Špilferderber Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 vreme ta vikend... :SS ← zato pa smo včeraj proaktivno delovali in vzeli dopust... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 mater je pihalo danes :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Zaspana ko kanta! :doze: Alla :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 ob 7h je jutranja kava našla pot do najskrivnjših kotičkov tipkovnice.. milo mater.. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 AAAAAAGH! poklice se .....:wallbash: ...... ah ti......:004 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Bem ti zobe :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Kako se pa danes vleče.... :doze: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 kaj sem slabo spal, ejga..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Inekcije v rit dobivat... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 faks :BUA: :SS :BUA: služba :BUA: :SS :BUA: :SS zaspana :zzz: POLN KUFER MAM VSEGA!!! :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 veter :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 POLN KUFER MAM VSEGA!!! :wallbash: ← A ti tud? Jest sem pa mislu, da sam men tole dogaja :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 (popravljeno) Kako se pa danes vleče.... :doze: :SS :SS ← men tut .... Popravljeno April 8, 2005. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 :SS teoretiki :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 kreteni :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 :SS :SS šiht :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Grlo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 vreme :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 jebemti celo sranje okol papeža in naših krščanskih ritoliznikov. danes bo morala bit otvoritev ene gostilne pa lastnik NI DOBIL DOVOLJENJA ZA ŽIVO MUZIKO KER JE DAN ŽALOVANJA ZA PAPEŽEM!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa jebem jim mater, kot nekrščen in neveren državlja RS zahtevam de me nehajo buzerirat ti kristoljubi!!!!!!!! a ko bo pa Larry Flint moj osebni idol umrl bomo tudi meli dan žalovanja??????????? TO JE NASILJE ENE VERSKE SKUPNOSTI NAD OSTALIMI!!!!!!!!!! :BUA: :angry: :SS :SS in kot sem slišal je odpadlo še dosti zadev danes zaradi tega!!!!!!!! :slap: kja me briga papež, z vsem spoštovanjem, naj žalujejo tisti, ki jim to nekaj pomeni, meni pa daj neki levi band in zastonj pivo v petek - papež gor ali dol!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS PIZDE!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 WTF :blink: :doze: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 .....oddaja sanjska ženska in fukfehtarji........ :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 perverzneži..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 (popravljeno) se podpišem pod Pervyjev post in dodajam da nej si kurčeve cerkvene zvonove v spalnice montirajo ne pa da cel dan poslušam nabijanje :SS ...... in pol so preglasni motorji zvočno onesnaževanje okolja <_< ..... a to ko se pa zvonove kilometre stran sliši je pa okolju prijazno (in vsem nekatolikom) ..... ne spomnim se da bi kje (sploh pa ne v ustavi) pisalo da smo verska država :hmm: torej če se lahko njihov verski pripomoček sliši kilometre stran bom jez začel častiti boga bencinskih hlapov in navijal odprt ror na mofi :OK: (aj, to pa ne, mi bojo smrkci kazn napisal :SS :SS :SS :SS :SS ) Popravljeno April 8, 2005. Popravil bLuZoNdEr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Naj gre vse skupaj v 3 P***** :angry2: :angry2: :angry2: Ko že en mesec težim zarad teh kurčevih ležajev in mi vsi pravijo, da delam paniko in da mi jih bo mehankar že zamenjal, ko glih ne bo mel kaj bolj pametnega za počet, mi dans fotr reče, da s takim avtom se pa res ne morem več vozit, k mi bo naslednji hip na cesti obstal in da bom ta vikend ( k sem ga planirala že cel jebeni mesec) lahko kar doma preždela. A jeli....prejšnji teden, ko se je pa vozil z mojim avtom in je bil pri mehankarju, pa še niso dost glasno tulili, da bi bli že dobri za zamenjavo? Pa so bli sam pol decibela bolj tihi. Jebo vse te pametne glave, drugič mi ne bo noben pamet solil, ko bom mnenja, da mora moja stara kišta k mehankarju! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Alla :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 slabo spal :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se