batzajla Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 skuterje šraubat,toj pa tud tazadna :wacko: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 mater je blo fajn :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 :SS :SS :SS Zaradi površnosti sem pozabil v celem testu nemščine glagole postaviti v ustrezen sklon! :slap: Jutri popravljam oceno in ne morem na koncert :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 vse mi gre na k.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Kolk pa dons mene zebe :SS :SS Ziher uni dve gor neki kuhata :huh: Me prou zanima, kaj bo priletelo v ventilator :P :slap: Aua, me ze zdej glava boli ;) Eh, :SS .. .. .. Sori, sej sm se sam hecu :yea1: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 zavil v Jelenov žleb,...pa sm si že stokrat reku da ke ne grem,.... :SS :SS :SS :SS mislm da kozlaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 pa kaj modelom ni nihče povedal, da je petek? :wacko: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 :grrr :grrr ...zunaj celi dan sije sonček, jest pa vsaj še eno sezono brez motorja :SS ← :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Dons spljoh ne morem razmišljat :SS In že cel šiht nabijam po MS :OK: No ja, sem bil pa na malci :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 bemti nekaj me cela leva stran obraza boli - zgleda me je napihalo v avtu :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa cvetni petek je in je celo mesto zablokirano z kao sejmom, jebemti cigane in njihovo kramo :SS :SS pa fukjen folk, ki kar po cesti hodi, sem eno debelo teto z špeglom butnil :SS :SS :SS da o tem da niti do kafičev ne morem normalno sploh nebi :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 avto ni tou užgat :angry2: grem, pridem za pol ure in avto brez problema vžge :blink: :eek: , pomislim že na intervencijo :alien1: , nato se peljem ene 3 km in avto ustavim, grem u trgovino, pridem ven in avto spet ne vžge :blink: :? :angry2: . grem peš do cilja in sem prepoten, ko da bi hodil direkt u hrib dve uri... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 ok, zdej pa dost, grem dewat .... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 ...evo je....1000 je padla....in kva zdej...zunaj lepo vreme...jst pa pišem 1000 post..in kva zdej...zunaj lepo vreme.....kva sm zdej - care,kralj,bebo,luftar....moderator mi bo prpopal novo poime...in kva zdej....gremo naprej.... :hmm: ...zgleda da me je res dons sončarca ujela....grem rajš vn preden zasirjem 1000 post....in kva zdej....končam in bom vidu....a sm car al bebo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Medsebojni odnosi v službi! :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 ...pa sm nekak misnla, da bo... :( pa sem upala, da bo...kasnej...al pa vsaj zdej zvečer... :( ......... pa ni... :huh: :cry: :cry: en :( :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Zgleda da bom ponovno moral iti na gastroskopijo :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Vremenska napoved za jutri :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 kaj si ti nor?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: tara ma novo piskajočo igračo :wub: .....kupili starši....seveda :glare: pičkarija pride v mojo bajto samo prek mojega trupla :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 kaj si ti nor?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: tara ma novo piskajočo igračo :wub: .....kupili starši....seveda :glare: pičkarija pride v mojo bajto samo prek mojega trupla :angry2: :angry2: :angry2: ← :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: Alla :evilgrin: P.S. Zmatrana ko kanta :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Dolgcajt za popizdit, celi tedn ze nisem sel s stanovanja :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Še lep čas ne bom mogel registrirat motorja :SS :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Meni čisto nič jasno :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Vremenska napoved za jutri :BUA: ← :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 PIČKUMATER ME GRLO BOLI DA TUD GOVORT NE MOREM ZATO SE LAHKO VSAJ TUKI MAL ZADEREM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se