ixs Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Pizda! Še vedno je sneg zunaj! Pa so obljubljal da bo v EU vse lepše! Lansko leto skor vsak vikend dež...kaj pa letos...skoraj vsak vikend sneg!! SE bom pridružil MAču Piču pa šel v Peru.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 bo treba se med vikendom mal spočit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 še kurčevo uro in pol do konca kurčeve službe :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 (popravljeno) še kurčevo uro in pol do konca kurčeve službe :BUA: :SS ← Pupa ti jo vsaj mas :closedeyes: Popravljeno Marec 11, 2005. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 ja..... to je res.... pa vseeno... petek je in men se gre domov!! :BUA: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 eh...pa danes je v službi blo vse za :SS :SS :SS :SS (okej, razen kosila, ampak to ni tema za ta topic :ninja: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Glup teden :SS , dobro da je jutri žurka, kjer bomo uničili možganske celice z datumom od 7-12.3 potlej bo pa spet :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 spet delam čez vikend :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Mrzlico mam tako da me s stolom vred premika :ninja: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Zunaj oblačno :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Vnetje grla :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Vnetje grla :SS ← jst tut :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 pizda me buča že cel dan boli hvala bogu da vsaj aspirin mal blaži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 najbrž sem priletel na radar :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Nobenga dobil za na kavo...pol sm pa prav patetično sam kofetkov v lokalu :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 spet delam čez vikend :( :SS ← Nisi edini, no men paše, bo polet velik ur za koristit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Meni pa paše, da sem v staležu...NOT! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 včasih kar čakam pa čakam pa čakam pa čakam...pa na konc sploh ne vem zakaj, ker vse skup sploh ne terja nobenga čakanja..... :blink: enim se pa mudi pa mudi, pa bi vse takoj, pa zdej, pa ta moment....pa z glavo skoz zid...sam da bom kar se da hit..... :glare: ...pa nima nobene veze če bo zato ker je na hit pol tud vse narobe :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 dežuje :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Megla, nad meglo pa sonce...to bo lep dan, no niti ne, je treba delat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 no kje ste skozlanci :lol: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Tuki smo :( Spet caka en pogovor. A ni blo ze dost govorjenja :angry2: A bi mi mogoce ze kaj nardil? Ma en tak :SS za med zobmi.... Bom pol prot veceru vidu, kaj je spet na stvari :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Kašljam tak da mi gre že na :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Kašljam tak da mi gre že na :SS :SS :SS :SS ← Hiiiihihiiii....jaz pa uporabil nasvet neke zelo cenjene osebe.....in vuala.....po dveh dneh sem dober....... Ehinaforce.....zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nič več mi ne gre na :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 no kje ste skozlanci :lol: :yea1: ← Tuki :D ...še zmeraj nimam apetita :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se