Erik Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 imamo nov avto pa se ne morem furat, ker prejšnji lastnik še ni zrihtal prepisa od četrtka :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Cel popoldan deževalo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Spet boli... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Mah.. BMK....:SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 spet sneg, upam da niso spet peskal :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Viktorji. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Lačen!!!!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Jutri grem službeno nekam bogu za hrbtom :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 pizda spet bo treba jutr 5 pa 20 ustat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 nekdo mi je zaradi ljubosumnega izpada sfukal cel dan...skor :closedeyes: se dobr da je Maksi na pomoč priskočil :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 :SS včeraj sem si zvil gleženj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Po več kot enem letu sem imela en full močen napad oteženega dihanja - verjetno astma..... in grem danes k zdravnici, da me malo pregleda, ker full težko diham. mah... iz ene pizdarije v drugo.... se kar ne konča :BUA: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 :alien1: so med nami, ker jst svojega avta ne razumem več. se kar kvari, potem popravlja, enkrat vžge, drugič ne in vse to z TOČNO DOLOČENIMI ČASOVNIMI PRESLEDKI... :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 ponedeljek :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 ponedeljek :SS ← ja, vleče se ko k***a... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 v čemu je problem :blink: ....od kdaj je drugačno mnenje avtomatično nasprotovanje? :blink: in od kdaj je odnos "ne želim te linčat" enak "odobravam tvoje dejanje" :blink: motosvet ma danes očitno res nekoa megleno sliko.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Peezda se vleče ta teden. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 moralni razsodniki motoristi :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ja karšim zakone pa kaj <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Pizda nikol me ni glava bolela pred 10 dnevi me je mogla zacet, zdaj pa ni konca :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 vomito ergo sum. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 fuck ej kak kurcev dan!! pa se motor me skos neki jebe!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 ... boli... a mi ga kdo iztrga?! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Kje je še vikend :SS :SS :SS ...pa še deževalo bo :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 ... boli... a mi ga kdo iztrga?! :SS Daj najprej povej kaj, da se bom lahko vsaj malo pripravil :P Eh, cisto tako en majcken :SS iz solidarnosti z Gregsom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2005 Deli Objavljeno Marec 22, 2005 en mega :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se