Gregs Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Trese me... :SS Kad krene, stvarno krene... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 vse mi gre na k...c :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Na bruhanje mi grejo ljudje, ki se konstantno pritozujejo, kolk jim je hudo. Crawl up and die fucking pussies! A ste ljudje ali brezhrbtenicne trakulje? :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 mrzlo!!! :glare: :glare: :glare: :SS lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Na bruhanje mi grejo ljudje, ki se konstantno pritozujejo, kolk jim je hudo. Crawl up and die fucking pussies! A ste ljudje ali brezhrbtenicne trakulje? ... enim nam gre stalno na smeh, pa tudi kdaj kaj na :SS ... tako da... .. človek in trakulja... :yea2: ... danes se mi recimo bolj smeji... ------> grem v nasmeh... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Kupim avto na pedala...al pa rikšo..... BENZ :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 12, 2005 Deli Objavljeno April 12, 2005 Ugotovil, da mam ta mesec še dve delovni nedelji :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Buča me buba! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Nič nisem stimulacije dobila ta mesec :BUA: :BUA: :BUA: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Nič nisem stimulacije dobila ta mesec :BUA: :BUA: :BUA: :SS :SS :SS ← pa si ja imela bolj ležeren, nedeloven mesec?! kaj se buniš? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Ravno obratno... imeli smo zelo stresen mesec, ker je borza norela sem ter tja (predvsem dol), ampak vplačil ni bilo dovolj, da bi si kaj zaslužili :BUA: za stres, ki smo ga vsi imeli itd pa noben ne da stimulacije :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2005 Nič nisem stimulacije dobila ta mesec :BUA: Kupi si Clearblue. Mogoče se je samo zakasnila... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 pizda kok boli glava :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 (popravljeno) pizda kok boli glava :SS :SS :SS :SS ← kaj ga pa piješ... :lol1: evo en mega :SS za vreme pa za včerajšnji 13-urni šiht Popravljeno April 13, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LordSmith Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 En :SS za mojo nataknjenost zadnje dni :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Pa ti je Sharki lepo povedal: ce moski ne natakne ponoci, je nataknjen cez dan... :) :slap: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 čist sfukan po službi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 ker kar neki cajta nisem bil na forumu in se nisem mogel skozlat za vse piz_arije ki se dogajajo pa zdej za nazaj :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Ravno obratno... imeli smo zelo stresen mesec, ker je borza norela sem ter tja (predvsem dol)... ... si moreš misliti, kako je šele mene glava bolela?! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 Pridem, kozlam, grem. : :SS LP, Veliki Vomiter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 I second that! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 PS: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 no, sam da bo držalo: SS :SS :SS OK, konc. Fine. The End. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 13, 2005 Deli Objavljeno April 13, 2005 http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=3903 :SS dejstvo da folk take stvari skup montira in gleda :SS :SS :SS :SS :SS komentarji na dotični strani (pizda, bi jih dal vse na žerjavco klečat) :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Ne morem verjet. faking N.E. M.O.R.E.M. V.E.R.J.E.T. Pa to ni res. Ampak na žalost je. Dajte mi enega smajlija, ki kozla žolč, ker ta je absolutno premalo, da bi adekvatno ponazoril ves gnev, gnus, žolčobruh, želodčnokislinofak, glavobol, živcojed itd., kar je še teh jeb. Zatorej ne pripopam obstoječega smajlija z bruhom, kajti to bi bila žalitev za to kurčevo pizdarijo, za to mega jebo... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se