pupa Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 jadranje odpade :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 (popravljeno) pismu,.....kaj se to dons vleče :SS ,.....pa zmer prtiska :SS :SS pupa, lepo te prosm, da ne omenjaš več jadranja dons, k mi je res tolk slabo,...da bom res mogu mal bruhnt :SS :SS Popravljeno April 20, 2005. Popravil SHARKi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 A lohk še jest dons mal bruhnem....tako mi dodje...kr tko...ldje su žleht prav Iztok Mlakar....pa...eh, nima veze..... :SS :SS :SS , pa od 4:20 sem na nogah, od 5:15 u službi, pa ni blo cajta niti za en pošten kufe.... še mal bom, matr paše.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 jadranje odpade :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS ← Ko to kaže, ko to laže....zadnji vikend je še blo...kljub jugu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Jojjj... men gre pa folk na živce, k dvigujejo ven iz skladov in prodajajo delnice takrat, ko je najbolj nizko.... ma kaj res ne znajo glave uporabljat??? no ja, sicer pa - manj ko je takih rev notri, boljše je..... samo tečnarijo :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 vse mi gre na :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Ravnokar spluvala polovico nesposobnežev in šefa (mehkužec) na našem oddelku.... :SS :SS Mater je pasal.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Ravnokar spluvala polovico nesposobnežev in šefa (mehkužec) na našem oddelku.... Zdaj pa ponovi vajo, tokrat pred šefom in ostalimi ;) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 ne boj se.... tudi to uspešno opravljeno :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Ko to kaže, ko to laže....zadnji vikend je še blo...kljub jugu :OK: ← Elanova 45ica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 Jebe se mi.... :SS Sicer če dobro pomislim.. če se še kateri... eh, to bi bilo potem za v Nasmeh... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 (popravljeno) Elanova 45ica? ← Jep, stara dobra znanka...zame v svojem razredu res med lepše in boljše vodljivimi....sicer na tangice, ampak brez motorja v 35 konstante, 45 sunki, pristnek v takem jugu iz prve brez trusterja (je pač pokvarjen). Ampak to ni več za vomitorium :topic: :D Popravljeno April 20, 2005. Popravil lojzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 kaj je že to, odmor za malco na šihtu? :hmm: Čakaj, pa kaj sem že nazadnje jedel? :hmm: ...ja...ja...menda je bil to zajtrk :hmm: ....ja, zajtrk je bil...nek sendvič al kaj... kurc, predaleč nazaj je že to, se ne spomnim... :glare: jeba. :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 vreme, služba... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 samonarejeni novopeceni zamozvani instant vsevedi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 samonarejeni novopeceni zamozvani instant vsevedi :SS ← a si mene klicu? :) :SS pa dons zarad .. hmnja ... ehh .. bom zase zadržu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 bolan juter pa spilam :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 gripa :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 shit :eek: ......ravnokar prebrala temo o hyosungu 650 GT! :eek: :blink: ...zdej me je pa res strah :eek: :eek: :eek: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Tehnika prelaganja na zadnji dan se je zopet obnesla... :angry: Celo noč delal seminarsko nalogo in poročila vaj za maturo :SS Najhuj pa je, da se lahko pizdim samo sam nase :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 Jebi ga, jest sem jih delal 3 dni skupaj :SS aja pa še :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS za jutri zjutraj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 telekom :SS :SS SIOL :SS :SS :SS :SS :SS :SS pičkice...vse imajo zmešan..... :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 telekom :SS :SS SIOL :SS :SS :SS :SS :SS :SS pičkice...vse imajo zmešan..... :fight1: ← To ti mislis... Kle mamo vse poslihtan - dostikrat pa klicoci nimajo vse poslihtan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 To ti mislis... Kle mamo vse poslihtan - dostikrat pa klicoci nimajo vse poslihtan... ← :lol1: :lol1: :lol1: :SS očitno obstajamo tudi izjeme, a :devil: ne me jezit, okej :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 22, 2005 Deli Objavljeno April 22, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: :SS očitno obstajamo tudi izjeme, a :devil: ne me jezit, okej :angry: ← Nimam namena, samo povem, kar je res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se