Marky Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Za popi...že cel šiht ena jeba, zdej pa še zelo draga malica! :SS Pa samo vrata sem hotel odpret pa se odpeljat! :SS Jeb... francoska kvaliteta. :SS Zdaj naj mi pa en pove, kako naj vrata odpiram, če kljuke ni več! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :angry2: :angry2: :angry2: na klinc...pa je sla kava h vragu :angry2: :angry2: :angry2: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :wallbash: :wallbash: matr.......pisssdddaa...jebemti.............. :SS ← Uredimo in umirimo......... uspešnost zagotovljena starimačkipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :wallbash: :wallbash: matr.......pisssdddaa...jebemti.............. :SS ← kua te zajebava :hmm: pa sej sem rekla, da pridem... :unsure: ;) aja: ja, neki mi ni uredu :eek: ....cmok u želodcu :huh: ...srce nabija 110 :wacko: ...pa ni bilo nobenih poživil še zaenkrat....faaaakkkkk....:SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Na kozlanje mi gre, k me gnoj v grlu draži... pa nos poln sluzi ... I am leaking brain lubricant. Shite, bom mogu mal na sonce, da mi bacile pobije ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Uredimo in umirimo......... uspešnost zagotovljena starimačkipress ← sm že uredila, hvala bogu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Na kozlanje mi gre, k me gnoj v grlu draži... pa nos poln sluzi ... I am leaking brain lubricant. Shite, bom mogu mal na sonce, da mi bacile pobije ... ← šnops pomaga...al pa whiskey :grim ....če rabš družbo za kej tazga... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :angry2: :angry2: :angry2: na klinc...pa je sla kava h vragu :angry2: :angry2: :angry2: :glare: ← Pa ne najina kava??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Pa ne najina kava??? ← ne...ena druga :cry: ........ti me mors itaq domov pelat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 idijot jest :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 najprej virtualno :SS, pol pa še ustat, walk do sekreta ... in vsipat arzenal v školko :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 FAK :SS :SS :SS :SS včerej bil dvakrat skor na tleh, - prvič zaradi dveh mulcev na štirki (APM4) ki sta mi kr prletela na cesto iz stranske ulice :SS - drugič pa zarad ciganov v avtu brez registracije, brez zadnijh delujočih luči, kateri mi je ustavu tik pred nosom, :SS dons pa še gumi defekt FAK pa to ni res :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 šnops pomaga...al pa whiskey :grim ....če rabš družbo za kej tazga... :004 ← to niht blo gut sploh... :SS :doze: :wacko: :doze: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 :SS :SS :SS Da jim jeb....m vse po spisku spet so podražili benz in nafto ma to je za :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 tko...zdej pa dost, fertig in konc.....tri kurčeva leta....dost je :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 tko...zdej pa dost, fertig in konc.....tri kurčeva leta....dost je :angry2: ← tip, služba, pes ali pesjaner v službi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 tko...zdej pa dost, fertig in konc.....tri kurčeva leta....dost je :angry2: ← Ej, ne moreš verjeti, koliko ljudi se strinja s teboj. Mislim.... To je res čisti podn. Ma fak of, tudi meni je tega dosti. Pisda :SS :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Ej, ne moreš verjeti, koliko ljudi se strinja s teboj. Mislim.... To je res čisti podn. Ma fak of, tudi meni je tega dosti. Pisda :SS :lol1: ← a je kdo tle prosil za komentar.... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 s ketonali in z antibiotiki sem si čisto uničila želodec in me full boli in je prav :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 serijsko :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 jebemti faking operativce.... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 ena lisica namenoma škodoželjo meša štrene <_< .......ampak za vsako rit se najde palca :naughty: ...... sedim na veji in opazujem....:evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 vreme za :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se