klimbra Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 ItaQ......k so pa bane za dva tok drage .) :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← BTW....svetujem tuš kabino!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Z obveznim ročajem seveda :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 (popravljeno) ItaQ......k so pa bane za dva tok drage .) :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← to ni blo teb namenjen...mamicu ti :angry2: :) :whistle: ...... pa jebeš banjo..... <_< Popravljeno April 1, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 to ni blo teb namenjen...mamicu ti :angry2: :) :whistle: ...... pa jebeš banjo..... <_< ← Vem......sam malček nasmeha sem ti pa vseeno spravil na obrazček!!!!!!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 kurčev veter :SS (mi je vzel voljo do vožnje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 :glare: še vedno sem tle <_< in se vedno ni konc..in tud jutr ne bo konc in tud u nedelo ne bo konc....in v pondelk..ne ne bo še konc <_< ampak ohranjam življenski optimizem in dobro voljo..... :kva2: ampak sam na kumi :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno April 1, 2005 Deli Objavljeno April 1, 2005 kr kaps me je ustavu in mi prijazno izstavil račun............kuga smotana :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Šiht do 12, vstau ob pol 5h+ 3 pire + štokkola včerej..= :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 služba popoldne, pa tako lepo vreme :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Eni pa še vedno delamo, kdaj bo ura 5 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 nesreča motorista :cry: v Šenturju, ker mu je avtomobil zaprl pot :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 Moja prva uporaba tegale smajlija : :SS Na :SS mi gre, ko prebiram temo o papežu Janezu Pavlu II. Je ena od tem v kateri nekateri motosvetovci podzavestno kričijo: MI SMO PRIMITIVCI !!! Pri tem pa se še obnašajo kot horda ovc. Ja res je, najlaže je scat z vetrom. Ni mi jasno, zakaj pri milem bogu, je potrebno, da bedaki krepijo svoj gnili ego z poniževanjem človeka, ki je svoje življenje posvetil miru na zemlji. Pa da ne bo pomote ne pluvam po tistih, ki samo izražajo svoje mnenje. Vsak ima pravico, da na RKC in na njenega poglavarja papeža, gleda s svojimi očmi in to mnenje tudi javno izraža. Pljuvam pa po tistih, katerim zaradi primitivizma ne razberem več mnenja. Motosvet se je, od kar sem sam registriran uporabnik, precej razširil in ponovno opažam pravilo, da kvantiteta ne prinaša kvalitete. Z tem mojim :SS , ne nameravam spreminjat vseh primitivcev Motosveta, da jih čim manj opazim sem poskrbel že sam, le redko še pogledam v forumu nižje od rubrike motocikli, želim pa jim, da zgnijejo s svojim bolanim egom. DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 grlo me boli :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 slabo spal :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 ... sem se zbudil, pa ne morem spat... in moram spet po MS nabijat... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Včeraj pa me je tovariš miličnik na vrhu Črnega kala ustavil.Sej je blo vse OK sam vseseno moram mal :SS ker je imel tako kislo faco ker mi ni nobene nepravilnosti najdu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Seminarska naloga! :SS In to zadevo moram spisat in poslat do jutri! :SS Jest bi se pa tko rad z motorjem po sončku vozil. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Takšna jutra, kot je bilo današnje... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Pi..a sm se zajebu doma sm kao bolan da mi ni treba u solo zej pa se ne bom mogu it z motorjem furat pa tak lep dan je!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Men gre počas moja CBRa na :SS ker bi se rad fural, pa mi še ne dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Zamasen nos + glavobol + 8 ur na telefonu= :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 je blo..pa je šlo :doze: ...čist nič se ne spomnim.....več :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 V 3 dneh skihal za registracijo avta in motorja ter zavarovanje stanovanja ta poltega meljončka... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 pogrno z motorjem dans!! se dober da je blo z endurco kr ce bi blo z mojim nebi nc od plastike ustal!! z mano na sreco vse vredu sam se vseen je za bruhat!! :SS kak zna bit zadn kolo hitr pred tabo!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se