Black Knight Objavljeno April 4, 2005 Deli Objavljeno April 4, 2005 Prebavne motnje :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 nenaspan :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Včeraj mi niso naštimali interneta do konca, ker je un ugotovil, da nimam do stanovanja še speljanega kabla, kar pomenijo dodatni stroški in še dodatna dva dneva brez interneta. Da ne govorim o tem, da čakam na DVD player že od četrtka in vsak dan kao bo, na konca ga pa ni....... u pičku maternu :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Včerajšnji ena totalna jeba, današnji pa bo očitno njegov ata. :SS :SS :SS Govora je seveda o šihtu, ker drugo je vse KOOOLIO :OK: (grem v nasmeh :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Spet taista nesposobna blondinka mi para živce... in dejstvo, da ni vse zlato, kar se sveti! :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 ko bo pupa mela internet doma.... :grrr ..... jest ga iz preventive nimam...a se mi bo kdo zahvalu... :angry2: ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 ko bo pupa mela internet doma.... :grrr ..... jest ga iz preventive nimam...a se mi bo kdo zahvalu... :angry2: ???? ← Lubica zlata mi je žal, da ti gre to na bruhanje.... ampak je vse samo še matter of time.......... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 viš kakšna si :( ...jest tle sočustvujem s teboj in sem solidarna .... :grrr ob enem pa priznam da boljs da nimam neta doma...tko...za vse :grrr ddddd :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Siht.... :SS :SS Pa podizvajalci... :SS :SS Pa investitor... :SS :SS Hvala bogu imam dopust v cet in pet... Zadar, jadranje, ahh... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Kr neki. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 nenaspan :SS ← Tak isto, pa še delat je treba :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 ko bo pupa mela internet doma... jest ga iz preventive nimam...a se mi bo kdo zahvalu... ← Hvala... :worship: :naughty: :P :whistle: :004 :yea2: Smo ga pa najebal, ko bo mela Pupa internet doma, ja... tok bo nabijala.. da bo 1000 postov v dveh dneh naštepala... :lol1: :004 :yea2: (čimprejtipadobitpaje.batdaljepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Hvala... :worship: :naughty: :P :whistle: :004 :yea2: Smo ga pa najebal, ko bo mela Pupa internet doma, ja... tok bo nabijala.. da bo 1000 postov v dveh dneh naštepala... :lol1: :004 :yea2: (čimprejtipadobitpaje.batdaljepress) ← Čaki, čaki... kdo pa pravi, da nimam tipa?? :hmm: sicer pa se tudi pod razno toliko zanimivega ne dogaja, da bi popoldne visela doma in probala nabiti 10000 postov v dveh dneh...... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Čaki, čaki... kdo pa pravi, da nimam tipa?? sicer pa se tudi pod razno toliko zanimivega ne dogaja, da bi popoldne visela doma in probala nabiti 10000 postov v dveh dneh...... ... bemti si hitra... :) Ma nihče ni rekel, samo preveč se na Lojzija spomnim... :whistle: O:-) Pa mal se zajebavam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 obisk pr zobarju :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 obisk pr zobarju :SS :SS :SS ← kaj pa hodš k zobarju,.....najd si zobozdravnico pa boš vedno nasmejan :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 vreme za vikend :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 pretemperamentna :angry2: .... not gut :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 pretemperamentna :angry2: .... ← To zna bit včas.........khmmmmmmm Drgač pa......zmankal origana,še dobr,d je štacuna bliz!!!!!!!!!!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Nej gre use u kurac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Muhe oz mušice... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ki te vgriznejo... Strogo mirovanje, zunaj pa lepo in sončno..pa nova tablica.... :SS :SS :SS :SS :SS El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 prehlad :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Zelo pozno šel spat, zjutraj pa zgodaj na šiht in je malo manjkalo, da bi :SS , kasneje pa je bilo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 kaj pa hodš k zobarju,.....najd si zobozdravnico pa boš vedno nasmejan :grim :grim ← sej je bla zobozdravnica... taka bjond in kar fajn za pogledat (al sem pa jest vse tok negativno vidu in je bla dejansko orenk za pogledat.. :hmm: ) ... mi je blo mal lažje, ko se je naslanjala name :naughty: , vseen je pa te sorte opravek pri meni eden najbolj nezaželenih.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se