BC Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 ne morm spat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 moram v službo popoldne :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Odlomil kurčevo zavorno ročko :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 U božju mater... namesto tri dni izležavanja na Hrvaškem ostal doma :SS Včeraj zvečer pri parkiranju motorja ugotovil, da je zadnjim ploščicam odbila zadnja ura. Pa dijo bono!! Kako se lahko prej znucajo kot prednje... Že tako ne zaviram prav na silo, na zadnje zavore pa skoraj nič. :SS :SS :SS Pyzda... ko je že kazalo, da sva s srečo podpisala namero o sodelovanju, sem spet zvisel. :SS :SS PYZDA!!!! PYZDA!!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Pyzda... ko je že kazalo, da sva s srečo podpisala namero o sodelovanju, sem spet zvisel. :SS :SS PYZDA!!!! PYZDA!!!! :SS ← Sreča frfrava je punčara, nikjer se dolgo ne mudi; lase ti pogladi nemara, poljubi te in že je ni. Z gospo nesrečo je drugače; ljubeč na prsi te prižme, pa k znožju sede po domače in plesti jopico začne. Heine :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2005 Odlomil kurčevo zavorno ročko Yst bi na tvojem mestu pod hitno nabavil kondome. Aja: en :SS , ker mi ni všeč vonj po ožgani gumi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 (popravljeno) Komentarji :SS :SS :SS nekaterih bralcev VEČERA (črna kronika-krvav začetek motoristične sezone) na nesrečo 41 letnega motorist iz Kopra! Popravljeno April 28, 2005. Popravil Godfather Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Danes in jutri v službi..... danes celo do pol petih :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 namesto, da bi se peljal včera okoli, tako kot se je večina vas, prekleti uživači <_< , da sem vam kar fovš, sem mel lepo furico nekam bogu za leđima (z avtom :BUA: ) pikon, šubla, maca, štanga, motorka, žaga, kladivo, škarpel, sekira, tri stegna pohanega piščanca in dve jabolki :lol: , ter dve radenski in hajdi peš na vrh nekega hriba na mojo parcelo kopat zemljo in balote (skale) za temelje lovske preže... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS dobra stran tega...nisem videl enega motorista, tako, da me ni žgalo v oči in dušo :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ... kopat zemljo in balote (skale) za temelje lovske preže... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... Le pohit, sezona se začenja. Že odštevam ...! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Odlomil kurčevo zavorno ročko :SS ← WTC B) !!!........a dava tiskat mikice :photo: ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Lohka ... "Need new brake lever" "Brake lever crusher" "Will work for brake lever" :SS Originalna je 8k, kar iz principa ne dam, aftermarket je pa 1.5k al tako nekako ... morda 2k ... ene štiri gotovo dobiš za ceno originalne :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Včeraj nič motorja vozil. Preživel dan v kopalnici. Najprej prepleskal. Potem sestavljal novo kopalniško pohištvo. To ni še nič za :SS Zlomil ena steklena vrata za omarico. Največja. To pa je za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 danes mi gre vse na :SS Že mora biti tako, če je blo pa včeraj tako noro :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ma res za kozlat.... :SS :SS :SS ... jaoooo....so eni pametni.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :SS :SS :SS :SS http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050...teid=1114636548 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 šit ....kej tazga... :( :cry: ... pa to ni res.... :krneki: ravnokar zvedla, da je moji prjatlci lasten pes prst odgriznil... :SS ...ne namenoma.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Jebemti, pa zakaj se v službi glih 10 min pred koncem vse zakomplicira in moram še zdaj viset tlele? :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :SS JAZ SEM LAČNA IN HOČEM TAKOJ DOMOV!!!!!!!!!!!!!! Alla :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 :SS V službi so mi nepridipravi ukradli 600m kabla zdej pa policijo čakam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 vremenoslovci :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 Petek je, jaz pa dela da se ven ne vidim... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 Ko sem se včeraj vračal iz Portoroža sem na AC naletel na prometno nesrečo. Ena punca v Twingu je najebala :SS :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 :SS ...dobesedno <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 nikakor da mi rata malo dopusta na motorju preživet - pa jebemti a bo spet isto kot lani :SS :SS :SS :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se