pupa Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Včeraj sem imela predavanja od 9h zjutraj do 7.15 zvečer :SS :SS :SS :SS :SS :SS in potem smo šli kar takoj ven in prišla domov ob 2.30 domov :OK: , šla spat nekaj čez tretjo uro in ob 6h že ustala, ker imam spet predavanja do 1h popoldne :SS :SS :SS :SS In kar je pa najbolj :SS :SS :SS :SS :SS pa je, da jutri delam od 9h do 3h... in da bom imela 12. ur neprestanega dela :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 dež :SS zaspan :SS neki me hrbet boli :SS mah, kurc pa kislo zelje :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punK Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 dež :SS nič od volje :SS edin ob 2.30 jerez prosti treningi moto gp :OK: vsaj nekaj ta božji vikend!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Včeraj sem imela predavanja od 9h zjutraj do 7.15 zvečer :SS :SS :SS :SS :SS :SS in potem smo šli kar takoj ven in prišla domov ob 2.30 domov :OK: , šla spat nekaj čez tretjo uro in ob 6h že ustala, ker imam spet predavanja do 1h popoldne :SS :SS :SS :SS In kar je pa najbolj :SS :SS :SS :SS :SS pa je, da jutri delam od 9h do 3h... in da bom imela 12. ur neprestanega dela :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← ej, a nimaš nobenga self-respecta? a ne vidiš, da si se v kozlanje ulegla spat in se tut zbudila? ;) morš mal pazit, pa ne pretiravat ... en :SS dnevno je čist dovolj... tko k pr seksu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 dežuje, spi se mi pa še v službi sem do 6 zvečer :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Še vedno na smrt jezna in besna. :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Alla :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 pa kar pada in pada,vse se je sfižlo ne bo nič motorizacije ta vikend,še dobr da grem vsaj na eno žurko,kjer se bo jedlo in pilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Današnji dan prou sucks :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 rossi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 :SS vreme :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 :glare: bah....po dirki pa guzva...pa starci..pa projektiranje kopalnice :glare: :glare: :glare: ...vse takoj vse ta moment in vse ....točno tko kot sem jest rekla...ampak sele pop 3 urnem razlaganju kaj cem sploh met :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 nočna :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 In zakljucek zgodbe.... dve stari babi hoceta napoditi psa. In sta si celo upali vreci eno palco proti njemu. Ampak samo proti njemu. Da ne bi slucajno pes v njiju skocil. In kaksne bedaste komentarje sta imeli. Tista dva laboda sta ze znala poskrbeti zase. Pes tudi. Se je navelical in sel. Oni dve pa zase ne bi znali, ce bi slucajno pes razdrazen zaradi vrzene palice skocil v njiju. Nazadnje bi bil pa se pes kriv. In sta sli v gostilno, ena bolj pravicnisko razpolozena kot druga nad svojim "plemenitim" ravnanjem. Pa zakaj se eni pocutijo poklicane prav v vsako stvar vtakniti svoj nos :BUA: Se najraje v tisto, ki se jih najmanj tice. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 :glare: bah....po dirki pa guzva...pa starci..pa projektiranje kopalnice :glare: :glare: :glare: ...vse takoj vse ta moment in vse ....točno tko kot sem jest rekla...ampak sele pop 3 urnem razlaganju kaj cem sploh met :angry2: ← "Kopalnico ima, kopalnico imA! :)" ;) :SS zarad incidenta v Jerezu... ta bo še bolj omeven, kot tisti Biaggi+Rossi s komolcem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 Da še enkrat bruhnem in grem spat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Tudi letos RTV SLO ne pranaša moto GP :SS :SS :SS :SS :SS Še dobro, da ne plačujem TV naročnine. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 ej, ta teden se spet nenormalno vleče... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 (popravljeno) Joj..... za sabo imam že 7. dni neprestanega dela in še 5. me čaka... potem pa upam, da bo vikend kaj boljši, da se malo spočijem...... aja :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno April 11, 2005. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 PA saj to ni res, no....kako jeba od vremena :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Grd padec... :SS ← ...še vedno me vse boli :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Mene pa vrat boli, da se komaj premikam........ pa na kurac mi gresta dve moji sodelavki......... pa definitivno ljudje niso več to, kar so bili........ :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 ......... pa definitivno ljudje niso več to, kar so bili........ :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← :grrr :grrr :grrr .... :unsure: ahmmm...... :slap: napačna tema :unsure: :grrr :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 PA saj to ni res, no....kako jeba od vremena :SS ← ampak vikend bo pa B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 u jeba, pogledam čez okno in je pohorje celo belo!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS In to ne vrhi ampak 2 km iz mesta!!! :slap: :SS kjer sem še pred parimi dnevi vozil na areh bom lahko spet zgleda dilce gor dal al kaj :blink: :hmm: :SS :wacko: :slap: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 u jeba, pogledam čez okno in je pohorje celo belo!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS In to ne vrhi ampak 2 km iz mesta!!! :slap: :SS kjer sem še pred parimi dnevi vozil na areh bom lahko spet zgleda dilce gor dal al kaj :blink: :hmm: :SS :wacko: :slap: :xx: ← stari, niti ne omenjaj tega. jeba od mega jebe... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se