ;) :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 kako si ga pa tja not spravu? ;) ← ...s pomočjo trikov... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 jelenov žleb by KekecIII :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Zeeeeebbbbeeeee me..... :SS ← a me je katera klicala, da jo pogrejem O:-) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 kako si ga pa tja not spravu? ;) :SS ← Te zanima a Možnosti sta dve da imam tako majhen akumulator oz tako velikega ti...... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 :SS :SS :SS Jebela, kje je še konc šihta?! :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Poleg tega, da se ukvarjam s problematiko treh najbrz najvecjih siolovih strank mi je se v serverju napajalnik crknil. se dobro, da je tech trade blizu. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Poleg tega, da se ukvarjam s problematiko treh najbrz najvecjih siolovih strank mi je se v serverju napajalnik crknil. se dobro, da je tech trade blizu. :SS :SS :SS :SS ← SERVER s samo enim napajalnikom... ??? To pa je res za :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 SERVER s samo enim napajalnikom... ??? To pa je res za :SS :SS ← To je moja privat masina, ki dela kot server. Drugace so boljse masine tu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se