Erik Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 pridem domov pogledam motor in kaj vidim....počeno ogledalo :SS :SS :SS
Black Knight Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Na servisu so rabili en teden, da so mi zamenjali combo enoto in grafično kartico :SS :SS :SS ... PS:pa še grafično "pozabili" pritrditi :angry2: ...
GorazdH Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 spet je blo treba vstat...u mojih skromnih 29 letih nisem niti enkrat z veseljem ustal za ob 7 :SS :SS :SS :SS :SS in ni videti konca te more :SS
bubamara Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 zebe :SS :SS :SS :SS ← :ninja: :SS :SS
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 eno präse motoristično uživaško se še naj pelje mimo mojega okna, pa bom zagrabil AK47 in ne bom več odgovarjal za svoja dejanja :SS milo mater.. :glare:
Anubis Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 S temle imaš lahko gor dvojen magazin...imam že pripravljen arzenal za vse mimovozeče se hedoniste...hehehe...beware...no pa še :SS
pupa Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 joj, če bom še kdaj sedela pri odprtem oknu na pol naga pred PC-jem in eno uro buljila v ekran pri odprtih vratih, da je bil prepih, da me danes tako hrbtenica boli, da komaj hodim, naj me kokla v rit brcne..... sej mi gre kar na :SS :SS :SS tolk me boli...........
era Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 eno präse motoristično uživaško se še naj pelje mimo mojega okna, pa bom zagrabil AK47 in ne bom več odgovarjal za svoja dejanja :SS milo mater.. :glare: ← :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ....mi zaupaš točno lokacijo tvojega okna :naughty: ;)
nts Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Iščem podatke, pa me iz enih vrat pošiljajo na druge in ko končno najdeš osebo, ki ti ponudi pomoč, ti pošlje napašne podatke in nato še reče, da drugih nima :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ....mi zaupaš točno lokacijo tvojega okna :naughty: ;) ← jebi se. :devil:
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 joj, če bom še kdaj sedela pri odprtem oknu na pol naga ... tukaj sem nehal brat... :naughty:
pupa Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 I wonder why :hmm: :hmm: .) pa je še kar :SS :SS od bolečine...
GorazdH Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 da ti ne kristus nalaga kakega križa ker pišeš neki o RKC? :lol: spet bo lepo vreme in jst ŠE VEDNO brez motorja... :SS :SS :SS :SS :SS ma za pošizdit!
pupa Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 evo....... neznanka je rešena.... to bo to!!!!! :OK: pa še mal :SS :SS da ne bo :topic:
era Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 jebi se. :devil: ← :lol1: :lol1: :lol1: ..no, sej dons itak ne morem... :grrr .. lohk se pa za u petek zmenva :grim :lol1: pa da ne bo :topic: ... še en :SS , ker se cajt tako vleče.... :cry:
pirrulz Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 uhhhh...preveč mannerc naenkrat pojedel... :SS
era Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 uhhhh...preveč mannerc naenkrat pojedel... :SS ← ti nenasitnež ti... :naughty: ... bo treba mal kalorij pokurt :kva2: :xx: sočustvujem s teboj... :SS
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 ..no, sej dons itak ne morem... :grrr .. lohk se pa za u petek pokliči! 041 6SATAN
Anubis Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 joj, če bom še kdaj sedela pri odprtem oknu na pol naga pred PC-jem in eno uro buljila v ekran pri odprtih vratih, da je bil prepih, da me danes tako hrbtenica boli, da komaj hodim, naj me kokla v rit brcne..... sej mi gre kar na :SS :SS :SS tolk me boli........... ← Ne koklja brcne...z ranto iz bližnje ograje bi te bilo treba čez hrbet, da bi te res bolelo! Kaj če bi kdo prišel mim in videl tebe na pol nago? Pomojem bi bila obsojena zaradi uboja iz malomarnosti... :devil: :devil: :devil:
Gallus Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS ... vse :SS :SS :SS
bubamara Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 baje še bolj peče, če si najbolj hud feferon direkt na anus, glans penis in v oko pomažeš ... to je šele za taprave džeke ... ← :blink: :SS :SS
Yoldi Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 pi*ka materna jebemo sunce 1 dan pred dopustam skor zbil motor! ubou srno na cest k srec nc zbou.....obcutki :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se