niet Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 jebem jim mater birokratsko, plačaš ko idiot za prostor, potem te lupijo z nevem kakimi vsemi papirji za požarno varnost pa tveganje pri delu pa kaj še vem vse, ........ Verjetno bi ti alla in simon lahko kaj vec povedala o teh odvecnih birokratskih zadevah....... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Verjetno bi ti alla in simon lahko kaj vec povedala o teh odvecnih birokratskih zadevah....... :unsure: ← tole pa malo na suho predvidevaš ... jaz pojma nimam o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 dobil ukor :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 bedno-beden feeling :SS na eni strani ful dobro in zanimivo, na drugi pa čudno in sumljivo :glare: bruham :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 jutri treba gret.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 ... rahel nemir... vznemir... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Neizogiben popoldanski odhod v štacuno po mesečno fasngo. :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 mene pa na objavljene fotke v jelenovem žlebu v :SS spravljajo :SS :SS aja, pa jaz sem jih objavila hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 kreten :SS debil :SS idiot :SS pičkica mala :SS ZA :devil: POPIZDIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 kreten :SS debil :SS idiot :SS pičkica mala :SS ZA :devil: POPIZDIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :SS :SS ← vse to sem ,ampak "pičkica mala" pa nisem! :devil: sočustvujem :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 mene pa na objavljene fotke v jelenovem žlebu v :SS spravljajo :SS :SS aja, pa jaz sem jih objavila hehehe ← Torej : 1./blefiraš in se skrivaj navdušuješ ob brskanju za njimi 2./govoriš resnico in si samo prikazala ekstrem Mislim , da bo pravilni odgovor pod 1!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Torej : 1./blefiraš in se skrivaj navdušuješ ob brskanju za njimi 2./govoriš resnico in si samo prikazala ekstrem Mislim , da bo pravilni odgovor pod 1!!!!! ← danes dobila po mailu in sem seveda sem prilepila..... kar pomeni, da velja št. 2!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 žreb rokometnega polfinala... :angry2: :SS Bartselona, milo mater... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Vročina malo pada, kašljam pa vsak dan bolj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 prekletajajcaporkodijodibandapokvarjenakbinajrajškomuglavoodtrgalinsemuposralnanjobentibogakurcprekletaciganarijanesramnaaaargh! :angry: :angry: :angry: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 žreb rokometnega polfinala... :angry2: :SS Bartselona, milo mater... :SS ← U ti jeba grda..... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 U ti jeba grda..... :SS :SS :SS ← 02. april tekma doma, 09. povratna.. :SS nas pa zato čaka lažji Montpellier v finalu :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 piz..a, pa to je za znort, ne za :SS :SS , spet kriza kok ene so zaposle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Pravkar izračunal strošek prevoza mopeda do Kopra in nazaj. In to samo zaradi enega štempla. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Pravkar izračunal strošek prevoza mopeda do Kopra in nazaj. In to samo zaradi enega štempla. :SS :SS :SS :SS ← če se boš z mopedom dol peljal in nazaj, potem nič bruhat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 (popravljeno) 02. april tekma doma, 09. povratna.. :SS ← to je res za :SS :SS :SS :SS Sm da bo finalna tekma prvo v gosteh pol pa doma! :worship: drugač bomo pa spet na dežju čakal prvake, tk kot lani :SS Popravljeno Marec 15, 2005. Popravil gic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 sijaj sijaj sončece oj sonce rumeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 ... ravnokar izvedel, da poliestri ne bodo pobarvani do drugega tedna... :cry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 ravnokar izvedla da poliestrov ne bo sploh :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se