Marky Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 :SS Jewemti Trontlja pa njegovega šefa od zgoraj! :SS Se vozim okrog, pa same jakne, bunde, dolge hlače... :SS Pa par dni nazaj je že tako lepo izgledalo..sonček, toplota...razgaljena kolena, ramena, popki.. :blush: :wub: Zdej pa spet to! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 sem hodil danes naročit ISDN, pa moram na priklop čakat EN mesec, da bodo modeli stvar naredili :angry: ....jebat ga telekom ma monopol :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 telefon zvoni takrat, ko ni treba :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Bemti zadno bremzo, kako se ta hudič odzrači. Pa kako spet olje not, če ga nimam doma rezervnega prejšnji pa ponesreč na tleh končal. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Benti klinčev fuzbal ukinit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 delovna sobota :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Pa ljudje dragi petek je!!!....PETEEEEK .... kaj jim nihče ni povedal tega, jeba od mega jebe... :headbang: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 delovna sobota :BUA: :SS ← kaj se buniš.....delo krepi človeka :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 kaj se buniš.....delo krepi človeka :OK: :OK: ← A prideš pomagat?? Je reku šef, naj pokličem študente da bodo pomagal :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 A prideš pomagat?? Je reku šef, naj pokličem študente da bodo pomagal :devil: ← z veseljem bi prišel,....ampak se morm učit k mam v ponedeljek izpit zato tale :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 boli glava... :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 boli glava... :wacko: :SS ← :friend1: bogi revček, saj bo boljš :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 proklete telefonske linije........mislm sploh ne vem kok morjo tolk ropotat po telefonu :SS :SS dej odlož no :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 :friend1: bogi revček, saj bo boljš :004 ← hvala :004 da nau izven konteksta :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Pičku mater kri ščijem na šihtu, folk me pa s prvoaprilskimi nateguje... :SS :SS :SS (no saj enim še oprostim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Fakini podizvajalci... :fight2: :fight2: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 baje...ampak samo baje je neka deklica užaljena....v dno duše...ker je ni sem pozdravila.....nekje v mestu.....na motorju.... ko gledam na cesto in promet ne na to kdo prilebdi mimo po pločniku al karkoli že... :angry2: ampak naj bo....zihr je blo zanalašč...tole moje nepozdravljanje.....sem zihr :angry2: sam ne spomnem se glih :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 :angry2: res pogumno.....res odkrito ...res tko zlo.....odraslo..... :wub: :wub: :wub: in res kera pizda sem jest....čist zares <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 in res kera pizda sem jest....čist zares <_< ← Prou maš........le kera :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 (popravljeno) Motor registriran, jaz pa ga še nisem imela časa zajahat... :cry: Popravljeno April 1, 2005. Popravil aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 Motor registriran, jaz pa ga še nisem imela časa zajahat... :cry: ← Je beno pomanjkaje časa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 ne no :( :friend1: :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 ne no :( :friend1: :friend2: ← ItaQ......k so pa bane za dva tok drage .) :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se