Nagaya Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 nikakor da mi rata malo dopusta na motorju preživet - pa jebemti a bo spet isto kot lani :SS :SS :SS :SS :SS :SS :cry: ← isto :closedeyes: ...za vse.... :SS
Alla Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 A pol bova letos šli spet v Bohinj un plac za izginjanje iskat? :kva2: Pa še bruhec :SS : spet sem na smrt lačna in domov bi rada šla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alla
Black Knight Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Formatirat sem moral C...pa vse na novo naložit :SS :SS :SS ...
cyc Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 PIČKA JIM MATERNA! :SS :SS :SS "Pošiljamo vam listino za imetnikamaterialnega sredstva iz katere je razvidno, da smo vaše vozilo razporedili v enoto POLICIJE. ... Materialna dolžnost se izvaja v skladu z zakonom v izrednem ali vojnem stanju, ob ogrožanju notranje varnosti oziroma ob naravni ali drugi nesreči, v miru pa le zaradi pregledov in vaj. O odtujitvi, uničenju ali začasni nesposobnosti ste nas dolžni obvestiti v 15-ih dneh." S pripisom da se v primeru nejasnosti lahko obrnem na kretena tega-in-tega ... :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 delovna sobota? ne, v pogodbi nič ne piše o tem. :grrr Kaj pa torej počnem danes tu v pisarni :blink: ? BLJAAAAAAAAAAAAAK :SS :SS :SS :SS :SS :SS
uti Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 delovna sobota? ne, v pogodbi nič ne piše o tem. :grrr Kaj pa torej počnem danes tu v pisarni :blink: ? BLJAAAAAAAAAAAAAK :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← hvala enako :SS :SS :SS :SS :SS :SS
jose Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 praznik dela jaz pa v službi :wacko: :SS :SS
cyc Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Praznuj delo ;) In še en :SS za MORS :angry:
Tanatos Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Tudi jaz v sluzbi na pranznicno nedeljo :cry: Pa jutri bom spet :SS
cyc Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Opazil, da nisem pri prejšnjem padcu samo zavorne ročke odlomil, pač pa tudi balanco malo skrivil :SS
Pervy Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 celi prazniki :SS :SS :SS :SS :SS še dobro da alkohol malo ublaži zadeve ker je za strelat razpoloženje :SS :SS :BUA: :angry2:
alena_bmw Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 organizacija na farovcu :SS :BUA: ampak... se selim v nasmeh.. :D lp alena
GorazdH Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 ne morem več gledat kako se vozijo motoristi mimo...ne morem več...še zmeri mam motor u "delu"...ne zdržim več, niti videt vas ne morem tistih ki se vozite....zgorel bom od nemoči vas gledat... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
pupa Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Je bilo rečeno, da bo tempo počasnejši po prvomajskih praznikih.... :hmm: :hmm: :hmm: delat spet nadure NE POMENI ZMANŠANJA TEMPA!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Einherjar Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 organizacija na farovcu :SS :BUA: ← Se strinjam s tabo!!! :SS :SS :SS
jose Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 lačen, pa tolk dela mam da se ven ne vidim :SS
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 pisda mi gre tole tko očitno nategovanje tko na bruhanje !!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... sam primerjava ... pa si mislite svoje smile.gif poglejte cene, kilometre itd ... sej ne da je nekoga nategnu ?!?! motor je pa isti ! diler v italiji http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=492080 slovensko prepakiranje dreka ... http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=32500 grim.gif sam na kurc mi pa gre tole ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
simonsi Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 (popravljeno) Temu se reče iznajdljivost. Eni si znajo prav fajn denar služit na ta način. V večjih ali manjših vsotah B) Popravljeno Maj 3, 2005. Popravil simonsi
Godfather Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 :SS Pa če so na tej urgenci v LJ normalni sem peljal včeraj teto gor in smo od 17 do 1 zjutraj čakali da so ji slikali pljuča in pregledali kri. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Če ni ti naše zdravstvo totalno v pi........... :SS
Rock-46 Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Ta siht :SS :SS :SS :SS Ga mam poln k..... LP,Rock
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se