Nagaya Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 jest sem pa se kar v sluzbi :angry2: ... še dobr da nimam moža......bi bil ogenj v strehi :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 (popravljeno) Policijsko preganjaje zelene ninje na črnem kalu u nedeljo. Skor bi stalo življenje mojga kolega, sej mu je ta nekontrolirana ninja sekala pot, mene bi pa skor policaj nabasu. :SS Popravljeno April 5, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Policijsko preganjaje zelene ninje na črnem kalu u nedeljo. Skor bi stalo življenje mojga kolega, sej mu je ta nekontrolirana ninja sekala pot, mene bi pa skor policaj nabasu. :SS ← kaj si bil pol z Rebelom ? njega bi tud kmal snel. jest sem na mojo srečo zamudu vseskup za (očitno) ene 10min. sem verjetno ravno štartal z Debelega rtiča, ko se je vse odvijalo. nič nisem žalosten, da sem zamudu dogajanje. pa da nau oftopik - evo en brojh za lahko noč.. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 moram zgodaj zjutraj vstat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 Včeraj sem sosedu pomagal spravljat salonitke s strehe azbest :? :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 vročina :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2005 Ob nečloveški jutranji uri sem dognal, da je moj (sobni) bicikl v pičlem letu, ko ga nisem uporabljal, prav ogabno zarjavel :SS Navzven je videti še čisto intakten, se pa mnogo težje goni :BUA: (resnici na ljubo, podobne simptome zaznavam tudi pri sebi... :krneki: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 še dobr da nimam moža......bi bil ogenj v strehi :angry2: Alla ga tudi nima....pa je bil vseeno ogenj v strehi :devil: :slap: In se opravicujem za smetenje.... ker za :SS nimam nobenega razloga... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 :cry: sovražim.... :cry: ...priznam :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 čist crknjen po službi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 Kljub takemu ksihtu :D me nekaj vseeno zbada... zato: :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 6, 2005 Deli Objavljeno April 6, 2005 Mislm, da bom začel iskati novo službo :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Sesuta in zaspana ko kanta.....kje je vikend, da se vsaj približno naspim?????? Pa zakaj ma dan samo 24 ur????? :doze: Alla :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Ja, jaz bi tudi še spal! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Vse sranje okoli papeža in obnašanje naše politike in prisklednih medijev. :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Buba zobi :cry: :cry: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Mislm, da bom začel iskati novo službo :SS :SS :SS ← Jest jo že. In kar je najbolj za :SS je dejstvo, da jo je zeeeeloooo težko dobit! :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Jest jo že. In kar je najbolj za :SS je dejstvo, da jo je zeeeeloooo težko dobit! :SS :SS ← Služba ni pravica....služba je privilegij :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Danes mineva 18 let od ene velike jebe. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Kva me pisker boli. Škoda ker je alko že popustil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Grd padec... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa ne z motorjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Kva me pisker boli. Škoda ker je alko že popustil. ← nahrani mačka :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 vreme ta vikend... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Včerajšnje predstave skuterista (klasika!) med tem, ko smo debatirali na 3M. Najprej je čez cel most in blokiral zadnjo bremzo, da je vse škripalo in je pritegnil pozornost. Čez nekaj minut se je vrnil in s polnim gasim nažgal gor po Čopovi v peš cono... :SS :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se