Nagaya Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 pussy....ki hoče bit vitez :nono: I think not :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 slabo spal :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 pa na kurac mi gresta dve moji sodelavki......... :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← Ej pupa, ni problema, nabij ju na kurac. :grim To sem jaz z enim (ne dobesedno :grrr ) naredil danes. Aja, pa še to :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 morm ene dvakart bruhnt, ne gre drugač :SS :SS :SS dost mam jest tega čakanja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 pussy....ki hoče bit... Ma ja, pa sem res prou za :SS :SS :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 pa definitivno ljudje niso več to, kar so bili........ :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← Jest tud tko mislim....ampak, Pupek, kaj pa, če je to znak, da se mi staramo??...resno mislim!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Jest tud tko mislim....ampak, Pupek, kaj pa, če je to znak, da se mi staramo??...resno mislim!! ← jah jaz sem se res postarala za eno leto par dni nazaj ja...... :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 abstinenčna kriza ..... :doze: ma ankol mi nau ratal.... :cry: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 abstinenčna kriza ..... :doze: ma ankol mi nau ratal.... :cry: :SS :SS ← abstinenca od pijače, kart, žensk? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 abstinenca od pijače, kart, žensk? :P ← ne zajebavi se :fight2: ...ka ni smešn... :fight2: od :smoke: joj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 ne zajebavi se :fight2: ...ka ni smešn... :fight2: od :smoke: joj :SS ← Tvoj podpis bi ti moral najbolj pomagat. C-c-c-c :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 opet vreme :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 ma za ene predstavnice ženskega spola je pa izraz kura al pa prasica krepko prelep in obenem žalitev za živali. :SS :SS :SS BACKSTABBING BITCH!!!!!!!!!!! :angry: e neboš, neboš - nisi si zbrala pravega za zajebavat!!!!!!! :fight1: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Tvoj podpis bi ti moral najbolj pomagat. C-c-c-c :hmm: ← sej sej...sam smešn pa vseen ni... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 (popravljeno) Ena 100 kilska posast se je vrgla na moj palc-zdej ma pa GIPSSSSSSSS. Za 14 nc mopeda. Men gre na :SS :SS :SS :SS Popravljeno April 11, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Jutrišnje cene naftnih derivatov... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 11, 2005 Deli Objavljeno April 11, 2005 Qrc pa spletna stran... zakaj se kar sama ne naredi?! :SS Pa samo osnovne podatke šele delam... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Oktani!!! :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Oktani!!! :SS :SS ← včerajšna večerna gužva na bencinskih postajah... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 boli grlo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Vse gre narobe. Začasno sem ostala brez avta, dela imam pa za naslednjih 10 dni toliko, da bom morala svoje spanje skrajšat na max. 4 ure dnevno. :SS Alla :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 :SS :SS nimam apetita...pa tolk materiala... Alla - ni panike, zadnja dva meseca spal po cca 4 ure/dan/noč...hiper vse. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Eh, men gre zadnja 2 meseca tko al tko vsak dan na slabše.....zgleda, da se je tale smola temeljito prilepila name. ITAQ GRE VSE NAROBE!!!!!!!!!! :angry2: :SS Počas mam res vsega dost........... :doze: Alla :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 no povej..kaj te matra :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Jewem ti šiht! :SS :SS :SS Pa nove kvazi posle, v katerih moraš sebe do dna poniževat! :SS :SS :SS Bo treba menat! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se