Špilferderber Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Špilferderber-san gre zdaj na en "simpatičen" sestanek na upravno enoto... :SS :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Špilferderber-san gre zdaj na en "simpatičen" sestanek na upravno enoto... :SS :headbang: ← sam da ti ni treba na davčno..... :devil: aja....ma ne vem ziher bo kej še :SS al pa je bilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 pa to ni res,....kolk je pa dons dela....... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 a ni isto že 2 meseca :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Se mi zdi, da dans teče ura počasnej, kot ponavadi :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 motor ne vžge :cry: , ker je akumulator prazen :SS a je mogoče kaj drugega :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Po enem tednu spet na fitnes in me je sfukal, ko p***o!!! :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Prokleta kišta po*ukana... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 Ka je to bedna tema :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 14, 2005 Deli Objavljeno April 14, 2005 zgodaj zjutraj moram v službo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 sej ni nč narobe, ampak sm tolk da izpraznim želodec in pripravim na :beer1: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Žavosten....... :cry: :cry: :cry: Čist sem pozabljen :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2005 Žavosten....... :cry: :cry: :cry: Čist sem pozabljen :cry: :cry: :cry: ← Sramuj se! Zaqua ti pa yst PMsje lifram sred noči? A zato da se boš jadow? Mimoza <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 :wallbash: :wallbash: :wallbash: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Še vedno sem brez avta. Mam nekak občutek, da bom danes še zelo jezna zarad tega. :glare: Alla :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 med kihanjem sem si košček kože na notranji strani ustnic odbila stran in zdej mi full kri teče..... :( :( :( :cry: :cry: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 ... zunaj sonce, jaz pa uporabljam motor samo za nujne primere... in delo po Lj... popoldne pa sem zabezecan do večera, tako da... nič daljšega preganjanja ovinkov... :cry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 avto stoji, motor je na servisu... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 spam spam spam....:SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 A ste ljudje ali brezhrbtenicne trakulje? za take primer(k)e imam jaz majico z napisom : "ADAPT OR DIE" :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Tema: Še ena Slovenka? mi gre na kozlanje....... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Zunaj vroče, notri vroče, meni vroče...zraven pa pijem še vroč čaj, ker sem prehlajen :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Temu se reče usklajenost :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Jebeš pa taka usklajenost :SS upam, da bom do maturanca zdrav :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Zdajle iz službe. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se