jose Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 mi gre na :SS ...moram malo bremzat :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 mi gre na :SS ...moram malo bremzat :drunk: ← ojojojojojjjjjjjjj :slap: pa šele pol štirih je, pa ti je že slabo zdej pa 1. slabo prenašaš alkohol 2. ga je bilo dejansko že preveč 3. mogoče so bile pa gobe na pizzi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 ojojojojojjjjjjjjj :slap: pa šele pol štirih je, pa ti je že slabo zdej pa 1. slabo prenašaš alkohol 2. ga je bilo dejansko že preveč 3. mogoče so bile pa gobe na pizzi .) ← sto posto so krive gobe :angry: :grrr :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 sto posto so krive gobe :angry: :grrr :lol1: ← se mi je zdelo ja :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 ravnokar izvedla da poliestrov ne bo sploh :SS ← nč nau s street-fight šminkiranjem :afro1: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 :angry2: hotla sem ga na roza prebarvat pa tapicirat sedež v roza krzno :angry2: zdej pa reč da nimam dobrih idej :closedeyes: klinc bo pa pač sam "šminkiranje" ...brez streetfighter....pa naslednjo sezono :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Pizda motor me jebe da me bolj nebi mogu kr neki crkuje pa ko bi sej vedu kaj!! p..ku materno pa glih zej k je lep vreme!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 (popravljeno) eh... pa sem mislil, da bo...pa sem upal, da bo...vsaj od treh do pol štirih...al pa vsaj zdaj zvečer... pa ni...:cry: :cry: :cry: okej da ne bo :topic: še en žalostn :SS jeba. :doze: Popravljeno Marec 15, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mousi5 Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Danes mam vsega vrh glave. Ta šiht mi bo požrl energije za naslednjih 20 let življenja. Za znoret..... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Dons takoj po šihtu moram it kupit nove gume za avto :SS :SS :SS :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Dohtarji :SS :SS Ma ne, sej v bistvu sem jaz za :SS , sam mora bit kdo drug kriv! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 pizdo milo materino..tole pa ni lepo <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 (popravljeno) še en dan in 6,5 ur današnjega šihta do dopusta :SS Popravljeno Marec 16, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 levo uho na Triglavu (kar se pritiska v ušesu tiče), desno pa nekje na Kredarici :BUA: :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 eh... pa sem mislil, da bo...pa sem upal, da bo...vsaj od treh do pol štirih...al pa vsaj zdaj zvečer... pa ni...:cry: :cry: :cry: okej da ne bo :topic: še en žalostn :SS jeba. :doze: ← ma nehi, nč ni blo, kr ignore,.....ja ne vem stari neki si mogu zajebat.... jest pa sploh ne sfolgam :OK: :OK: aja še skozlat se morm :SS :SS :SS :SS :SS in sicer na pondelkovo izobraževanje v Lj, kok mi ne dajo mira, pa to ni res........in njihovo obnavlanje znanja :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 levo uho na Triglavu (kar se pritiska v ušesu tiče), desno pa nekje na Kredarici :BUA: :SS :SS :SS :SS ← pa še tak' uredu, da je grdo vreme.. predstavljaj si, da bi bilo lepo vreme in bi se lahko z novo kravco vozil po štajersko-koroških-prleških dolinah in hribih?! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 aja še skozlat se morm :SS :SS :SS :SS :SS ← prasec :lol: ..še tisto malo veselja ne privoščiš... :grrr taki si, ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 res ..pravi car.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 prasec :lol: ..še tisto malo veselja ne privoščiš... :grrr taki si, ja... ← upam da se ne bom nikol na tebe čustveno navezal, te pa pokozlam k boš dal za vse tiste pire :grim :grim :grim :grim pa makar si prst not (v grlo :grim :grim ) porinem :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 še od včeraj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ZAKAJ? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ni moj dan in mi gre kar precej na :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 porka flek...tisti, ki bi se moral intenzivno zanimat in odgovorno vzet zadeve ...jih boli kurac.....in obratno..... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 jeba - proti koncu se je nafilalo, da glava peče :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ... sonce ... kar je načeloma super.. ...ampak... ... jaz še vedno brez plastik... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se