ajgor the mad dog Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 pridem domov pogledam motor in kaj vidim....počeno ogledalo :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 huda ploha, lilo kot iz škafa :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Na servisu so rabili en teden, da so mi zamenjali combo enoto in grafično kartico :SS :SS :SS ... PS:pa še grafično "pozabili" pritrditi :angry2: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 spet je blo treba vstat...u mojih skromnih 29 letih nisem niti enkrat z veseljem ustal za ob 7 :SS :SS :SS :SS :SS in ni videti konca te more :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 zebe :SS :SS :SS :SS ← :ninja: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 eno präse motoristično uživaško se še naj pelje mimo mojega okna, pa bom zagrabil AK47 in ne bom več odgovarjal za svoja dejanja :SS milo mater.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 S temle imaš lahko gor dvojen magazin...imam že pripravljen arzenal za vse mimovozeče se hedoniste...hehehe...beware...no pa še :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 joj, če bom še kdaj sedela pri odprtem oknu na pol naga pred PC-jem in eno uro buljila v ekran pri odprtih vratih, da je bil prepih, da me danes tako hrbtenica boli, da komaj hodim, naj me kokla v rit brcne..... sej mi gre kar na :SS :SS :SS tolk me boli........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 eno präse motoristično uživaško se še naj pelje mimo mojega okna, pa bom zagrabil AK47 in ne bom več odgovarjal za svoja dejanja :SS milo mater.. :glare: ← :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ....mi zaupaš točno lokacijo tvojega okna :naughty: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Iščem podatke, pa me iz enih vrat pošiljajo na druge in ko končno najdeš osebo, ki ti ponudi pomoč, ti pošlje napašne podatke in nato še reče, da drugih nima :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ....mi zaupaš točno lokacijo tvojega okna :naughty: ;) ← jebi se. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 joj, če bom še kdaj sedela pri odprtem oknu na pol naga ... tukaj sem nehal brat... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 I wonder why :hmm: :hmm: .) pa je še kar :SS :SS od bolečine... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 da ti ne kristus nalaga kakega križa ker pišeš neki o RKC? :lol: spet bo lepo vreme in jst ŠE VEDNO brez motorja... :SS :SS :SS :SS :SS ma za pošizdit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 evo....... neznanka je rešena.... to bo to!!!!! :OK: pa še mal :SS :SS da ne bo :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 jebi se. :devil: ← :lol1: :lol1: :lol1: ..no, sej dons itak ne morem... :grrr .. lohk se pa za u petek zmenva :grim :lol1: pa da ne bo :topic: ... še en :SS , ker se cajt tako vleče.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 uhhhh...preveč mannerc naenkrat pojedel... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 uhhhh...preveč mannerc naenkrat pojedel... :SS ← ti nenasitnež ti... :naughty: ... bo treba mal kalorij pokurt :kva2: :xx: sočustvujem s teboj... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 ..no, sej dons itak ne morem... :grrr .. lohk se pa za u petek pokliči! 041 6SATAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 joj, če bom še kdaj sedela pri odprtem oknu na pol naga pred PC-jem in eno uro buljila v ekran pri odprtih vratih, da je bil prepih, da me danes tako hrbtenica boli, da komaj hodim, naj me kokla v rit brcne..... sej mi gre kar na :SS :SS :SS tolk me boli........... ← Ne koklja brcne...z ranto iz bližnje ograje bi te bilo treba čez hrbet, da bi te res bolelo! Kaj če bi kdo prišel mim in videl tebe na pol nago? Pomojem bi bila obsojena zaradi uboja iz malomarnosti... :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS ... vse :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 baje še bolj peče, če si najbolj hud feferon direkt na anus, glans penis in v oko pomažeš ... to je šele za taprave džeke ... ← :blink: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 pi*ka materna jebemo sunce 1 dan pred dopustam skor zbil motor! ubou srno na cest k srec nc zbou.....obcutki :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se